Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erişte bitti bu kadar dolap bombos çünkü eşim yok evde çocuk da hasta gibi çıkıp alma sansim yok. yarın gece gelcekmis yarın da taş kaynatirim artık
Oy kiyamam sanaa senin orda komsuluk olayi da yok iste o kotu ... eristeyi ben sekerli yapiyorum haslayip tereyagli sekerli harika oluyor

Zaten para onun gitsin alsın onun zevki farklı ya ben uyduramıuorum. Ben evde kutladım ama kendimce
Yaaaaa superrsiinnsen ona hediyenin alâsını vermişsin başka biseye gerek yok bence
Hahaha süper fikir bende cevizli baklava yiyim üç beş dilim madem
Yuruselim bebeyim gel
Hiçte reddetmez akrosa bu kadar gel dedin mi aceba jdhdjssjjs

Yok şekerli ve tereyağlı cevizli hiç denemedim.
Esim sevmiyo diye ben bazen tabagima ekiyorum dene bak cok guzel oluyo dimi sekerli eriste yaa sitede yemek sayfasnda da yazdm bana sasirdilar demek sen de yapiyorsun
HayatSevinceGuzel sen de bilirsin sekerli eriste dimj

Esim sevmiyo diye ben bazen tabagima ekiyorum dene bak cok guzel oluyo dimi sekerli eriste yaa sitede yemek sayfasnda da yazdm bana sasirdilar demek sen de yapiyorsun
HayatSevinceGuzel sen de bilirsin sekerli eriste dimj
Aynen biliyorum çayım, cevizli de süper oluyor bazen içine de peynir koyup mmmmbu akşam menü oydu bizde de

Çukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
Neden yoktum durun açıklayabilirim
Şimdi en son biz tahlile gittik, sonra geyşam evdeydi. Bugün de misafirler geldi ondan giremedim. Anca narin ve ipeksi popişimi yatağa koydum geldim hemencik.
Soran pıtırcıklarım için ; çok şükür kanamam gelmedi o günden sonra.
Cici bebem için alışverişe başladık bu arada Göğüs pedi, göğüs ucu kremi, süt saklama poşetleri, bebek kışlık tulumu, altlı üstlü kıyafetler, çatlak kremi, çoraplar, alt açma örtüsü, kuracağım odanın konseptine uygun birkaç şey vs. aldım. Bir yerden başlamak lazımdı
Sizler nasılsınız görüşmeyeli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke

B Brunello Cicinelli bal cicimm nerdesin senn merak ettim senii
ByNkoaLa fistikimmmmm
B Brunello Cicinelli nerdeeee
Perşembe günü en son yemeğe gidiyorum dedi cuma geyşa evde dedi
Eeeee cumartesi oldu pazar olacak nerde
Sayfa 6957 de daha B Brunello Cicinelli mmmm smaç basarak geldiği
Sizi yiyerim yiyerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…