- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.921
Ama bizim burda hic yagmiyoBizim İstanbul'daki arkadaşlar foto koya koya bı hal oldu nasıl az yağar nurosum
Oy kiyamam sanaa senin orda komsuluk olayi da yok iste o kotu ... eristeyi ben sekerli yapiyorum haslayip tereyagli sekerli harika oluyoreriştebitti bu kadar dolap bombos çünkü eşim yok evde çocuk da hasta gibi çıkıp alma sansim yok. yarın gece gelcekmis yarın da taş kaynatirim artık
Aaa bendeeOy kiyamam sanaa senin orda komsuluk olayi da yok iste o kotu ... eristeyi ben sekerli yapiyorum haslayip tereyagli sekerli harika oluyor
Yok şekerli ve tereyağlı cevizli hiç denemedim.Ustune ceviz de ekiyormusun
Yaaaaa superrsiinnZaten para onun gitsin alsınonun zevki farklı ya ben uyduramıuorum. Ben evde kutladım ama kendimce
Hahaha süper fikir bende cevizli baklava yiyim üç beş dilim mademhaftada bir kacamak veriyodu arkadaşımın diyetisyeni sürekli diyette olunca vücut kıtlık var sanıp az kalori harciyomus. haftada bir istediğin biseyi yiyip sasirtman lazim diyomus :) arkadaşım dondurmalı profiterol yiyodu her haftakimi hamburger yiyomus kimi pizza kimi makarna:)
Hiçte reddetmezYuruselim bebeyim gel
Ben anlamadım analar bubalarrrrrr. KarışmışBu neydi şimdi
Esim sevmiyo diye ben bazen tabagima ekiyorum dene bak cok guzel oluyo dimi sekerli eriste yaa sitede yemek sayfasnda da yazdm bana sasirdilar demek sen de yapiyorsunYok şekerli ve tereyağlı cevizli hiç denemedim.
Aynen biliyorum çayım, cevizli de süper oluyor bazen içine de peynir koyup mmmmEsim sevmiyo diye ben bazen tabagima ekiyorum dene bak cok guzel oluyo dimi sekerli eriste yaa sitede yemek sayfasnda da yazdm bana sasirdilar demek sen de yapiyorsun
HayatSevinceGuzel sen de bilirsin sekerli eriste dimj
Evet canm bizm yörede varEsim sevmiyo diye ben bazen tabagima ekiyorum dene bak cok guzel oluyo dimi sekerli eriste yaa sitede yemek sayfasnda da yazdm bana sasirdilar demek sen de yapiyorsun
HayatSevinceGuzel sen de bilirsin sekerli eriste dimj
Oku oku bitmedi
Okuyup geliommmOku oku bitmediyorumumu katmazsam olmazdı da tabi
Sana yürümeyen de ne biliyimB Brunello Cicinelli den heber var mı nasılmış? Kanaması yok değil mi
Tavuk çorbası ve bayat ekmek köftesi yaptım bebişim. Eşim yoktu menuyu kızım belirledi
İyim kuzum. Dert etme ben senin yerine de içerim
ByNkoaLa fistikimmmmm
B Brunello Cicinelli nerdeeee
Perşembe günü en son yemeğe gidiyorum dedi cuma geyşa evde dedi
Eeeee cumartesi oldu pazar olacak nerde
Sizi yiyerim yiyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?