- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.381
Hg cnm gebelikten kaynaklı olabilir bende de oluyor çünki MaşAllah cici bebeğe ben zaten ara ara hissediyordum bı kaç gündür iyiden iyiye hissediyorum eminim miniğimin olduğunaMen geldimmmmm
Lanetli pazartesi gününden seslenerek herkese güzel bir hafta dilerim canlarım ciğerlerim
Dün geyşam evdeydi gelemedim kuzularım. Gebelikten midir nedir çok soğudum bu adamdan ümüğünü sıkasım geliyor bazen
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
Onun dışında Cici bebem iyi,Sanırım artık az az kıpraşmalarını hissediyorum ♥ Yesin oni anası.
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@imzaben
Ooo yunan heykelim benimhoşgeldin canımmm
ptesi gününü bende bitirmeye çalışıyorum fakat daha 1 saatim varbende ctesi günü oğlumu görmeye gittim maşallah yine çok güzel pozlar verdi bize doktor bile dedi heykel gibi bak diye 300 gr 14,53 cm bende baya baya hissetmeye başladım artık hareketlerini
En güzel zamanlar kuzumbende uzandim prensesimin hareketlerini izliyorum bu aralar cok hareketlendikendimi iyi hissedersem yuruyuse cikmayi planliyorm ☺
Ya ondan bişey istemiyorum ki canımsana bunu söylemeye yüzü yok olay büyümesin diye gitmiş bence takma kuzum. kayıp da edebilirdin o zaman ömür boyu kusecek miydi. hatıra olsun diyosa tekrar alinabilir sevgililer günü de geliyo zaten.
boşver yükselmeden konusman çok güzel olmuş. o da ezilip gitmiştir zaten sen haklısın çünkü. inşallah sevgililer gününde sana çok özel bişey alıp affettirir kendini
E ne yapacaktın parasız diloşum göbek atarak bozdurmadın ya.. Bunları yapmasaydı da zincir bozulmasaydı, madem çok kıymetliydi.Biz hani büyük kavga etmiştik ya
Ben evden gitmiştim
Üzerimde bir kaç takı vardı onları bozdurmuştum
Direk adliyeden dava açarım diye boynumda zincirim de vardı onu da verdim
Sonra düzeldik ettik zincir onemliydi
Ben bir tane ona benzer aldım kimseyede demedim zinciri de verdim diye neyse
Az önce kahve içiyorduk tesadüf
Zincire odaklandı bu zincir incelmişmi
Yok bee aynı zincir dedim yaa yok incelmis fln filan derken
Anlattım sen bana bunları yapmasaydın bende onları bozdurmazdim senin yüzünden dedim parasizmi kalsaydım onu da verdim o sinirle dedim .
Ben sana bişey demiyorum hiç mi kıymeti yoktu niye verdin şöyle böyle daha sesimi çıkarmadım ki iyicene girecektik birbirimize ta bı bagirmadi ama yumuşak sesle konuştu sonra da gitti evden hiç biseye değer vermiomuşum flnmış filanmış
Çok doğru söyledin canım benim her cümlede sonuna kadar haklısınE ne yapacaktın parasız diloşum göbek atarak bozdurmadın ya.. Bunları yapmasaydı da zincir bozulmasaydı, madem çok kıymetliydi.
Demiyor karım beni affetti giden mal olsun..
Düşmüş zincirin derdine hey Allahım
Erkeklerden nefret ediyorum bugünlerde
Ohhhhh bitirdin günü memur hanımhoşgeldin kuzu:)
kocana olan öfke geçici bence:) hamilelik gerginlik yapabiliyo :) geçici bi süreç
bebisin ve senin iyi olmana çok sevindim. ben de servisteyim eve gidiyorum. sacma sapan şeylerle uğraştım bugün. gün bitti ben hala ne yapmadım acaba diye düşünüyorum
Sanada az kalmis canim yakinda tam hissedeceksinEn güzel zamanlar kuzum5.5- 6 ay civarlarına bende çok özeniyorum. O net hareketler tekmeler iyice büyüyen karın. Muhteşem zamanlar ♥
18 den sonra çok net olurmuş hareketler piremsesim zatenHg cnm gebelikten kaynaklı olabilir bende de oluyor çünki MaşAllah cici bebeğe ben zaten ara ara hissediyordum bı kaç gündür iyiden iyiye hissediyorum eminim miniğimin olduğuna24 şubata randevu aldım ayrıntılı ultrasona girecem bklm herşey yolundadır insAllah ❤
Hoşbuldum esmer bombam nasılsın
Giden zincire üzülüyor demiyor az daha karısız kalacaktım, düşmüş zincir derdineÇok doğru söyledin canım benim her cümlede sonuna kadar haklısın
Tutmuş zincir diyor bana seni boşamadiğima şükür et
Hiç içimden gelmeyecek bozdurdum çok kararsız kaldım ama dedim ki bana bunları yaşattı benim de buna ihtiyacım var hayatımı düzene sokmam icin
2 3 hafta falan herhalde en fazlaSanada az kalmis canim yakinda tam hissedeceksin
Doğru diyorsun cnmGiden zincire üzülüyor demiyor az daha karısız kalacaktım, düşmüş zincir derdine
Yaptığı herşeyi çok güzel unutuyor erkekler ama unutturma diloşum. Kak habire kafasına. Çıkmasın tepene. Bak unutmaya başlamış yaptıklarını ki zincir derdine düşecek yüz bulabiliyor.
Aynen cnm öyle oluyor başta hala gün içinde çok hissetmiyorim ama gece yatınca baya hissediyorum özellikle sırt üstü yatınca ben bugün 17+2 yım cnm ayrıntılıya girerken 19+2 olucaz Allah izin verirse18 den sonra çok net olurmuş hareketler piremsesim zaten
Ben 16+0ım bugün. Birkaç gündür bir göz seyirmesi gibi haller var ama gaz mıdır bebek midir ayırt edemiyorum
Ayrıntılıya girerken kaç haftalık olacaksın
Kalp attın daha iyi oldum fıstıklı katmerimmmHoşbuldum esmer bombam nasılsın
Yapıp edip yaptığını unutan insanlarla geçinmek zordur diloşum. Yakuza da böyle. Yapar eder yüzü düşeceğine aksine bir göğüs kabartmadığı kalır.Doğru diyorsun cnm
Baksana unutmaya başlamış kalktım az önce başına gelsin bıt bıt konuşacak
Ben yine yaptığını gözünün önüne getiricem sonra daha konuşamaz umarım akşama büyük bir kavga vs çıkmaz ikimizde sinirli yapıya sahibiz akşam olsun bakalım neler olacak
Benim de 3 haftam kalmış o zamanAynen cnm öyle oluyor başta hala gün içinde çok hissetmiyorim ama gece yatınca baya hissediyorum özellikle sırt üstü yatınca ben bugün 17+2 yım cnm ayrıntılıya girerken 19+2 olucaz Allah izin verirse
Bende sana kalp attım daha iyi oldum fıstığımKalp attın daha iyi oldum fıstıklı katmerimmm
Sen nasılsın asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?