Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de öyleydi onlar daha meraklı bebeğe vallahi perim
Bazen keşke denizatı olsaydım diyorum benim yerime o doğururdu görürdüm onu beni geriyor az kaldı yeter uleynn moduna geçicem hastayken de böyle bu

Yaa senden bahsediyoruz. En fazla ne kadar çirkinleşmiş olabilirsin ki?
%53.6 çirkinleşme oranı veriyorum kendime mirandam gördüğün gibi istatistiksel verilerde çok hassas ölçüm yaparım

Gittiler cici bebenin güzel annesi
Nasıl geçti kuzum
Başladı mı yoksa geliş aşaması mı 4 aydır regl olmamak çok güzel demek isterdim ama reglken ayda 1 kez kanıyordum böyle haftada 1 kez bazen 2. Tamamen zarardayım
Ozaman uykuculuk babadan güzellik anneden cicim
Hayalimdeki çocuk

Ay hadi inşallah güzel olsun cicim duamdasın

Cidden mii, her açıdan kötü yani
Malesef balım
4 aydır münasebet yok. Geyşam artık dünya ahiret bacanağımdır

Bazen keşke denizatı olsaydım diyorum benim yerime o doğururdu görürdüm onu beni geriyor az kaldı yeter uleynn moduna geçicem hastayken de böyle bu
Vallahi ben geyşamın burnundan getirdiğim için bu gebeliği onun yerinde olacağıma kendi yerimi tercih ederim perim
O yüzden erkek olaydım dememek için kocalarınıza işkence yapın
Şansım böyle şeylerde çok iyidir başka şeylerde beni zorluyor
Benim de öyle malesef. Gereksiz olan herşeyde aşırı şanslı gerekli olanlarda şanssızım

Aahahsh tatil de yalan oldu
Hani dokunmak istiyorsun dokunamıyosun yanaşmak istiyorsun yanaşamıyorsun, enseye şaplak modu diyosun yani

Aahahsh tatil de yalan oldu
Hani dokunmak istiyorsun dokunamıyosun yanaşmak istiyorsun yanaşamıyorsun, enseye şaplak modu diyosun yani
İnsanın alışamadığı birşey yokmuş be miniğim, dokanasım da kaçtı artık dokunmaya dokunmaya
Zaten 4 ayda şimdiye kadar bizim nikah düşmüştür bidaha imam nikahı kıymak lazım cima etmeden önce

Ama olsun ilk ödülüm oldu

Niye böyle yaaa cicim, valla benmde öyle, dondurmalardan bedavalar filan hep bana çıkardı ama gel gör ki istediğim şeyler de hiç öyle bedava çıkan dondurma gibi olmadı

Bana aman şu aman bu deyo cicim illallah ettim yarın gebe olsan pöff desem noldu diye sorup duracak canım sıkılıyor bee adam! Dün beni bırakıp gitti doğum günümde, gece kapıyı açar açmaz özür diledi vakkum gibi adam sarılınca bırakmıyor

Bi cici prenses kolayına gelmiyor dünyaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…