Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla öyle cicim bakın 2 sene var daha

Ay ama napiim yarı yarıya yaniii

Bu arada cicim çok yorma kendini artık inşallah bidaha kanama filan olmasın ❤
İnşallahhhh olmaz bebişim. Ama progestan kullandığım için olmaz. Progestanı bırakınca benim kırmızılar kendini gösteriyor
Biz ne 2 sene diyenler gördük gül gül öldük be ballı ekmeğim

Evet çok güzel bir aşama çayım
Biz herşeyden 1 paket aldık. Göğüs pedi, göğüs kremi, süt saklama poşeti vesaire. Hepsi denemelik memnun kalmazsam marka değiştiririm. Kalırsak devam ederiz almaya.
Bebek bezinden de öyle 1 paket alacağım belki tenine Uymaz pişik yapar değiştiririz.
Ondan herşeyi denemelik ilk etapta

En guzeli cnm

Peki cicim Protestan uzun süre kullanınca zararlı olabilecek Bi ilaç mı, tabii verdiği uyku ağırlık onları katmıyorum

Hadi ya

Hoşgeldin baldan tatlı cjcimmnn
Çok sevindim cici bebemiz de iyii çok şükür
Anammmm fıstığa neler almışsınız yeeeeeeeeaahhhhhhhh güle güle giysin cici bebemizzz
Amin diloşum
Cicikler aldık gelse de üstünde görsem bunları. Kullanmak nasip olsun inşallah.
Ama daha alınacak çooook şey var

İnşallahhhh pamuğum amin
Yalnız hala benim tipime bakan, göbeğime bakan, falıma bakan erkek çocuk diyor kafayı yemek üzereyim
Sen nasılsın kuzum?
Aa boşver cicim kafayı fln yeme öyle desin dursunlar ya sen karnında ki minişe bak
Ben seni görür görmez kız annesi tipi farkettim, zaten başından beri de dedim kız bebek diye ama doğumda sağ gösterip soldan vurur da oğlan doğarsa bişey diyemem iyiyim bende canım eşimin üniformalarıni utuledim sbh ise yollayacağım o yüzden de birazdan yaticam :) gün aymamis oluyor onu gönderirken kalktığımda daha

Teşekkür ederim kuzu maşallah annesi gibi olsun inşallah enerjik ve güçlü aynı zamanda çoook cicii
Vallahi perim açıkçası biraz kaba göt gibi. Dürtüklemeden hareket etmiyor ya çikolata yiyorum ya da dürtüyoruz öyle hareket etmeye başlıyor. Bilmiyorum kime çekti bu çocuk, dna testi mi yaptırsam

Yufka demen bile yeterdi de allahtan bugün canım anam börek yaptı misafirlere
Bende özledim şekerparem. Geyşam nöbette

Amin Asyam vallahi dualarınızla ilerliyoruz inan. Duası dokunan herkesten Allah razı olsun
Uykun mu geldi gıı gece yeni başlıyor

Vallahi perim açıkçası biraz kaba göt gibi. Dürtüklemeden hareket etmiyor ya çikolata yiyorum ya da dürtüyoruz öyle hareket etmeye başlıyor. Bilmiyorum kime çekti bu çocuk, dna testi mi yaptırsam
Aaa enerjisini doğumdan sonraya saklıyor annesi ondan sonra vay haline

Yufka demen bile yeterdi de allahtan bugün canım anam börek yaptı misafirlere
Bende özledim şekerparem. Geyşam nöbette
Aboooo yufka bile demek yetiyor hee ağzımı açmam göbişini gördüm geçen güloyla ortaya birini aldınız sıkıştıriyordunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…