- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.001
Hiç beklenmedik bişey benden dimi kızUyu kııız
Yaaaaaaa üffffffffUyu kııız
TabikiiiHiç beklenmedik bişey benden dimi kız
Dizim var diye salona geçtim içerden sesleniyor çıldıriciğim efenimYaaa dur balım niye sıkıntıya giriyorsunuz
Aaaa sen ondan noldu bana mı geldiYaaaaaaa üffffffffben 70 k kapmak için neler yaptım nelerle mücadele verdim
Ne diye sesleniyorDizim var diye salona geçtim içerden sesleniyor çıldıriciğim efenim
Yaa senden bahsediyoruz. En fazla ne kadar çirkinleşmiş olabilirsin ki?Vallahi benimki benden önce ya da tatilimde gidiyorsa çekip kapıyı gidiyor hayatta kalkmam
Çalışmıyorken kalkıyorum da çalışırken benim için 15 dk önemli uyumak için
O yüzden birlikte tek kahvaltımız haftasonu oluyor. Napalımdı
Şimdi görsen tipimi tam kız annesi dersin pamuğum. Kız annenin güzelliğinden alırmış erkek anneye güzellik verirmiş teorisinin ete kemiğe bürünmüş hali gibiyim.
Ayy bana gelmişşşşYeme beniii
Saçlarım cansızlaştı ve inanılmaz dökülüyor. Tenim soluklaştı. Dudaklarım yara içinde. Ne bileyim gözümün feri gitti sankiYa öyle deme sen her halinle guzelsindir,hem giden güzellik yabancıya gitmiyor en nihayetindegüzeller güzeli kızçemiz olur fena mı
Canım ben eşimi yollayinca çok uykum varsa iki saat kadar tekrar yatıp uyuyorumbide zaten haftada iki defa fln denk geliyo böyle erken kalkma durumu hergun olmadığından önemsemiyorum
Ama çalışıyor olsam bende hayatta kalkmazdim çok haklısın o durumda :)
Bu 3 olacaktıAyy bana gelmişşşşsen almadın mı hiç diloşmm tamam senin olsun
Taahhüt süresi dolduyduDemek @kendinisevenbiri gordu senii timamm anladim
Uyu dinlen diyeNe diye sesleniyor
Tahlil oldu kuzum pazartesi ya da salı sonuç alacağım. Belli olacak bakalım akıbet.Aaaa cicim ama canın çekmesin kiiii
Anladım cicim, o zaman ilk 4 ay filan kullanılıyor maksimum. Bir de doktorun da kontrolünde olduğu için Bişey olsa söyler ama yinede insan düşünür haklısın.
Hiç öyle şeyler aklına getirme cicim, güzel düşün güzel olsun. Hiç gerek kalmasın antibiyotiğe filan. Tahliller ne zaman oluyor ki yaklaştı mı?
Benimki de öyleydiBenim bu adama bişi yapmam lazımher seferinde bu kez tutar mı acaba diye sabaha kadar düşünüyor çıkarmam lazım bebişi aklından
Uyu dinlen diyeortada hol yok yumurta yok bebiş varsa yorulmasınmış bana BDV ye konu açtıracak bu ama biz gülüşürüz ban yeriz diye açmıyorum
Kendi de şaşırdı diloşumYaaaaaaa üffffffffben 70 k kapmak için neler yaptım nelerle mücadele verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?