- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.941
Ohhhh ohhhh çok güzel kanamanın gelmemesi insallah gelmeyecek dahaÇukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
Neden yoktum durun açıklayabilirim
Şimdi en son biz tahlile gittik, sonra geyşam evdeydi. Bugün de misafirler geldi ondan giremedim. Anca narin ve ipeksi popişimi yatağa koydumgeldim hemencik.
Soran pıtırcıklarım için ; çok şükür kanamam gelmedi o günden sonra.
Cici bebem için alışverişe başladık bu aradaGöğüs pedi, göğüs ucu kremi, süt saklama poşetleri, bebek kışlık tulumu, altlı üstlü kıyafetler, çatlak kremi, çoraplar, alt açma örtüsü, kuracağım odanın konseptine uygun birkaç şey vs. aldım. Bir yerden başlamak lazımdı
Sizler nasılsınız görüşmeyeli
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Yaa ne guzel ilk alisverisler yapildi demekk ... gule gule kullanmak nasip olsn insallahÇukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
Şimdi en son biz tahlile gittik, sonra geyşam evdeydi. Bugün de misafirler geldi ondan giremedim. Anca narin ve ipeksi popişimi yatağa koydumgeldim hemencik.
Cici bebem için alışverişe başladık bu aradaGöğüs pedi, göğüs ucu kremi, süt saklama poşetleri, bebek kışlık tulumu, altlı üstlü kıyafetler, çatlak kremi, çoraplar, alt açma örtüsü, kuracağım odanın konseptine uygun birkaç şey vs. aldım. Bir yerden başlamak lazımdı
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Hoşgeldin baldan tatlı cjcimmnnÇukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Ayy güzel günlerde kullanın ciciiimmÇukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
İyiyiz pıtırcığım en son 2 gün önce gördüm bebemi. Çok hareketli kıpır kıpırdıB Brunello Cicinelli ben de pek giremiyorum kuzu eşim evde beklemedeyim henüz, sizin herşey yolunda mı cici bebe nasıl
İnşallahhhh kuzum.Ohhhh ohhhh çok güzel kanamanın gelmemesi insallah gelmeyecek daha
Teşekkür ederim kuzuİyiyiz pıtırcığım en son 2 gün önce gördüm bebemi. Çok hareketli kıpır kıpırdı
10 gün kadar sonra 3 lü tarama testi vaktimiz geliyor. O zaman göreceğim bebemi bidaha
Eşinle romantik saatler dilerim
Ya çok sevindim iyi olmanızaÇukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Amin çayım. Daha alınacak çok şey var da ilk adımı attık. İnsan alışverişe nerden başlayacağını bilemiyor. İstediğimiz ürünlerin indirimlerine göre başladıkYaa ne guzel ilk alisverisler yapildi demekk ... gule gule kullanmak nasip olsn insallah
Öpem yanagindannnnnnSizi yiyerim yiyerim
Amin balımAyy güzel günlerde kullanın ciciiimmnasıl güzel duygudur dimiiii
Aslında ben de bugün çeyiz seti seçimi yaptımNerden esti diyecek olanlar için açıklayayım sadece iyi Bi markanın on numara kampanyası vardı kaçıramazdım, daha evlenmiyorum yani
Ayy güzel günlerde kullanın ciciiimmnasıl güzel duygudur dimiiii
Aslında ben de bugün çeyiz seti seçimi yaptımNerden esti diyecek olanlar için açıklayayım sadece iyi Bi markanın on numara kampanyası vardı kaçıramazdım, daha evlenmiyorum yani
Hoşgeldin canım,ilk alışverişler demekÇukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Valla öyle cicim bakın 2 sene var dahaAmin balım
Hadi kız ordan yeme bizi evlenmeyecek insan gidip çeyiz setlerine bakar mı
Bakalım biz seni verdik mi de çeyiz bakıyorsun
Smdj basladinya iste o hic bitmiyor cnm cocuk buyuturken habire bisey eksik oluyor ama tabiiki ilk alisverisler baya detayli oluyor dogumdan oncesi aksam bile biseyler almstk biz dusun okadar erkendwn baslamamiza ragmen ama cok tatli hevesli isler bunlarAmin çayım. Daha alınacak çok şey var da ilk adımı attık. İnsan alışverişe nerden başlayacağını bilemiyor. İstediğimiz ürünlerin indirimlerine göre başladık
İyim cnm bende çocukları uyutum bende uyumaya gidecem bal tatlım benimÇukulatalarım ben geldim ama çok sayfa birikmiş bakamadım hepsine
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
İnşallahhhh pamuğum aminHoşgeldin canım,ilk alışverişler demekgün gelsin hayırla kullanmaniz da nasip olsun inşallah ❤
Yohhhh gidiyeahhhhhhhhhh eldeennnnBiz bu kızı tutamıcaz anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?