- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.210
- 208
- 32
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.421
ohoo sen nelerle ugrasiyo mussun boyle ya iyi stresten hasta olmuyosunHayır başka sorunlar da var ağlicam sinirden artık
Kv tutturdu kaç aydır sen annanene bak babam vefat edince dükkan kaldı ben acicicam dükkanı diyor öyle boş mu dursun şöyle böyle yaa her hafta olmaz ki bi salın beni artık rahat bırakın yok eşime dedim annen böyle diyor geçenlerde kavga ettiler ne istiyorsunuz bu kızdan artık uzak durun sen annanemi getirirken bu kıza mi guvendiniz bir de eltimin kızı var neymiş ben götürüp getircekmis ordan eve gelip annanemle buna bakacakmisim ona da kızdı kimsenin çocuğuna bakamaz Dilos dedi gelsin anası babası götürsün dedi baya kavga ettiler
Derken hadi çıkma yukarı senden suçlusu yok benden şunu yap bunu yap demez asla ama emri vakilerinden yoruldum çıkıyorum ediyorum eee eşimin iş düzeni farklı sabahları evde oluyor öğlene kadar onunla ilgileniyorum cikmak istemiyorum bugünde çıkmadım
Noldu diye x başını bekledin bu saate kadar hava güzeldi ciksaydin yukarı bende dükkana gitseydim dedim anne eşim evde biliyorsun zaten adam gece gündüz çalışıyor işimi gücumu yapamıyorum kendime bakamıyorum dedim tamam dedim yarın sabah erkenden gelirim sende bundan sonra hergun gidersin dedim başka da bişey demedi indim az önce eve yoruldum Allah belami versin yoruldummm sinirden ağlıyorum ya
Diloşum sana kıyamam ben yaHayır başka sorunlar da var ağlicam sinirden artık
Kv tutturdu kaç aydır sen annanene bak babam vefat edince dükkan kaldı ben acicicam dükkanı diyor öyle boş mu dursun şöyle böyle yaa her hafta olmaz ki bi salın beni artık rahat bırakın yok eşime dedim annen böyle diyor geçenlerde kavga ettiler ne istiyorsunuz bu kızdan artık uzak durun sen annanemi getirirken bu kıza mi guvendiniz bir de eltimin kızı var neymiş ben götürüp getircekmis ordan eve gelip annanemle buna bakacakmisim ona da kızdı kimsenin çocuğuna bakamaz Dilos dedi gelsin anası babası götürsün dedi baya kavga ettiler
Derken hadi çıkma yukarı senden suçlusu yok benden şunu yap bunu yap demez asla ama emri vakilerinden yoruldum çıkıyorum ediyorum eee eşimin iş düzeni farklı sabahları evde oluyor öğlene kadar onunla ilgileniyorum cikmak istemiyorum bugünde çıkmadım
Noldu diye x başını bekledin bu saate kadar hava güzeldi ciksaydin yukarı bende dükkana gitseydim dedim anne eşim evde biliyorsun zaten adam gece gündüz çalışıyor işimi gücumu yapamıyorum kendime bakamıyorum dedim tamam dedim yarın sabah erkenden gelirim sende bundan sonra hergun gidersin dedim başka da bişey demedi indim az önce eve yoruldum Allah belami versin yoruldummm sinirden ağlıyorum ya
Sende hoşgeldin pamuğumHoşgeldin cicimgeysa niye düzgünce ilgilenmiyor seninle kuzum sinir olmakta haklisin.
Yani o zaman dünyam durmuş gibiydi,hiçte öyle zerre kadar kıymeti falan yoktu o an gözümde deseydin sende dilos ya,sen kendinden gecmissin,ne yerdesin ne gökdesin gibi ama zincirin hiç mi kıymeti yoktu bla bla olduzincir kadar kıymetin yokmuydu aceba kocanda ki o hallere koymuştu seni çok sinirlendim de neyse sıkma güzel canını akşam da gelip bişey demeye kalkarsa ağzının payını ver lütfen,sessiz kalırsan tepene çıkmaya çalışır hakliyken haksız duruma düşürmesin seni
Diloşum bir evlilik terapistine gitseniz?Gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum sırf eşim değil ki tamam fazlasıyla değer veriyor ama bu verdiği değer ben herşeyi unuttum değil ki kafamı yastığa koyuyorum ama uyuyabiliyormuyum düşün düşün bu aralar çok yorgunum çok hiç halim fln kalmadı sıkıntı stres yap yap ye bitir kendini kafama takmadan duramıyorum napicam bilmiyorumm
Fatmagülün suçu ne dizisine rakip dizi çekilir geyşanın suçu neCicimmm hepsi hormonlardan geyşanın sucu yok
ben iyiym kuzum ders saatlerim arttıartık eve geç geliyorum :/
Düşünmüyor değilim canım da evlilik terapisi de beni kurtarmaz ki yaşadıklarım çok ağır okadar ağır ki roman olurdu beynim allak bullak oldu artık yaa bana göre evlilik zor geliyor arrik yorulduğumu hissediyorum çok yoruldum herşeyden sıkıldım bıktım tükendim hissediyorum belki ama ben çok hissediyorumDiloşum bir evlilik terapistine gitseniz?
Büşom son sayfada Kendinisevenbirii ye anlattım bulabilirsen oku bulamazsan kopyalıycamcicimmm valla sorma 10.haftanın içindeyim şaka gibizaman su gibi geçiyor cuma günü randevumuz var tam 11.haftaya girmeden 1 gün önce oluyor doktor herhalde şu gün gel der o ikili tarama testi için bakalım valla nasıl gitsin kuzum bulantılar hafifledi ama servisle gidip geliyorum ya 40 45 dk yol sürüyor sabah ilk gittiğimde ve akşam eve geldiğimde bi yarım saat kötü geçiyor sonra düzeliyor onada az kaldı inşallah 3 ay tamamlansında ❤ Sen niye geyşaya sardın hormonlar gel git mi yapıyor
Ouyy bak cicim hoş gelmiş sefa getirmişsinMen geldimmmmm
Lanetli pazartesi gününden seslenerek herkese güzel bir hafta dilerim canlarım ciğerlerim
Dün geyşam evdeydi gelemedim kuzularım. Gebelikten midir nedir çok soğudum bu adamdan ümüğünü sıkasım geliyor bazen
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
Onun dışında Cici bebem iyi,Sanırım artık az az kıpraşmalarını hissediyorum ♥ Yesin oni anası.
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@mummumya
@demirleke
Diktorya Secret
İnan şamdanım benim yakuzam 50 ye dayanmasına rağmen aynı dediğin şekil
Saçlarını 2 topuz bile yapıyor, miniler o biçim.
18 Lik liseli gibi.
Yani inan bunun yaşla hiçbir ilgisi yok
Emin ol o kızların geleceği de yakuzam gibi olacak. Şimdiye kadar olgunlaşmayan sonrasında da olgunlaşmaz.
Yemeğim dünden var şamdanım. Garip anam lahana dolması yaptı o var. Her zamanki gibi tarhanam var
Bir de çilekeş anamın yaptığı pasta var.
Sen ne yemek yaptın
Ben karnımla alakalı yorum yapılmasına sinir oluyorum kuzumAynen cnmaklıma ne geldi dün senin iş arkadaşınin hesap halam gülüyor ne kadarlık oldu diye 18. Haftadayim dedim nerenden belli nerde saklıyon çocuğu diyor benim işime geliyor şu an bu durum insAllah kilo almadan bitiririm
Cicim okudum çok üzüldüm acaba iş yeriyle ilgili falan sıkıntıları mı var çünkü kaç senedir tanıdığın adam bir anda böyle olmasının bi açıklaması vardır. Acaba çocuk düşüncesi sorumluluklar birazda olsa gözünü mü korkuttu ki bu kötü bişey değil bazen bizde eşimle durup büyük sorumluluk bizi bekliyor deyip uzaklara dalıyoruz, ama o ama başka bişey bir şeyler var kafasına taktığı bence.. tabi ki bu onu haklı çıkarmıyor çünkü biz şu an hormonlar olarak allak bullak bi dönemdeyiz en azından sana anlatabilir paylaşabilirBüşom son sayfada Kendinisevenbirii ye anlattım bulabilirsen oku bulamazsan kopyalıycam
Yerim senin 10.haftanı ya
Maşallah subhanallah nasıl büyüdü ne ara 10 oldu şaşırdım
Acaba böyle yapmasının bi sebebi var mı cici yaSende hoşgeldin pamuğum
Vallahi nasıl anlatsam şimdi seksü şempazem. Yanlış anlatırsam buldu da bunuyor gibi görüneceğim.
Anlaman için önce eski halini anlatmam lazım.
Benim geyşam gebelikten önce yemek temizlik yapan biriydi. Zaten önceden de söyledim eli benden becerikli. Şef gibi menü çıkartıyor mastercheff e katılsa katılır yani. Bide omurgamda problem var söylemiştim hatırlarsan, ağrım olur diye her gece masaj yapardı. İsteyerek zevkle yapardı herşeyi.
Zaten bir adamın yapabileceği herşeyi yaptığı için gebelikte de ekstra birşeyi olamazdı. Daha ne yapacak adam yani benim tek isteğim gebelikten önceki halini bozmamasıydı zaten. Gebelikten önceki halini bozmazsa on numara bir hamilelik geçirecektim.
Gebeliğim başladığından beri eskisi gibi ama nasıl diyim istekli yapmıyor pamuğum. Önceden ben masaj yap demeden yapan adam geceleri ayak bileklerim zonklamasından uyuyamıyorum biraz sıkar mısın bileklerimi diyorum öfleye öfleye yapıyor.
Dün gece uyuyordum tam bu uyumuyordu, yemeği buzdolabına koyar mısın dedim. Geçiştirdi, öyle yapınca sinirle ben kalktım öyle gitti koydu.
Herşeyi zoraki yapar gibi tavrı var. Bu da beni aşırı kırıyor.
Bebekten önce benim gözüm dolsa o benden önce ağlamaya başlardı.
Gebeliğimden beri beni ağlatıp umursamıyor bile. Dün yine öyle kırıldım başladım ağlamaya. Geldi gözümden yaşı sildi döndü uyudu.
Üzülerek söylüyorum ama bu bebek bize iyi gelmedi sanırım.
Hiic kendinde hata yok dimi sana kizarken utanmiyor mu yaptklari aklna gelmiyor muBiz hani büyük kavga etmiştik ya
Ben evden gitmiştim
Üzerimde bir kaç takı vardı onları bozdurmuştum
Direk adliyeden dava açarım diye boynumda zincirim de vardı onu da verdim
Sonra düzeldik ettik zincir onemliydi
Ben bir tane ona benzer aldım kimseyede demedim zinciri de verdim diye neyse
Az önce kahve içiyorduk tesadüf
Zincire odaklandı bu zincir incelmişmi
Yok bee aynı zincir dedim yaa yok incelmis fln filan derken
Anlattım sen bana bunları yapmasaydın bende onları bozdurmazdim senin yüzünden dedim parasizmi kalsaydım onu da verdim o sinirle dedim .
Ben sana bişey demiyorum hiç mi kıymeti yoktu niye verdin şöyle böyle daha sesimi çıkarmadım ki iyicene girecektik birbirimize ta bı bagirmadi ama yumuşak sesle konuştu sonra da gitti evden hiç biseye değer vermiomuşum flnmış filanmış
Ben karnımla alakalı yorum yapılmasına sinir oluyorum kuzumAynen cnmaklıma ne geldi dün senin iş arkadaşınin hesap halam gülüyor ne kadarlık oldu diye 18. Haftadayim dedim nerenden belli nerde saklıyon çocuğu diyor benim işime geliyor şu an bu durum insAllah kilo almadan bitiririm
Siz yine de bir deneyin diloşum.Düşünmüyor değilim canım da evlilik terapisi de beni kurtarmaz ki yaşadıklarım çok ağır okadar ağır ki roman olurdu beynim allak bullak oldu artık yaa bana göre evlilik zor geliyor arrik yorulduğumu hissediyorum çok yoruldum herşeyden sıkıldım bıktım tükendim hissediyorum belki ama ben çok hissediyorum
Sende hoşgeldin pro imzoşumOuyy bak cicim hoş gelmiş sefa getirmişsin
Ben karnımla alakalı yorum yapılmasına sinir oluyorum kuzum
Kimi büyük diyor bir tane kıskanç pislik var başımda karnın yok deyip duruyor.
Hamile bir insanı kırabileceklerini hiç düşünmüyorlar. Alınmıyorsın belki ama alınabilirdin.
Bir de şeye uyuz oluyorum zayıf çocukların annesine bunu beslemiyor musun diyenlere
Alıp duvara vuracaksın böylelerini. Şuan yine sinirlendim
Şimdi söyleceğime belki hiç şaşırmayacaksın ama kocası yakuzadan küçük şamdanımmenü bir harika dostum
ben de oğlum kaç gündür börek istiyodu ispanakli peynirli gül böregi yaptım:) bide fırında kaşarlı mantar yapcam :) çay demledim. oğlana da ayran:)
benim halam da yakuza gibi be ciciben giymiyorum onun giydiklerini kendini hep 16 18 arasında kalmış kafası bence de değişmezler Allah kolaylık versin etrafindakilere
yakuza da kocası genç durmuyosa baban mi desinler diye mi yapıyo acaba
Saol cNmmmByNkoaLa rossumm büyük geçmiş olsun canım Allah korumuş güzel oğlunu sadaka verin canım kazayı belayı def eder ❤
Cicim okudum çok üzüldüm acaba iş yeriyle ilgili falan sıkıntıları mı var çünkü kaç senedir tanıdığın adam bir anda böyle olmasının bi açıklaması vardır. Acaba çocuk düşüncesi sorumluluklar birazda olsa gözünü mü korkuttu ki bu kötü bişey değil bazen bizde eşimle durup büyük sorumluluk bizi bekliyor deyip uzaklara dalıyoruz, ama o ama başka bişey bir şeyler var kafasına taktığı bence.. tabi ki bu onu haklı çıkarmıyor çünkü biz şu an hormonlar olarak allak bullak bi dönemdeyiz en azından sana anlatabilir paylaşabilir
İş yerinde sıkıntı yok diye biliyorum kuzularım. Olsa anlatır zaten saklamaz.Acaba böyle yapmasının bi sebebi var mı cici ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?