Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ohoo sen nelerle ugrasiyo mussun boyle ya iyi stresten hasta olmuyosun

Diloşum sana kıyamam ben ya

Sende hoşgeldin pamuğum
Vallahi nasıl anlatsam şimdi seksü şempazem. Yanlış anlatırsam buldu da bunuyor gibi görüneceğim.
Anlaman için önce eski halini anlatmam lazım.
Benim geyşam gebelikten önce yemek temizlik yapan biriydi. Zaten önceden de söyledim eli benden becerikli. Şef gibi menü çıkartıyor mastercheff e katılsa katılır yani. Bide omurgamda problem var söylemiştim hatırlarsan, ağrım olur diye her gece masaj yapardı. İsteyerek zevkle yapardı herşeyi.
Zaten bir adamın yapabileceği herşeyi yaptığı için gebelikte de ekstra birşeyi olamazdı. Daha ne yapacak adam yani benim tek isteğim gebelikten önceki halini bozmamasıydı zaten. Gebelikten önceki halini bozmazsa on numara bir hamilelik geçirecektim.
Gebeliğim başladığından beri eskisi gibi ama nasıl diyim istekli yapmıyor pamuğum. Önceden ben masaj yap demeden yapan adam geceleri ayak bileklerim zonklamasından uyuyamıyorum biraz sıkar mısın bileklerimi diyorum öfleye öfleye yapıyor.
Dün gece uyuyordum tam bu uyumuyordu, yemeği buzdolabına koyar mısın dedim. Geçiştirdi, öyle yapınca sinirle ben kalktım öyle gitti koydu.
Herşeyi zoraki yapar gibi tavrı var. Bu da beni aşırı kırıyor.
Bebekten önce benim gözüm dolsa o benden önce ağlamaya başlardı.
Gebeliğimden beri beni ağlatıp umursamıyor bile. Dün yine öyle kırıldım başladım ağlamaya. Geldi gözümden yaşı sildi döndü uyudu.
Üzülerek söylüyorum ama bu bebek bize iyi gelmedi sanırım.

Diloşum bir evlilik terapistine gitseniz?

Cicimmm hepsi hormonlardan geyşanın sucu yok

ben iyiym kuzum ders saatlerim arttıartık eve geç geliyorum :/
Fatmagülün suçu ne dizisine rakip dizi çekilir geyşanın suçu ne
Zebram demin Kendinisevenbirii ye anlattım. Onu oku bak şuan son sayfada ama sen okuyana kadar son sayfa olmayabilir

Diloşum bir evlilik terapistine gitseniz?
Düşünmüyor değilim canım da evlilik terapisi de beni kurtarmaz ki yaşadıklarım çok ağır okadar ağır ki roman olurdu beynim allak bullak oldu artık yaa bana göre evlilik zor geliyor arrik yorulduğumu hissediyorum çok yoruldum herşeyden sıkıldım bıktım tükendim hissediyorum belki ama ben çok hissediyorum

Büşom son sayfada Kendinisevenbirii ye anlattım bulabilirsen oku bulamazsan kopyalıycam
Yerim senin 10.haftanı ya
Maşallah subhanallah nasıl büyüdü ne ara 10 oldu şaşırdım

Ouyy bak cicim hoş gelmiş sefa getirmişsin

menü bir harika dostum

ben de oğlum kaç gündür börek istiyodu ispanakli peynirli gül böregi yaptım:) bide fırında kaşarlı mantar yapcam :) çay demledim. oğlana da ayran:)

benim halam da yakuza gibi be cici ben giymiyorum onun giydiklerini kendini hep 16 18 arasında kalmış kafası bence de değişmezler Allah kolaylık versin etrafindakilere

yakuza da kocası genç durmuyosa baban mi desinler diye mi yapıyo acaba

Ben karnımla alakalı yorum yapılmasına sinir oluyorum kuzum
Kimi büyük diyor bir tane kıskanç pislik var başımda karnın yok deyip duruyor.
Hamile bir insanı kırabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Alınmıyorsın belki ama alınabilirdin.
Bir de şeye uyuz oluyorum zayıf çocukların annesine bunu beslemiyor musun diyenlere
Alıp duvara vuracaksın böylelerini. Şuan yine sinirlendim

Büşom son sayfada Kendinisevenbirii ye anlattım bulabilirsen oku bulamazsan kopyalıycam
Yerim senin 10.haftanı ya
Maşallah subhanallah nasıl büyüdü ne ara 10 oldu şaşırdım
Cicim okudum çok üzüldüm acaba iş yeriyle ilgili falan sıkıntıları mı var çünkü kaç senedir tanıdığın adam bir anda böyle olmasının bi açıklaması vardır. Acaba çocuk düşüncesi sorumluluklar birazda olsa gözünü mü korkuttu ki bu kötü bişey değil bazen bizde eşimle durup büyük sorumluluk bizi bekliyor deyip uzaklara dalıyoruz, ama o ama başka bişey bir şeyler var kafasına taktığı bence.. tabi ki bu onu haklı çıkarmıyor çünkü biz şu an hormonlar olarak allak bullak bi dönemdeyiz en azından sana anlatabilir paylaşabilir

Acaba böyle yapmasının bi sebebi var mı cici ya

Hiic kendinde hata yok dimi sana kizarken utanmiyor mu yaptklari aklna gelmiyor mu

Ben karnımla alakalı yorum yapılmasına sinir oluyorum kuzum
Kimi büyük diyor bir tane kıskanç pislik var başımda karnın yok deyip duruyor.
Hamile bir insanı kırabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Alınmıyorsın belki ama alınabilirdin.
Bir de şeye uyuz oluyorum zayıf çocukların annesine bunu beslemiyor musun diyenlere
Alıp duvara vur
Siz yine de bir deneyin diloşum.
Boşanma kafasında değilsin o zaman düzeltmek zorundasınız. Bu şekilde ilerlemez ki.
Tükenerek, tüketerek ve ayrılmayarak gidişat nereye doğru olacak?
Benim evlilik terapisti ile evlilik kurtaran örnekler var çevremde. Bence deneyin.

Şimdi söyleceğime belki hiç şaşırmayacaksın ama kocası yakuzadan küçük şamdanım
Kadın ergenliğinin farkında olarak genç adam almış kendine. İnsanın kendini bilmesi de ayrı bir meziyet
Kocası yakışıklı ya çekiyor bir de askeri üniformayı sarışın bide cool adam.
Aaaaaa acaba adam başkasına kaçmasın diye mi böyle ergen takılıyor yakuza şuan aydınlandım resmen

Acaba böyle yapmasının bi sebebi var mı cici ya
İş yerinde sıkıntı yok diye biliyorum kuzularım. Olsa anlatır zaten saklamaz.
Maddi düşüncelere dalıyor onun farkındayım ama maddi sıkıntımız eskiden daha büyüktü. Biz ne yokluklarla evlendik anlatmıştım. 5 lira ile hafta geçiriyorduk. Bir yükselip bir alçaldığımız dönem çok oldu. O zamanlar bana yapmadığını şimdi neden yapsın diyorum bende.
Benim aklıma gelen de 4 aydır ilişki olamaması benden soğuttu mu acaba diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…