- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.337
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #69.981
Gittiler cici bebenin güzel annesiGitti mi misafirler mirandam
Vallahi doktorun demesine göre çok masum bir ilaçmış. Hatta ilaç değil bu hormon.Peki cicim Protestan uzun süre kullanınca zararlı olabilecek Bi ilaç mı, tabii verdiği uyku ağırlık onları katmıyorum
Hadi ya
Evet yaRegl mi
Vallahi benimki benden önce ya da tatilimde gidiyorsa çekip kapıyı gidiyor hayatta kalkmamAa boşver cicim kafayı fln yeme öyle desin dursunlar ya sen karnında ki minişe bak
Ben seni görür görmez kız annesi tipi farkettim, zaten başından beri de dedim kız bebek diyeama doğumda sağ gösterip soldan vurur da oğlan doğarsa bişey diyemem iyiyim bende canım eşimin üniformalarıni utuledim sbh ise yollayacağım o yüzden de birazdan yaticam :) gün aymamis oluyor onu gönderirken kalktığımda daha
Demaaaaaaa öyle demaaaAaa enerjisini doğumdan sonraya saklıyor annesi ondan sonra vay haline
Ya öyle deme sen her halinle guzelsindir,hem giden güzellik yabancıya gitmiyor en nihayetindeVallahi benimki benden önce ya da tatilimde gidiyorsa çekip kapıyı gidiyor hayatta kalkmam
Çalışmıyorken kalkıyorum da çalışırken benim için 15 dk önemli uyumak için
O yüzden birlikte tek kahvaltımız haftasonu oluyor. Napalımdı
Şimdi görsen tipimi tam kız annesi dersin pamuğum. Kız annenin güzelliğinden alırmış erkek anneye güzellik verirmiş teorisinin ete kemiğe bürünmüş hali gibiyim.
Evet diloşum bundan gayrıAboooo yufka bile demek yetiyor heeağzımı açmam göbişini gördüm geçen güloyla ortaya birini aldınız sıkıştıriyordunuz
Ozaman uykuculuk babadan güzellik anneden cicimDemaaaaaaa öyle demaaa
Yok be perim babası gibin uykucu bu belli. Her gittiğimde çikolata yememişsem tamamen hareketsiz. Birşey oldu sanıyorum doktor uyuyor diyorgece de gittik sabah da öğle de.. Hepsinde uyuyor oluyor hep
Sonra doktor dürtüklüyor uyanıp başlıyor tekmelere
Yok ya benim olamaz bu çocuk içimde olmasına güvenmeyip dna yaptıracağım kesin
Taktik verinmi kız banaCanimmmmm
Demek @kendinisevenbiri gordu senii timamm anladimVallahi benimki benden önce ya da tatilimde gidiyorsa çekip kapıyı gidiyor hayatta kalkmam
Çalışmıyorken kalkıyorum da çalışırken benim için 15 dk önemli uyumak için
O yüzden birlikte tek kahvaltımız haftasonu oluyor. Napalımdı
Şimdi görsen tipimi tam kız annesi dersin pamuğum. Kız annenin güzelliğinden alırmış erkek anneye güzellik verirmiş teorisinin ete kemiğe bürünmüş hali gibiyim.
Aaaa cicim ama canın çekmesin kiiiiBiz ne gitmiyorum diyenler gördük gül gül öldük be ballı ekmek kadayıfım
Anladım cicim, o zaman ilk 4 ay filan kullanılıyor maksimum. Bir de doktorun da kontrolünde olduğu için Bişey olsa söyler ama yinede insan düşünür haklısın.Vallahi doktorun demesine göre çok masum bir ilaçmış. Hatta ilaç değil bu hormon.
Bu hormon kadınlarda bir regl öncesi bir de gebelikte salgılanırmış. Regl öncesi o daralma kriz hisleri bu hormondanmış.
Gebelikte vücut kendi salgılıyor yüksek miktarda ama düşük tehlikesi yaşayan gebeler için ekstra almak gerekiyor ki bebek daha sıkı tutunsun.
İlaç değil ondan hormon alıyorum. Ama bana sorarsan yine de bana da bir şekilde ilaç gibi geldiği için içim rahat diyemem.
Yalnız tahlil sonucu kötü çıkarsa doktor antibiyotik başlamak zorundayım yoksa erken doğum yaşarız dedi. O şuan beni çok korkutuyor. Antibiyotik kullanmak istemiyorum.
Benim bu adama bişi yapmam lazım
Yaaa dur balım niye sıkıntıya giriyorsunuzBenim bu adama bişi yapmam lazımher seferinde bu kez tutar mı acaba diye sabaha kadar düşünüyor çıkarmam lazım bebişi aklından
Ayartmayin beni gece gece
Uyu kııızAyartmayin beni gece geceuyuycam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?