Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok zor cicim cidden bak yapıp edip unutuluyor yaa deli oluyorum biz unutmuyoruz
Onlar unutuyor haklı gibi üste çıkıyorlar
Ezdirirmiyim kendimi ben yaşadım bunları erkeğe göre ne var dert yok tasa yok rahatlar
Bişey olduğu zamn sen bunu nasıl yaptın niye yaptın yapmasaydin bıt bıt
Evlilik iyi hoş da bazen diyorum
Çok erken evlendim niye evlendim sevdin de mi evlendin sevdim ama aması var işte
Onun da sevdiğini biliyorum ama zor işte hayat zor bir de bunlar çıkınca daha zorlaşıyor insan içten içe soğuyor bu sefer kendini yargılamaya başlıyorsun bilmiyorumm ama erken bir evlilik yaptığımi biliyorum

2 3 hafta falan herhalde en fazla
En net 22.haftada hissediyorsun canim ben simdi 27.haftayim oturdugm yerden gobegimi izledgmde bebisin hareketlerini net goruyorm ozellikle cikolata falan yedigimde daha fazla hareketleniyor

bende bugün 19+0 ım canım bikaç haftadır dalgalanma şeklinde hissediyorum ama dün bugün daha hareketli benimde bu gidişimde söledi canım daha öncesinde söylememişti onuda ben sordum öyle söyledi

biraz dolassin gelsin de o senin gönlünü alır zaten sen o an için en doğru olan şeyi yapmışsın. kim olsa aynı şekilde davranırdı.
o biraz boş bulunup konuşmuş bosver kuzum

hosgeldin cnmM❤
maşallah erken hissetin galiba bebisin hareketlerini
Normalde 20 haftadan basliyor diye biliyorum

Ohhhhh bitirdin günü memur hanım
Nelerle uğraştın yoksa yine o lisanslı varoşlarla mı
Bilmiyorum geçici bir süreç mi ama kalbim kırılıyor sürekli. İstediğim ilgiyi tam olarak alamıyorum

ay inan o lisanslı varoslari görmedim bile ama nasıllar biliyo musun sanki liseden mezun olup direk memur olmuşlar 18 yasindalar aradaki yıllar yok sıfır olgunluk sıfır kültürel birikim sıfır kafa. hani liseliler nerden nasıl sosyallessek gezsek derdinde olur ya bunların da etkinlikleri o tarz

Allah'tan akıllı mantıklı insanlar da var da gün bitiyor yahu ben daha yemek yapacam kocami bekliyom markete gittiydi sen yaptın mı yemeğini boncuğum

Erken yaşta mantıklı karar vermek çok zor diloşum. Çok erken evlenip hakkaten doğru seçim yapanlar da var, yok değil ama nadir.
Ayrıca sen kendini neden suçluyorsun? Bu adam seninle değil 30 unda olgun biri ile evlenseydi de bu problemler yaşanırdı çünkü sorun kocanda. Her kim olsa bunları yaşatacaktı.
Az süründürdün dersini iyi alamamış. Giden gitsin sen geri döndün ya yeter kafasında olmalıydı şimdi.

Benim de 3 haftam kalmış o zaman
3 lü test yaptırdın mı kuzum?
Normalde 20-22 haftalarda yapılıyor snrm ayrıntılı ama benim doktor biraz erken çağırdı yaptırmadm ben ne ikili ne üçlü test o yüzden ayrıntılıyi aksatma 18-20 arası gel dedi cnm kızımda da yaptrmamistim

Hoşgeldin cicim geysa niye düzgünce ilgilenmiyor seninle kuzum sinir olmakta haklisin.

hiç mi kıymeti yoktu niye verdin şöyle böyle
Yani o zaman dünyam durmuş gibiydi,hiçte öyle zerre kadar kıymeti falan yoktu o an gözümde deseydin sende dilos ya,sen kendinden gecmissin,ne yerdesin ne gökdesin gibi ama zincirin hiç mi kıymeti yoktu bla bla olduzincir kadar kıymetin yokmuydu aceba kocanda ki o hallere koymuştu seni çok sinirlendim de neyse sıkma güzel canını akşam da gelip bişey demeye kalkarsa ağzının payını ver lütfen,sessiz kalırsan tepene çıkmaya çalışır hakliyken haksız duruma düşürmesin seni

Gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum sırf eşim değil ki tamam fazlasıyla değer veriyor ama bu verdiği değer ben herşeyi unuttum değil ki kafamı yastığa koyuyorum ama uyuyabiliyormuyum düşün düşün bu aralar çok yorgunum çok hiç halim fln kalmadı sıkıntı stres yap yap ye bitir kendini kafama takmadan duramıyorum napicam bilmiyorumm

En net 22.haftada hissediyorsun canim ben simdi 27.haftayim oturdugm yerden gobegimi izledgmde bebisin hareketlerini net goruyorm ozellikle cikolata falan yedigimde daha fazla hareketleniyor
bende bugün 19+0 ım canım bikaç haftadır dalgalanma şeklinde hissediyorum ama dün bugün daha hareketli benimde bu gidişimde söledi canım daha öncesinde söylememişti onuda ben sordum öyle söyledi
hosgeldin cnmM❤
maşallah erken hissetin galiba bebisin hareketlerini
Normalde 20 haftadan basliyor diye biliyorum
Aynen kuzularım 18 den sonra net hissedilmeye başlanırmış ama 20 lerden sonra iyice tekmeler falan başlarmış.
Ben hissettiğim göz seyirmesi gibi hissin bebek hareketi olup olamayacağını sordum doktora zayıfsın diye hissetmeye başlamış olabilirsin dedi
Ama hala emin olamıyorum çünkü gaz sancım da var.
Belki de bağırsak hareketlerini bebek sanıyorum
Ben 20. Haftaya özeniyorum ya bende 20 olmak istirem

Cicimmm hepsi hormonlardan geyşanın sucu yok

ben iyiym kuzum ders saatlerim arttıartık eve geç geliyorum :/

İnan şamdanım benim yakuzam 50 ye dayanmasına rağmen aynı dediğin şekil
Saçlarını 2 topuz bile yapıyor, miniler o biçim.
18 Lik liseli gibi.
Yani inan bunun yaşla hiçbir ilgisi yok
Emin ol o kızların geleceği de yakuzam gibi olacak. Şimdiye kadar olgunlaşmayan sonrasında da olgunlaşmaz.
Yemeğim dünden var şamdanım. Garip anam lahana dolması yaptı o var. Her zamanki gibi tarhanam var
Bir de çilekeş anamın yaptığı pasta var.
Sen ne yemek yaptın

Hayır başka sorunlar da var ağlicam sinirden artık
Kv tutturdu kaç aydır sen annanene bak babam vefat edince dükkan kaldı ben acicicam dükkanı diyor öyle boş mu dursun şöyle böyle yaa her hafta olmaz ki bi salın beni artık rahat bırakın yok eşime dedim annen böyle diyor geçenlerde kavga ettiler ne istiyorsunuz bu kızdan artık uzak durun sen annanemi getirirken bu kıza mi guvendiniz bir de eltimin kızı var neymiş ben götürüp getircekmis ordan eve gelip annanemle buna bakacakmisim ona da kızdı kimsenin çocuğuna bakamaz Dilos dedi gelsin anası babası götürsün dedi baya kavga ettiler
Derken hadi çıkma yukarı senden suçlusu yok benden şunu yap bunu yap demez asla ama emri vakilerinden yoruldum çıkıyorum ediyorum eee eşimin iş düzeni farklı sabahları evde oluyor öğlene kadar onunla ilgileniyorum cikmak istemiyorum bugünde çıkmadım
Noldu diye x başını bekledin bu saate kadar hava güzeldi ciksaydin yukarı bende dükkana gitseydim dedim anne eşim evde biliyorsun zaten adam gece gündüz çalışıyor işimi gücumu yapamıyorum kendime bakamıyorum dedim tamam dedim yarın sabah erkenden gelirim sende bundan sonra hergun gidersin dedim başka da bişey demedi indim az önce eve yoruldum Allah belami versin yoruldummm sinirden ağlıyorum ya

Anladım kuzum. Testleri yaptırmadın diye belki erken çağırmıştır. Benim de ayrıntılıya 1 ayım kaldı o zaman

cicimmm valla sorma 10.haftanın içindeyim şaka gibi zaman su gibi geçiyor cuma günü randevumuz var tam 11.haftaya girmeden 1 gün önce oluyor doktor herhalde şu gün gel der o ikili tarama testi için bakalım valla nasıl gitsin kuzum bulantılar hafifledi ama servisle gidip geliyorum ya 40 45 dk yol sürüyor sabah ilk gittiğimde ve akşam eve geldiğimde bi yarım saat kötü geçiyor sonra düzeliyor onada az kaldı inşallah 3 ay tamamlansında Sen niye geyşaya sardın hormonlar gel git mi yapıyor

Anladım kuzum. Testleri yaptırmadın diye belki erken çağırmıştır. Benim de ayrıntılıya 1 ayım kaldı o zaman
Aynen cnm aklıma ne geldi dün senin iş arkadaşınin hesap halam gülüyor ne kadarlık oldu diye 18. Haftadayim dedim nerenden belli nerde saklıyon çocuğu diyor benim işime geliyor şu an bu durum insAllah kilo almadan bitiririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…