Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohhhh ohhhh çok güzel kanamanın gelmemesi insallah gelmeyecek daha

Yaa ne guzel ilk alisverisler yapildi demekk ... gule gule kullanmak nasip olsn insallah

Hoşgeldin baldan tatlı cjcimmnn
Çok sevindim cici bebemiz de iyii çok şükür
Anammmm fıstığa neler almışsınız yeeeeeeeeaahhhhhhhh güle güle giysin cici bebemizzz

Ayy güzel günlerde kullanın ciciiimm nasıl güzel duygudur dimiiii

Aslında ben de bugün çeyiz seti seçimi yaptım Nerden esti diyecek olanlar için açıklayayım sadece iyi Bi markanın on numara kampanyası vardı kaçıramazdım, daha evlenmiyorum yani

B Brunello Cicinelli ben de pek giremiyorum kuzu eşim evde beklemedeyim henüz, sizin herşey yolunda mı cici bebe nasıl
İyiyiz pıtırcığım en son 2 gün önce gördüm bebemi. Çok hareketli kıpır kıpırdı
10 gün kadar sonra 3 lü tarama testi vaktimiz geliyor. O zaman göreceğim bebemi bidaha
Eşinle romantik saatler dilerim

Teşekkür ederim kuzu maşallah annesi gibi olsun inşallah enerjik ve güçlü aynı zamanda çoook cicii

Ya çok sevindim iyi olmanızaben iyim çay içiyorum

Yaa ne guzel ilk alisverisler yapildi demekk ... gule gule kullanmak nasip olsn insallah
Amin çayım. Daha alınacak çok şey var da ilk adımı attık. İnsan alışverişe nerden başlayacağını bilemiyor. İstediğimiz ürünlerin indirimlerine göre başladık

Sizi yiyerim yiyerim
Öpem yanagindannnnnn yaaaaa cokkk ozledimmm seniiii cokkk kocaman hemdeeeee
( Geyşa nerde)
Yerimmmmm seniiii yufkanın içine pulbiber döküp sarip yediğim kadın
Not o yufkanın içinde neler var da canın çekmesin diye demedim

Amin balım
Hadi kız ordan yeme bizi evlenmeyecek insan gidip çeyiz setlerine bakar mı
Bakalım biz seni verdik mi de çeyiz bakıyorsun

Hoşgeldin canım,ilk alışverişler demek gün gelsin hayırla kullanmaniz da nasip olsun inşallah

Amin balım
Hadi kız ordan yeme bizi evlenmeyecek insan gidip çeyiz setlerine bakar mı
Bakalım biz seni verdik mi de çeyiz bakıyorsun
Valla öyle cicim bakın 2 sene var daha

Ay ama napiim yarı yarıya yaniii

Bu arada cicim çok yorma kendini artık inşallah bidaha kanama filan olmasın

Amin çayım. Daha alınacak çok şey var da ilk adımı attık. İnsan alışverişe nerden başlayacağını bilemiyor. İstediğimiz ürünlerin indirimlerine göre başladık
Smdj basladinya iste o hic bitmiyor cnm cocuk buyuturken habire bisey eksik oluyor ama tabiiki ilk alisverisler baya detayli oluyor dogumdan oncesi aksam bile biseyler almstk biz dusun okadar erkendwn baslamamiza ragmen ama cok tatli hevesli isler bunlar

İyim cnm bende çocukları uyutum bende uyumaya gidecem bal tatlım benim

Bebişin kıyafetleri şimdiden hayırılı ugurlu huzurlu olsun inşallah cnm sağlıkla giydirmeyı nasip etsin kurban olduğum Allah'ım

Rabbim sizleri korusun cnmm balımm

Hoşgeldin canım,ilk alışverişler demek gün gelsin hayırla kullanmaniz da nasip olsun inşallah ❤
İnşallahhhh pamuğum amin
Yalnız hala benim tipime bakan, göbeğime bakan, falıma bakan erkek çocuk diyor kafayı yemek üzereyim
Sen nasılsın kuzum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…