- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.441
İlişkiden olduğunu hiç sanmıyorum Cicim öyle biri mi normalde de peki, mesela o istedi sen istemediğinde falan trip yapan cinsten mi benimki öyle mesela o yüzden soruyorum, maddiyata takıyor olabilir belki ama dediğin gibi ne zorluklar atlattınız az çok biliyorum, eşimle bizde mesela diyoruz biz koca ev kurduk bebeğimize mi bakamayacağız diye çok şükür Rabbim rızkını veriyorİş yerinde sıkıntı yok diye biliyorum kuzularım. Olsa anlatır zaten saklamaz.
Maddi düşüncelere dalıyor onun farkındayım ama maddi sıkıntımız eskiden daha büyüktü. Biz ne yokluklarla evlendik anlatmıştım. 5 lira ile hafta geçiriyorduk. Bir yükselip bir alçaldığımız dönem çok oldu. O zamanlar bana yapmadığını şimdi neden yapsın diyorum bende.
Benim aklıma gelen de 4 aydır ilişki olamaması benden soğuttu mu acaba diyorum
Biliyorum cicim hep anlatırsın zaten sen bunları,bizde hep maşallah geysaya dedik ama nazar mi ettik naptik kızSende hoşgeldin pamuğum
Vallahi nasıl anlatsam şimdi seksü şempazem. Yanlış anlatırsam buldu da bunuyor gibi görüneceğim.
Anlaman için önce eski halini anlatmam lazım.
Benim geyşam gebelikten önce yemek temizlik yapan biriydi. Zaten önceden de söyledim eli benden becerikli. Şef gibi menü çıkartıyor mastercheff e katılsa katılır yani. Bide omurgamda problem var söylemiştim hatırlarsan, ağrım olur diye her gece masaj yapardı. İsteyerek zevkle yapardı herşeyi.
Zaten bir adamın yapabileceği herşeyi yaptığı için gebelikte de ekstra birşeyi olamazdı. Daha ne yapacak adam yani benim tek isteğim gebelikten önceki halini bozmamasıydı zaten. Gebelikten önceki halini bozmazsa on numara bir hamilelik geçirecektim.
Gebeliğim başladığından beri eskisi gibi ama nasıl diyim istekli yapmıyor pamuğum. Önceden ben masaj yap demeden yapan adam geceleri ayak bileklerim zonklamasından uyuyamıyorum biraz sıkar mısın bileklerimi diyorum öfleye öfleye yapıyor.
Dün gece uyuyordum tam bu uyumuyordu, yemeği buzdolabına koyar mısın dedim. Geçiştirdi, öyle yapınca sinirle ben kalktım öyle gitti koydu.
Herşeyi zoraki yapar gibi tavrı var. Bu da beni aşırı kırıyor.
Bebekten önce benim gözüm dolsa o benden önce ağlamaya başlardı.
Gebeliğimden beri beni ağlatıp umursamıyor bile. Dün yine öyle kırıldım başladım ağlamaya. Geldi gözümden yaşı sildi döndü uyudu.
Üzülerek söylüyorum ama bu bebek bize iyi gelmedi sanırım.
İlişkiden olduğunu hiç sanmıyorum Cicim öyle biri mi normalde de peki, mesela o istedi sen istemediğinde falan trip yapan cinsten mi benimki öyle mesela o yüzden soruyorum, maddiyata takıyor olabilir belki ama dediğin gibi ne zorluklar atlattınız az çok biliyorum, eşimle bizde mesela diyoruz biz koca ev kurduk bebeğimize mi bakamayacağız diye çok şükür Rabbim rızkını veriyor ❤
Büşom ben istemeyip o istediğinde trip atardı evet. 4 aydır olmaması acaba bebeği bilinçaltında suçlamasına mı neden oldu bilmiyorumBiliyorum cicim hep anlatırsın zaten sen bunları,bizde hep maşallah geysaya dedik ama nazar mi ettik naptik kız
Canım şimdi gebeliğin verdiği ekstra durumlardan ötürü mecburiyet gibi oluyo diye düşünüyorsa geyşa,ondan böyle zorsunuyor olabilir.
yani gebelik olmadığı zmnlarda bunu içinden gelerek,senin bı beklenti içinde olmadığıni bilerek,zorunluluk olmadigi için içinden gelerek yapıyordu rahattı sanki,şimdi hamilelikle gelişen senin ağrı sızı kanama vs durumları işin içine girince,ekstra dikkat etmen gerekince ona görev gibi gelmiştirsanırım ondan böyle içten değildir gibi geldi.
Ama bide C Cay6 in eşi çayla birlikte lohusa depresyonuna girmisya,hani hep anlatır çay
Sonuçta erkekler garip varlıklar öyle de olabilir :) senden çok nazlanasi tutabilir arada bilemedim geçici şeyler bence ama
Ay ne anlatmak istediğimi ben bile zor anladım okuyunca sen anlarsın inşallah
Yeminlen burnundan getirmelik haa, niye böyle oldu acaba erkeklerde olan bir sendrom falan mı kiBüşom ben istemeyip o istediğinde trip atardı evet. 4 aydır olmaması acaba bebeği bilinçaltında suçlamasına mı neden oldu bilmiyorum
Yada ikinci bir ihtimalle Kendinisevenbirii nin de dediği gibi önceden içinden gelenler şimdi görev gibi olduğu için yapası gelmiyor.
Kanamaların başladığı 7.haftaya kadar o kadar mükemmeldi ki.. Kanamalardan sonra başladı bu geyşadaki değişim.
Kanama geldiği zaman endişe bile etmiyor.
Benim endişe etmemi de garipsiyor. Son kanamada kendimi acile zorla götürttüm.
Hep bir iyisin de abartıyorsun havası var sanki
Ayy kanamayı da sen kendi kendine baslatiyosun da der gibi geldi bı anda bu geyşa sinir olduğun kadar varmış heeBüşom ben istemeyip o istediğinde trip atardı evet. 4 aydır olmaması acaba bebeği bilinçaltında suçlamasına mı neden oldu bilmiyorum
Yada ikinci bir ihtimalle Kendinisevenbirii nin de dediği gibi önceden içinden gelenler şimdi görev gibi olduğu için yapası gelmiyor.
Kanamaların başladığı 7.haftaya kadar o kadar mükemmeldi ki.. Kanamalardan sonra başladı bu geyşadaki değişim.
Yeminlen burnundan getirmelik haa, niye böyle oldu acaba erkeklerde olan bir sendrom falan mı kikonuşmaya çalıştın mı hiç peki önceden şöyleydin artık zorla yapıyosun neden böyle gibi kuzum
Sizdeki o endişe onda yok işte ne tuhaf dimi.Ayy kanamayı da sen kendi kendine baslatiyosun da der gibi geldi bı anda bu geyşa sinir olduğun kadar varmış hee
Biz bile inan reel hayatımızda aklımıza gelip gelip inşallah bişey yoktur topige geldi mi cici aceba,yazdı mi ki ola diye düşünüp gelip gidip kontrol ediyoruz bildirimleri fln o nasıl basite indirgiyor şaşırttı beni
Şimdi söyleceğime belki hiç şaşırmayacaksın ama kocası yakuzadan küçük şamdanım
Kadın ergenliğinin farkında olarak genç adam almış kendine. İnsanın kendini bilmesi de ayrı bir meziyet
Kocası yakışıklı ya çekiyor bir de askeri üniformayı sarışın bide cool adam.
Aaaaaa acaba adam başkasına kaçmasın diye mi böyle ergen takılıyor yakuza şuan aydınlandım resmen
Evet şamdanım cidden böyle kadınlardan hoşlanan erkekler var malesefayyy hakkaten şaşırmadım benim halam da enistemden iki üç yaş büyük
böyle ergen kafalı arkadaşlarim var ve onların kocası da küçük kendilerinden
adamlar öyle kadınlardan hoşlanıyo bunun bi tarz olduğunu sanıyolar cici
Haklısın gülüm şu durumda iki kat ilgili sevgili olması gerekir bence de noluyo bu adamlara anlamiyorumSizdeki o endişe onda yok işte ne tuhaf dimi.Gün içinde de ben aramasam aramaz. Tamam bazen görevde oluyor ama hep de görevde değil yani.
1 2 kanama geldiği zaman gittik iyi gördü ya bebeği, demekki kanama tehlikeli bir durum değil diye belledi kafasında.
3 gecedir ayak bileklerimin zonklamasından uyuyamıyorum masaj yapar mısın dedim diye kalkıp öfleye öfleye zoraki tavır gördüm ya çok ağırıma gitti zaten ağlamaya başladım.
Neden ağlıyorsun şimdi dedi. Düşüncelerimi söyledim. Sana öyle geliyor diyo.
4 aydır ne olsa hormonlarıma suç bulup kendini suçsuz püri pak görüyor. Ağlıyorum hormonlardan, sinirleniyorum hormonlardan, kırılıyorum hormonlardan... Kendisinin hiç suçu yok. Mutlaka ben abartıyorumdur çünkü hormonlarım var. Bakış açısı bu.
Ay bilmiyorum kuzularım vallahi çıkamıyorum işin içinden.
Su adami bi salll bi birahhhh yaaaaBende sana kalp attım daha iyi oldum fıstığım
Yorgun bir savaşçıyım her zamanki gibi
Bide geyşadan nefret ediyorum bu sıralarda
Onun dışında iyiyim diye biliyorum ama bana belli olmuyor
Yok be ponçiğim vallahi çok değişik oldu benim adamSu adami bi salll bi birahhhh yaaaa
Bunlar hep hormondan balimmm bazen bana sa oluyor inannaslinda nefret degill yapma brommn cici bebeyi babasiz buyutmee
Sizdeki o endişe onda yok işte ne tuhaf dimi.Gün içinde de ben aramasam aramaz. Tamam bazen görevde oluyor ama hep de görevde değil yani.
1 2 kanama geldiği zaman gittik iyi gördü ya bebeği, demekki kanama tehlikeli bir durum değil diye belledi kafasında.
3 gecedir ayak bileklerimin zonklamasından uyuyamıyorum masaj yapar mısın dedim diye kalkıp öfleye öfleye zoraki tavır gördüm ya çok ağırıma gitti zaten ağlamaya başladım.
4 aydır ne olsa hormonlarıma suç bulup kendini suçsuz püri pak görüyor. Ağlıyorum hormonlardan, sinirleniyorum hormonlardan, kırılıyorum hormonlardan... Kendisinin hiç suçu yok. Mutlaka ben abartıyorumdur çünkü hormonlarım var. Bakış açısı bu.
Zaten çekemem ben bu adamı böyle pamuğum.Haklısın gülüm şu durumda iki kat ilgili sevgili olması gerekir bence de noluyo bu adamlara anlamiyorumYa boşver diycem cicim sende takmaya çalış kafana baksana üzülen sen oluyosun yine ama bence uzun sürmez bu hali alışır,düzelir, yine eskisi gibi olur inşallah dur bakalim
Eşine de şaşırdım cicim ya aslında ben de kafasına başka şeyler takmakla senin de dediğin gibi baktı kanamalar sonucu bişey olmuyor biraz daha rahatlamış gibi geldi. Bide cidden iş yoğunluğunun ben yıllar sonra böyle yaptığını düşünüyorum.Yok be ponçiğim vallahi çok değişik oldu benim adam
Geçenki kavgamızda büyü mü yapmışlar diyenler olmuştu yayine mi büyülediler bunu naptılar
Bromm bazen kadin hamile iken erkekte hamile imis gibi davranabiliyormus bunlar normalmis aslinda yani durum tam olarak ne blmiyorum ama,birbirinze karsi braz daha anlayisli olmaniz gereken bir donem tabi bir de bunun lohusa olayi var ama olsunYok be ponçiğim vallahi çok değişik oldu benim adam
Geçenki kavgamızda büyü mü yapmışlar diyenler olmuştu yayine mi büyülediler bunu naptılar
Evet şamdanım cidden böyle kadınlardan hoşlanan erkekler var malesef
Bide kocası da olgun oturaklı klasik bir asker adam. Yakuzayla ne bileyim... Zevkler ve renklere cidden birşey denilmiyor
Ayılandım yemin ederim şamdanımaynı eşim ya
hamileliğim bebegin iki yaşına kadar ki süreci aşırı yiprandim. utanmasa kadınlar tarlada doğuruyo ne hastanesi diyecekti
Allah sabır versin cici. kendini harap etmemeye çalış bu süreçte çünkü içine ayı kaçmış geyşanın
Bromm bazen kadin hamile iken erkekte hamile imis gibi davranabiliyormus bunlar normalmis aslinda yani durum tam olarak ne blmiyorum ama,birbirinze karsi braz daha anlayisli olmaniz gereken bir donem tabi bir de bunun lohusa olayi var ama olsun2 gonul bir olunca samanlik seyran olur derler
Geysan seni cok seviyor nerak etme bitanemm hepsi gecici ara ara olur ya oyle durumlar onun gibi dusun
Hem ne oldu ki ya anlattysanda kacirdim
Du anlatçam ben sana esmer bombamBirseyler olmus biri bana da anlatsin
Sende hoşgeldin pamuğum
Vallahi nasıl anlatsam şimdi seksü şempazem. Yanlış anlatırsam buldu da bunuyor gibi görüneceğim.
Anlaman için önce eski halini anlatmam lazım.
Benim geyşam gebelikten önce yemek temizlik yapan biriydi. Zaten önceden de söyledim eli benden becerikli. Şef gibi menü çıkartıyor mastercheff e katılsa katılır yani. Bide omurgamda problem var söylemiştim hatırlarsan, ağrım olur diye her gece masaj yapardı. İsteyerek zevkle yapardı herşeyi.
Zaten bir adamın yapabileceği herşeyi yaptığı için gebelikte de ekstra birşeyi olamazdı. Daha ne yapacak adam yani benim tek isteğim gebelikten önceki halini bozmamasıydı zaten. Gebelikten önceki halini bozmazsa on numara bir hamilelik geçirecektim.
Gebeliğim başladığından beri eskisi gibi ama nasıl diyim istekli yapmıyor pamuğum. Önceden ben masaj yap demeden yapan adam geceleri ayak bileklerim zonklamasından uyuyamıyorum biraz sıkar mısın bileklerimi diyorum öfleye öfleye yapıyor.
Dün gece uyuyordum tam bu uyumuyordu, yemeği buzdolabına koyar mısın dedim. Geçiştirdi, öyle yapınca sinirle ben kalktım öyle gitti koydu.
Herşeyi zoraki yapar gibi tavrı var. Bu da beni aşırı kırıyor.
Bebekten önce benim gözüm dolsa o benden önce ağlamaya başlardı.
Gebeliğimden beri beni ağlatıp umursamıyor bile. Dün yine öyle kırıldım başladım ağlamaya. Geldi gözümden yaşı sildi döndü uyudu.
Üzülerek söylüyorum ama bu bebek bize iyi gelmedi sanırım.
İş yerinde sıkıntı yok diye biliyorum kuzularım. Olsa anlatır zaten saklamaz.
Maddi düşüncelere dalıyor onun farkındayım ama maddi sıkıntımız eskiden daha büyüktü. Biz ne yokluklarla evlendik anlatmıştım. 5 lira ile hafta geçiriyorduk. Bir yükselip bir alçaldığımız dönem çok oldu. O zamanlar bana yapmadığını şimdi neden yapsın diyorum bende.
Benim aklıma gelen de 4 aydır ilişki olamaması benden soğuttu mu acaba diyorum
Büşom ben istemeyip o istediğinde trip atardı evet. 4 aydır olmaması acaba bebeği bilinçaltında suçlamasına mı neden oldu bilmiyorum
Sizdeki o endişe onda yok işte ne tuhaf dimi.Gün içinde de ben aramasam aramaz. Tamam bazen görevde oluyor ama hep de görevde değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?