- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.401
Çok zor cicim cidden bak yapıp edip unutuluyor yaa deli oluyorum biz unutmuyoruzYapıp edip yaptığını unutan insanlarla geçinmek zordur diloşum. Yakuza da böyle. Yapar eder yüzü düşeceğine aksine bir göğüs kabartmadığı kalır.
İşin zor. Ezdirme kendini diloşum. Adama bak nerdeyse sana özür diletecek zincir bozacak duruma düştüğün için. İnanılmaz.
En net 22.haftada hissediyorsun canim ben simdi 27.haftayim oturdugm yerden gobegimi izledgmde bebisin hareketlerini net goruyorm ozellikle cikolata falan yedigimde daha fazla hareketleniyor2 3 hafta falan herhalde en fazla
bende bugün 19+0 ım canım bikaç haftadır dalgalanma şeklinde hissediyorum ama dün bugün daha hareketli benimde bu gidişimde söledi canım daha öncesinde söylememişti onuda ben sordum öyle söylediOoo yunan heykelim benim
Bizim kız da en son 5 gün önce 10 küsür cm idi. Bugün 16+0 a girdik.
Ama gramını daha hiç söylemedi doktor.
Sen artık hissedersin iyice diloyumBen nadir hissedip emin olamıyorum acaba bebek mi diye.
Ya ondan bişey istemiyorum ki canım
Bana yasatmasaydi bunların hiçbiri olmazdı ki kendi suçlu ben kadın başıma parasız mi kalsaydım o sinirle tabi bozduracaktım ki yapmam gereken şeyleri yapayım sonra da aramız düzelince kapandı durum zincirden haberi yoktu bende gittim yeni almıştım soylemedim ulan kaç ay oldu yeni fark etti şaka gibi durdu durdu şimdi zamanıni buldu
Evet suçlu sesini bile yükseltemedi sadece neymiş kıymet bilmezmişim
Para nasıl kazanılırmiş bilmezmişim ya bende biliyorsam kimse bilmez dedim yapmayacaktin bana bunları hiçbiri olmazdı dedim
Sırf evde tatsızlık çıkmasın diye giriyorum dedi gitti
hosgeldin cnmM❤Men geldimmmmm
Lanetli pazartesi gününden seslenerek herkese güzel bir hafta dilerim canlarım ciğerlerim
Dün geyşam evdeydi gelemedim kuzularım. Gebelikten midir nedir çok soğudum bu adamdan ümüğünü sıkasım geliyor bazen
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
Onun dışında Cici bebem iyi,Sanırım artık az az kıpraşmalarını hissediyorum ♥ Yesin oni anası.
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@imzaben
Ne sordun gormedm kuzummm
Ohhhhh bitirdin günü memur hanım
Nelerle uğraştın yoksa yine o lisanslı varoşlarla mı
Bilmiyorum geçici bir süreç mi ama kalbim kırılıyor sürekli. İstediğim ilgiyi tam olarak alamıyorum
Erken yaşta mantıklı karar vermek çok zor diloşum. Çok erken evlenip hakkaten doğru seçim yapanlar da var, yok değil ama nadir.Çok zor cicim cidden bak yapıp edip unutuluyor yaa deli oluyorum biz unutmuyoruz
Onlar unutuyor haklı gibi üste çıkıyorlar
Ezdirirmiyim kendimi ben yaşadım bunları erkeğe göre ne var dert yok tasa yok rahatlar
Bişey olduğu zamn sen bunu nasıl yaptın niye yaptın yapmasaydin bıt bıt
Evlilik iyi hoş da bazen diyorum
Çok erken evlendim niye evlendim sevdin de mi evlendin sevdim ama aması var işte
Onun da sevdiğini biliyorum ama zor işte hayat zor bir de bunlar çıkınca daha zorlaşıyor insan içten içe soğuyor bu sefer kendini yargılamaya başlıyorsun bilmiyorumm ama erken bir evlilik yaptığımi biliyorum
Normalde 20-22 haftalarda yapılıyor snrm ayrıntılı ama benim doktor biraz erken çağırdı yaptırmadm ben ne ikili ne üçlü test o yüzden ayrıntılıyi aksatma 18-20 arası gel dedi cnm kızımda da yaptrmamistimBenim de 3 haftam kalmış o zaman
3 lü test yaptırdın mı kuzum?
Hoşgeldin cicimMen geldimmmmm
Lanetli pazartesi gününden seslenerek herkese güzel bir hafta dilerim canlarım ciğerlerim
Dün geyşam evdeydi gelemedim kuzularım. Gebelikten midir nedir çok soğudum bu adamdan ümüğünü sıkasım geliyor bazen
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
Onun dışında Cici bebem iyi,Sanırım artık az az kıpraşmalarını hissediyorum ♥ Yesin oni anası.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@imzaben
Yani o zaman dünyam durmuş gibiydi,hiçte öyle zerre kadar kıymeti falan yoktu o an gözümde deseydin sende dilos ya,sen kendinden gecmissin,ne yerdesin ne gökdesin gibi ama zincirin hiç mi kıymeti yoktu bla bla olduhiç mi kıymeti yoktu niye verdin şöyle böyle
Gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum sırf eşim değil ki tamam fazlasıyla değer veriyor ama bu verdiği değer ben herşeyi unuttum değil ki kafamı yastığa koyuyorum ama uyuyabiliyormuyum düşün düşün bu aralar çok yorgunum çok hiç halim fln kalmadı sıkıntı stres yap yap ye bitir kendini kafama takmadan duramıyorum napicam bilmiyorummErken yaşta mantıklı karar vermek çok zor diloşum. Çok erken evlenip hakkaten doğru seçim yapanlar da var, yok değil ama nadir.
Ayrıca sen kendini neden suçluyorsun? Bu adam seninle değil 30 unda olgun biri ile evlenseydi de bu problemler yaşanırdı çünkü sorun kocanda. Her kim olsa bunları yaşatacaktı.
Az süründürdün dersini iyi alamamış. Giden gitsin sen geri döndün ya yeter kafasında olmalıydı şimdi.
En net 22.haftada hissediyorsun canim ben simdi 27.haftayim oturdugm yerden gobegimi izledgmde bebisin hareketlerini net goruyorm ozellikle cikolata falan yedigimde daha fazla hareketleniyor
bende bugün 19+0 ım canım bikaç haftadır dalgalanma şeklinde hissediyorum ama dün bugün daha hareketli benimde bu gidişimde söledi canım daha öncesinde söylememişti onuda ben sordum öyle söyledi
Aynen kuzularım 18 den sonra net hissedilmeye başlanırmış ama 20 lerden sonra iyice tekmeler falan başlarmış.hosgeldin cnmM❤
maşallah erken hissetin galiba bebisin hareketlerini
Normalde 20 haftadan basliyor diye biliyorum
Cicimmm hepsi hormonlardan geyşanın sucu yokMen geldimmmmm
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@imzaben
İnan şamdanım benim yakuzam 50 ye dayanmasına rağmen aynı dediğin şekilay inan o lisanslı varoslari görmedim bileama nasıllar biliyo musun sanki liseden mezun olup direk memur olmuşlar 18 yasindalar aradaki yıllar yok sıfır olgunluk sıfır kültürel birikim sıfır kafa. hani liseliler nerden nasıl sosyallessek gezsek derdinde olur ya bunların da etkinlikleri o tarz
Allah'tan akıllı mantıklı insanlar da var da gün bitiyor yahuben daha yemek yapacam kocami bekliyom markete gittiydi sen yaptın mı yemeğini boncuğum
Anladım kuzum. Testleri yaptırmadın diye belki erken çağırmıştır. Benim de ayrıntılıya 1 ayım kaldı o zamanNormalde 20-22 haftalarda yapılıyor snrm ayrıntılı ama benim doktor biraz erken çağırdı yaptırmadm ben ne ikili ne üçlü test o yüzden ayrıntılıyi aksatma 18-20 arası gel dedi cnm kızımda da yaptrmamistim
Men geldimmmmm
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
@imzaben
B BUSR4 ikili testle ilgili yazdığını gördüm de senin ikili test zamanın geldi mi ya bebişim büyüdü mü o kadar bebikBen 11+1 de yaptırmıştım çok şükür çok güzel çıktı sonuç. Sadece kan alıyorlar 1 tüp. Onda senin genetik özelliklerine bakılarak bebeğin down sendrom riski atıyorum bin kadında kaç gibi istatistiksel bir sonuç veriyorlar. Yani senin özelliklerini taşıyan 1000 kadının kaçı down sendromlu doğurmuş ona göre sonuç çıkıyor. Kan vermeden önce doktorun bebeğin burun kemiğine ve ense kalınlığına falan bakacak. Down sendromlu çocuklarda burun kemiği gelişmeyip ense kalınlığı çok oluyormuş. Eğer ultrasonda risk görürse ikiliye değil direkt amniyosenteze yönlendirir. Eğer ultrason güzelse ikiliye yönlendirir. Beni de 17.haftada 3 lü test için çağırdı önümüzdeki pazartesi. Ama sanırım ben yaptırmayacağım 3'lüyü.
Bu arada bende seni özledim fıstığımnasıl geçiyor gebelik, bulantı?
Aynen cnmAnladım kuzum. Testleri yaptırmadın diye belki erken çağırmıştır. Benim de ayrıntılıya 1 ayım kaldı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?