- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.961
GitmiyoruuummmmYohhhh gidiyeahhhhhhhhhh eldeennnn
İnşallahhhh olmaz bebişim. Ama progestan kullandığım için olmaz. Progestanı bırakınca benim kırmızılar kendini gösteriyorValla öyle cicim bakın 2 sene var daha
Ay ama napiim yarı yarıya yaniii
Bu arada cicim çok yorma kendini artık inşallah bidaha kanama filan olmasın ❤
GidiyeannnnnnGitmiyoruuummmm
Evet çok güzel bir aşama çayımSmdj basladinya iste o hic bitmiyor cnm cocuk buyuturken habire bisey eksik oluyor ama tabiiki ilk alisverisler baya detayli oluyor dogumdan oncesi aksam bile biseyler almstk biz dusun okadar erkendwn baslamamiza ragmen ama cok tatli hevesli isler bunlar
En guzeli cnmEvet çok güzel bir aşama çayım
Biz herşeyden 1 paket aldık. Göğüs pedi, göğüs kremi, süt saklama poşeti vesaire. Hepsi denemelik memnun kalmazsam marka değiştiririm. Kalırsak devam ederiz almaya.
Bebek bezinden de öyle 1 paket alacağım belki tenine Uymaz pişik yapar değiştiririz.
Ondan herşeyi denemelik ilk etapta
Peki cicim Protestan uzun süre kullanınca zararlı olabilecek Bi ilaç mı, tabii verdiği uyku ağırlık onları katmıyorumİnşallahhhh olmaz bebişim. Ama progestan kullandığım için olmaz. Progestanı bırakınca benim kırmızılar kendini gösteriyor
Biz ne 2 sene diyenler gördük gül gül öldük be ballı ekmeğim
Sen de dünden razısın heee gidem mii gidem miiiGidiyeannnnnn
Gitmeyen hiç tabak çanak set alır mi
Amin diloşumHoşgeldin baldan tatlı cjcimmnn
Çok sevindim cici bebemiz de iyii çok şükür
Anammmm fıstığa neler almışsınız yeeeeeeeeaahhhhhhhhgüle güle giysin cici bebemizzz
Regl miSancılıyımmm
Aa boşver cicim kafayı fln yeme öyle desin dursunlar ya sen karnında ki minişe bakİnşallahhhh pamuğum amin
Yalnız hala benim tipime bakan, göbeğime bakan, falıma bakan erkek çocuk diyor kafayı yemek üzereyim
Sen nasılsın kuzum?
Once okuuuuuuuuuSen de dünden razısın heee gidem mii gidem miii
Vallahi perim açıkçası biraz kaba göt gibi. Dürtüklemeden hareket etmiyorTeşekkür ederim kuzumaşallah annesi gibi olsun inşallah enerjik ve güçlü aynı zamanda çoook cicii
Gitti mi misafirler mirandamYa çok sevindim iyi olmanızaben iyim çay içiyorum ☺
Ahh peri 2Once okuuuuuuuuu
Meslek sahibi ol işini eline al
Sonra gittt çeyiz setinlee
Yufka demen bile yeterdi de allahtan bugün canım anam börek yaptı misafirlereÖpem yanagindannnnnnyaaaaa cokkk ozledimmm seniiii cokkk kocaman hemdeeeee
( Geyşa nerde)
Yerimmmmm seniiii yufkanın içine pulbiber döküp sarip yediğim kadın
Not o yufkanın içinde neler var da canın çekmesin diye demedim
Amin Asyam vallahi dualarınızla ilerliyoruz inan. Duası dokunan herkesten Allah razı olsunİyim cnm bende çocukları uyutum bende uyumaya gidecem bal tatlım benim
Bebişin kıyafetleri şimdiden hayırılı ugurlu huzurlu olsun inşallah cnm sağlıkla giydirmeyı nasip etsin kurban olduğum Allah'ım
Rabbim sizleri korusun cnmm balımm
Biz ne gitmiyorum diyenler gördük gül gül öldük be ballı ekmek kadayıfımGitmiyoruuummmm
Aaa enerjisini doğumdan sonraya saklıyor annesi ondan sonra vay halineVallahi perim açıkçası biraz kaba göt gibi. Dürtüklemeden hareket etmiyorya çikolata yiyorum ya da dürtüyoruz öyle hareket etmeye başlıyor. Bilmiyorum kime çekti bu çocuk, dna testi mi yaptırsam
Aboooo yufka bile demek yetiyor heeYufka demen bile yeterdi de allahtan bugün canım anam börek yaptı misafirlere
Bende özledim şekerparem. Geyşam nöbette
İnşallah daha da iyi olacksınz cnmAmin Asyam vallahi dualarınızla ilerliyoruz inan. Duası dokunan herkesten Allah razı olsun
Uykun mu geldi gıı gece yeni başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?