- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.337
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.901
Sen seversin yürümeleriYa limonsuzum biz hepByNkoaLa rossla yürüyoruz birbirimize arada,şimdi senle yürüsüyoruz gibi oldu heycanlandim teşekkürler canım güzel bakan güzel görür
Ay yok samdanim bı ara 8-5 gitti geldi ama ben alışmışım vardiyaya,psikolojim bozulacakti artıküç kiloyu sen az önce küçümsedin mikız maşallah ne kadar güzel yavaş yavaş ver almazsin onları işte:) zaten güzelsin artık iyicene yakarsin adami soba gibi heeee
hmm onlarda da kurum içi yükselme sınavı falan oluyo ya :) nöbetten normal sekiz bese dönüyor öyle bisey oldu sandım:) hadi gene kavusuyon kocana birazdan:) benimki yarın gece gelecek
Yeter size bu kadar yürüdüğümSen seversin yürümeleribende heyecanlandım bak şimdi
Ahahahaha yaaaEvlilik yıldönümüzde kocam bana çaydanlık aldı. E adam işini biliyor
Kız öyle deme hem sevdiğim hem de istediğim şeyi almışAhahahaha yaaaaferin yine düşünmüş almış güle güle kullan limonsuzum ❤
Ya işte diyorum ya aferin esine diyeKız öyle deme hem sevdiğim hem de istediğim şeyi almışben ona hiçbir şey almadım mesela
Yok kuzum bayat ekmekle yapılıyor. Kıyma yok yani. Nefis yemek tariflerinden "bayat ekmek yoğurtlaması" yaz çıkar. Benim ufaklıklar bayılıyor.
Zaten para onun gitsin alsınYa işte diyorum ya aferin esine diyesen niye bişey almadın aceba
Ay yok samdanim bı ara 8-5 gitti geldi ama ben alışmışım vardiyaya,psikolojim bozulacakti artıkdedim dön vardiyaya dayanamam ben bu sekiz beşe dondu de kurtuldum
Yok 3 kiloyu küçümser miyim hiiccama daha fazla gitmezse böyle kalırsa diye korkuyor o kdr spora yemeyi kesmeye fln yoksa güzel sonuclandi tabi şimdiye kadar sporlar diyetler fln
Yeter size bu kadar yürüdüğümkocam gelecek birazdan azda ona yürüyüm de bugünü de böyle kapatiyim çok şükür
Afiyet bal şeker olsun şifa olsun canım. Ben bazen bilerek bayat ekmek biriktiriyorum çocuklar çok seviyor. 2 yaşındaki oğlum bile bayılıyor yaayy çok süper fikirmutlaka denicem çok teşekkür ederim canım benim çay içiyorum limonsuzum belirteyim dedim
Yuruselim bebeyim gelYa limonsuzum biz hepByNkoaLa rossla yürüyoruz birbirimize arada,şimdi senle yürüsüyoruz gibi oldu heycanlandim teşekkürler canım güzel bakan güzel görür
Ben istanbuldayim kuzum ya gecen sene de bizim buraya cok kar yagdi ama bu sene cok az yagdiKızlar siz nerdeydiniz?
Buraya gecen sene o kadar çok kar yağdı ki ve baya bilmem kaç santim olmuştu her yağdığında inanın,geçen sene Kayseri kara kışa doymuştu resmen bu sene az az yağdı yine de soğuğu kesiyor bı yandan
Bizim İstanbul'daki arkadaşlar foto koya koya bı hal oldu nasıl az yağar nurosumBen istanbuldayim kuzum ya gecen sene de bizim buraya cok kar yagdi ama bu sene cok az yagdi
Teşekkür ederim Şamdanimhadi bakalım mehlikam:) Allah sağlıkla kavuştursun artık yavruna:) çanta da çok güzelmiş
Teşekkür ederim canımHayırlısı olsun canım ❤ Doğum sırasında bizlere de dua et.
Sağol canımYaa onlar resmen kendilerini gezdirmeye gitmişler pazara bence samdanimbilerek masraf etmemek için mi gidip boş döndüler aceba onlardan beklerim yani
Ellerine sağlık canım hayırla doğsun miniğin inşallah❤bizlere de dua etmeyi unutma mehlikam hayırlı sağlıklı evlatlar dile bizler içinde
Amin canım, Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım benim hayırlı doğumlar olsun inşAllah ☺
Yaaa kıyamam gel öpeyim barışalımmillet nasıl yetişiyor anlamıyorum kız yetişemiyorum burda kimseye
Hayallerini yıkmak istemem ama ben Erzurum luyum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?