- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.021
Bu 3 olacaktısenin olsun başka sayfalara sayılara artık
Ay hadi inşallah güzel olsun cicim duamdasınTahlil oldu kuzum pazartesi ya da salı sonuç alacağım. Belli olacak bakalım akıbet.
Yok balım 4 ay olur mu, risk devam ettikçe hep.. 9 ay kullanan var
Bide kullandıkça aşna fişne yasak bilün mü
Bu saatte ne uykusu seksü şempazemHadi ben kaçtım iyi geceler canlarim
Bazen keşke denizatı olsaydım diyorumBenimki de öyleydionlar daha meraklı bebeğe vallahi perim
%53.6 çirkinleşme oranı veriyorum kendime mirandamYaa senden bahsediyoruz. En fazla ne kadar çirkinleşmiş olabilirsin ki?
Etiketle geliyom bebeembdv de harun ağbi var gönlümün leylasini arıyorum diye konu açmış erkek gel oku
Kendi de şaşırdı diloşum
Hayattaki tüm şansını 70K ya denk gelerek kullandın mutlu musunHayatSevinceGuzel
Nasıl geçti kuzumGittiler cici bebenin güzel annesi
Başladı mı yoksa geliş aşaması mıEvet ya
Hayalimdeki çocukOzaman uykuculuk babadan güzellik anneden cicim
Malesef balımAy hadi inşallah güzel olsun cicim duamdasın
Cidden mii, her açıdan kötü yani
Vallahi ben geyşamın burnundan getirdiğim için bu gebeliği onun yerinde olacağıma kendi yerimi tercih ederim perimBazen keşke denizatı olsaydım diyorumbenim yerime o doğururdu görürdüm onu beni geriyor az kaldı yeter uleynn moduna geçicem hastayken de böyle bu
Benim de öyle malesef. Gereksiz olan herşeyde aşırı şanslı gerekli olanlarda şanssızımŞansım böyle şeylerde çok iyidirbaşka şeylerde beni zorluyor
İyi geceler diloşum bende yatıcam birazdanBen yatıyorum fıstıklar öptüm sizi yanaginizdan iyi geceler
AahahshNasıl geçti kuzum
Başladı mı yoksa geliş aşaması mı4 aydır regl olmamak çok güzel demek isterdim ama reglken ayda 1 kez kanıyordum böyle haftada 1 kez bazen 2. Tamamen zarardayım
Hayalimdeki çocuk
Malesef balım
4 aydır münasebet yok. Geyşam artık dünya ahiret bacanağımdır
İnsanın alışamadığı birşey yokmuş be miniğim, dokanasım da kaçtı artık dokunmaya dokunmayaAahahshtatil de yalan oldu
Hani dokunmak istiyorsun dokunamıyosun yanaşmak istiyorsun yanaşamıyorsun, enseye şaplak modu diyosun yani
Ama olsun ilk ödülüm olduVallahi ben geyşamın burnundan getirdiğim için bu gebeliği onun yerinde olacağıma kendi yerimi tercih ederim perim
O yüzden erkek olaydım dememek için kocalarınıza işkence yapın
Benim de öyle malesef. Gereksiz olan herşeyde aşırı şanslı gerekli olanlarda şanssızım
Bana aman şu aman bu deyo cicim illallah ettim yarın gebe olsan pöff desem noldu diye sorup duracak canım sıkılıyor bee adam! Dün beni bırakıp gitti doğum günümde, gece kapıyı açar açmaz özür diledi vakkum gibi adam sarılınca bırakmıyorVallahi ben geyşamın burnundan getirdiğim için bu gebeliği onun yerinde olacağıma kendi yerimi tercih ederim perim
O yüzden erkek olaydım dememek için kocalarınıza işkence yapın
Benim de öyle malesef. Gereksiz olan herşeyde aşırı şanslı gerekli olanlarda şanssızım
Bi cici prenses kolayına gelmiyor dünyayaİnsanın alışamadığı birşey yokmuş be miniğim, dokanasım da kaçtı artık dokunmaya dokunmaya
Zaten 4 ayda şimdiye kadar bizim nikah düşmüştür bidaha imam nikahı kıymak lazım cima etmeden önce
İyi geceler dilosumBen yatıyorum fıstıklar öptüm sizi yanaginizdan iyi geceler
Ben iyi değilim valla%53.6 çirkinleşme oranı veriyorum kendime mirandamgördüğün gibi istatistiksel verilerde çok hassas ölçüm yaparım
Güzeldi canım yengelerim yeğenlerim geldilerNasıl geçti kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?