Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hg cnm gebelikten kaynaklı olabilir bende de oluyor çünki MaşAllah cici bebeğe ben zaten ara ara hissediyordum bı kaç gündür iyiden iyiye hissediyorum eminim miniğimin olduğuna 24 şubata randevu aldım ayrıntılı ultrasona girecem bklm herşey yolundadır insAllah

Ooo yunan heykelim benim
Bizim kız da en son 5 gün önce 10 küsür cm idi. Bugün 16+0 a girdik.
Ama gramını daha hiç söylemedi doktor.
Sen artık hissedersin iyice diloyum Ben nadir hissedip emin olamıyorum acaba bebek mi diye.

bende uzandim prensesimin hareketlerini izliyorum bu aralar cok hareketlendi kendimi iyi hissedersem yuruyuse cikmayi planliyorm ☺
En güzel zamanlar kuzum 5.5- 6 ay civarlarına bende çok özeniyorum. O net hareketler tekmeler iyice büyüyen karın. Muhteşem zamanlar

Ya ondan bişey istemiyorum ki canım
Bana yasatmasaydi bunların hiçbiri olmazdı ki kendi suçlu ben kadın başıma parasız mi kalsaydım o sinirle tabi bozduracaktım ki yapmam gereken şeyleri yapayım sonra da aramız düzelince kapandı durum zincirden haberi yoktu bende gittim yeni almıştım soylemedim ulan kaç ay oldu yeni fark etti şaka gibi durdu durdu şimdi zamanıni buldu
Evet suçlu sesini bile yükseltemedi sadece neymiş kıymet bilmezmişim
Para nasıl kazanılırmiş bilmezmişim ya bende biliyorsam kimse bilmez dedim yapmayacaktin bana bunları hiçbiri olmazdı dedim
Sırf evde tatsızlık çıkmasın diye giriyorum dedi gitti

E ne yapacaktın parasız diloşum göbek atarak bozdurmadın ya.. Bunları yapmasaydı da zincir bozulmasaydı, madem çok kıymetliydi.
Demiyor karım beni affetti giden mal olsun..
Düşmüş zincirin derdine hey Allahım
Erkeklerden nefret ediyorum bugünlerde

Çok doğru söyledin canım benim her cümlede sonuna kadar haklısın
Tutmuş zincir diyor bana seni boşamadiğima şükür et
Hiç içimden gelmeyecek bozdurdum çok kararsız kaldım ama dedim ki bana bunları yaşattı benim de buna ihtiyacım var hayatımı düzene sokmam icin

Ohhhhh bitirdin günü memur hanım
Nelerle uğraştın yoksa yine o lisanslı varoşlarla mı
Bilmiyorum geçici bir süreç mi ama kalbim kırılıyor sürekli. İstediğim ilgiyi tam olarak alamıyorum

18 den sonra çok net olurmuş hareketler piremsesim zaten
Ben 16+0ım bugün. Birkaç gündür bir göz seyirmesi gibi haller var ama gaz mıdır bebek midir ayırt edemiyorum
Ayrıntılıya girerken kaç haftalık olacaksın

Giden zincire üzülüyor demiyor az daha karısız kalacaktım, düşmüş zincir derdine
Yaptığı herşeyi çok güzel unutuyor erkekler ama unutturma diloşum. Kak habire kafasına. Çıkmasın tepene. Bak unutmaya başlamış yaptıklarını ki zincir derdine düşecek yüz bulabiliyor.

Doğru diyorsun cnm
Baksana unutmaya başlamış kalktım az önce başına gelsin bıt bıt konuşacak
Ben yine yaptığını gözünün önüne getiricem sonra daha konuşamaz umarım akşama büyük bir kavga vs çıkmaz ikimizde sinirli yapıya sahibiz akşam olsun bakalım neler olacak

Aynen cnm öyle oluyor başta hala gün içinde çok hissetmiyorim ama gece yatınca baya hissediyorum özellikle sırt üstü yatınca ben bugün 17+2 yım cnm ayrıntılıya girerken 19+2 olucaz Allah izin verirse

Yapıp edip yaptığını unutan insanlarla geçinmek zordur diloşum. Yakuza da böyle. Yapar eder yüzü düşeceğine aksine bir göğüs kabartmadığı kalır.
İşin zor. Ezdirme kendini diloşum. Adama bak nerdeyse sana özür diletecek zincir bozacak duruma düştüğün için. İnanılmaz.

Aynen cnm öyle oluyor başta hala gün içinde çok hissetmiyorim ama gece yatınca baya hissediyorum özellikle sırt üstü yatınca ben bugün 17+2 yım cnm ayrıntılıya girerken 19+2 olucaz Allah izin verirse
Benim de 3 haftam kalmış o zaman
3 lü test yaptırdın mı kuzum?

Kalp attın daha iyi oldum fıstıklı katmerimmm
Sen nasılsın asıl
Bende sana kalp attım daha iyi oldum fıstığım
Yorgun bir savaşçıyım her zamanki gibi
Bide geyşadan nefret ediyorum bu sıralarda
Onun dışında iyiyim diye biliyorum ama bana belli olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…