Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece küçük oğluma nerdeyse araba çarpıyordu
Evde kırılan kırılana zaten
Hayır yapalim bari diyorm
Diloşumm çok geçmiş olsun bitanemmm,
paşa nasıl iyi mi ? bir yerin de bir şey yok inşallahhh ..

Kırılan kırılsın gülimm size bir şey olmasın, nazar çıkıyordur birtanemmm

Dün gece küçük oğluma nerdeyse araba çarpıyordu
Evde kırılan kırılana zaten
Hayır yapalim bari diyorm
kıyamam kuzum çok şükür bin şükür bir şey olmamış sadaka belayı savar iyi düşünmüşsünüz
Allahım tüm çocukları korusun

Gel yiyemmm seniii bende zatı çok takmadin amannnnn zırtttttt

Hoşbulduk patili
Bu aralar seni goremiyorum tam seni etiketlecektim baktim son sayfalarda msjlatin gozuktu
Canım ben hafta sonları genelde karabatak misali takılıyorum eşim evde olduğu için onunla ilgileniyorum, fırsat bulabilirsem giriyorum işteee :)

Diloşumm çok geçmiş olsun bitanemmm,
paşa nasıl iyi mi ? bir yerin de bir şey yok inşallahhh ..

Kırılan kırılsın gülimm size bir şey olmasın, nazar çıkıyordur birtanemmm
Dilos değilim
Yok çok şükür çok yavaş geliyordu araba Allah'tan o da
Kırılan da gözüm yok herşey üst üste gelir derler ya ayni oyle
kıyamam kuzum çok şükür bin şükür bir şey olmamış sadaka belayı savar iyi düşünmüşsünüz
Allahım tüm çocukları korusun
Amin cnm ins
Çok.sukur şoktan kurtulamadık zaten

Men geldimmmmm
Lanetli pazartesi gününden seslenerek herkese güzel bir hafta dilerim canlarım ciğerlerim
Dün geyşam evdeydi gelemedim kuzularım. Gebelikten midir nedir çok soğudum bu adamdan ümüğünü sıkasım geliyor bazen
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
Onun dışında Cici bebem iyi, Sanırım artık az az kıpraşmalarını hissediyorum Yesin oni anası.
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
M mummumya
@demirleke
Diktorya Secret

B BUSR4 ikili testle ilgili yazdığını gördüm de senin ikili test zamanın geldi mi ya bebişim büyüdü mü o kadar bebik Ben 11+1 de yaptırmıştım çok şükür çok güzel çıktı sonuç. Sadece kan alıyorlar 1 tüp. Onda senin genetik özelliklerine bakılarak bebeğin down sendrom riski atıyorum bin kadında kaç gibi istatistiksel bir sonuç veriyorlar. Yani senin özelliklerini taşıyan 1000 kadının kaçı down sendromlu doğurmuş ona göre sonuç çıkıyor. Kan vermeden önce doktorun bebeğin burun kemiğine ve ense kalınlığına falan bakacak. Down sendromlu çocuklarda burun kemiği gelişmeyip ense kalınlığı çok oluyormuş. Eğer ultrasonda risk görürse ikiliye değil direkt amniyosenteze yönlendirir. Eğer ultrason güzelse ikiliye yönlendirir. Beni de 17.haftada 3 lü test için çağırdı önümüzdeki pazartesi. Ama sanırım ben yaptırmayacağım 3'lüyü.

Bu arada bende seni özledim fıstığım nasıl geçiyor gebelik, bulantı?

Benim de canım sıkkın cicim
Eşimle kavga ettik atistik biraz işi yoktu sırf birbirimize girmeyelim diye çıktı gitti

Benim de canım sıkkın cicim
Eşimle kavga ettik atistik biraz işi yoktu sırf birbirimize girmeyelim diye çıktı gitti
Bansız olmana mı şaşırayım, kavganıza mı
Noldu diloşum naptı anlat

hoşgeldin canımmm

ptesi gününü bende bitirmeye çalışıyorum fakat daha 1 saatim var bende ctesi günü oğlumu görmeye gittim maşallah yine çok güzel pozlar verdi bize doktor bile dedi heykel gibi bak diye 300 gr 14,53 cm bende baya baya hissetmeye başladım artık hareketlerini

Bansız olmana mı şaşırayım, kavganıza mı
Noldu diloşum naptı anlat
Biz hani büyük kavga etmiştik ya
Ben evden gitmiştim
Üzerimde bir kaç takı vardı onları bozdurmuştum
Direk adliyeden dava açarım diye boynumda zincirim de vardı onu da verdim
Sonra düzeldik ettik zincir onemliydi
Ben bir tane ona benzer aldım kimseyede demedim zinciri de verdim diye neyse
Az önce kahve içiyorduk tesadüf
Zincire odaklandı bu zincir incelmişmi
Yok bee aynı zincir dedim yaa yok incelmis fln filan derken
Anlattım sen bana bunları yapmasaydın bende onları bozdurmazdim senin yüzünden dedim parasizmi kalsaydım onu da verdim o sinirle dedim .
Ben sana bişey demiyorum hiç mi kıymeti yoktu niye verdin şöyle böyle daha sesimi çıkarmadım ki iyicene girecektik birbirimize ta bı bagirmadi ama yumuşak sesle konuştu sonra da gitti evden hiç biseye değer vermiomuşum flnmış filanmış

hoşgeldin kuzu:)
kocana olan öfke geçici bence:) hamilelik gerginlik yapabiliyo :) geçici bi süreç

bebisin ve senin iyi olmana çok sevindim. ben de servisteyim eve gidiyorum. sacma sapan şeylerle uğraştım bugün. gün bitti ben hala ne yapmadım acaba diye düşünüyorum

sana bunu söylemeye yüzü yok olay büyümesin diye gitmiş bence takma kuzum. kayıp da edebilirdin o zaman ömür boyu kusecek miydi. hatıra olsun diyosa tekrar alinabilir sevgililer günü de geliyo zaten.

boşver yükselmeden konusman çok güzel olmuş. o da ezilip gitmiştir zaten sen haklısın çünkü. inşallah sevgililer gününde sana çok özel bişey alıp affettirir kendini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…