Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yok samdanim bı ara 8-5 gitti geldi ama ben alışmışım vardiyaya,psikolojim bozulacakti artık dedim dön vardiyaya dayanamam ben bu sekiz beşedondu de kurtuldum

Yok 3 kiloyu küçümser miyim hiicc ama daha fazla gitmezse böyle kalırsa diye korkuyor o kdr spora yemeyi kesmeye fln yoksa güzel sonuclandi tabi şimdiye kadar sporlar diyetler fln
Sen seversin yürümeleri bende heyecanlandım bak şimdi
Yeter size bu kadar yürüdüğüm kocam gelecek birazdan azda ona yürüyüm de bugünü de böyle kapatiyim çok şükür

Yok kuzum bayat ekmekle yapılıyor. Kıyma yok yani. Nefis yemek tariflerinden "bayat ekmek yoğurtlaması" yaz çıkar. Benim ufaklıklar bayılıyor.

ayy çok süper fikir mutlaka denicem çok teşekkür ederim canım benim çay içiyorum limonsuzum belirteyim dedim

haftada bir kacamak veriyodu arkadaşımın diyetisyeni sürekli diyette olunca vücut kıtlık var sanıp az kalori harciyomus. haftada bir istediğin biseyi yiyip sasirtman lazim diyomus :) arkadaşım dondurmalı profiterol yiyodu her hafta kimi hamburger yiyomus kimi pizza kimi makarna:)

ayy çok süper fikir mutlaka denicem çok teşekkür ederim canım benim çay içiyorum limonsuzum belirteyim dedim
Afiyet bal şeker olsun şifa olsun canım. Ben bazen bilerek bayat ekmek biriktiriyorum çocuklar çok seviyor. 2 yaşındaki oğlum bile bayılıyor ya
Bende kalkıp demlıycem şimdi

Ben istanbuldayim kuzum ya gecen sene de bizim buraya cok kar yagdi ama bu sene cok az yagdi

hadi bakalım mehlikam:) Allah sağlıkla kavuştursun artık yavruna:) çanta da çok güzelmiş
Teşekkür ederim Şamdanim amiin
Hayırlısı olsun canım ❤ Doğum sırasında bizlere de dua et.
Teşekkür ederim canım Ederim inşaallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sağol canım amin, ederim inşaallah,Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım, Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…