- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.461
Evet rahatladı epey. Rahatlatıcam ben onu dur sen miniğim. Başlatmasın iş yoğunluğuna da, burda 4 aydır kanamalarla 36 çocuk idare ediyorumEşine de şaşırdım cicim ya aslında ben de kafasına başka şeyler takmakla senin de dediğin gibi baktı kanamalar sonucu bişey olmuyor biraz daha rahatlamış gibi geldi. Bide cidden iş yoğunluğunun ben yıllar sonra böyle yaptığını düşünüyorum.
Adam 10 sene dağda yaşamış kadın yüzü görmeye görmeye yakuzayı da minilerle görünce içi kıpırdadı tabiadamın içi kaynak demekki
ya da liselim tadinda kadınlardan hoslaniyo demekkineyse muhabbeti çok kaydırmayim ne de olsa cici bebenin babaannesi dedesi demi:)
Ayılandım yemin ederim şamdanım
Bir tavırları var sanırsın 5 çocuk doğurmuş karı
Bana normal doğumun basitliğini falan anlatıyor. Zaten bu benim doğamda varmış. Abartılmaması gereken birşeymiş
Sadece ayı değil Hayriye teyze de kaçmış içine.
Çok canını sikarsa kopyala yapıştır bu msji ve resmi whatsapa, gönder gitsin geysayaZaten çekemem ben bu adamı böyle pamuğum.
Düzelmezse de kendi bilir. Çocuk çocuk dedi yaptık.
2. Sini bulurEki Görüntüle 2588218
Adam 10 sene dağda yaşamış kadın yüzü görmeye görmeye yakuzayı da minilerle görünce içi kıpırdadı tabi
Dede pek piyasada yok zaten de yakuzanın babanneliği eminim gözlerimi yaşartacak
Yinede sen sakin ol cicim, bebişler herşeyi hissediyorEvet rahatladı epey. Rahatlatıcam ben onu dur sen miniğim. Başlatmasın iş yoğunluğuna da, burda 4 aydır kanamalarla 36 çocuk idare ediyorumcinnet geliyeahhh
Katılıyorum samdanımay cici yaaaa
aynılar valla onlar felegin çemberinden geçmiş de biz herşeyi abartiyoruz demi
geçmişte tarlada doğum yapan kadın kadar doğumda ölen kadın da vardi ona hiç deginmezler amakötü bişey olacak diye değil ama kötü bişey olursa da sen ben suçlu oluruz. bak sen kanama normal desen gitmesen bu kez de seni sorumsuz duyarsiz ilan eder. ben nereden biliyim madem ciddi bişey niye gidelim demedin der
sen şimdi o hayriye teyze kılıklı ayı kaçmış adamı Allah'a havale et bitmeyen regli gelmis varsayçünkü zamanla eski haline geliyo:) tecrübeyle sabit. bide cidden mesleki deformasyon var cicim bunun is yerinde gazlayip aklını bulanfiran bi polis dayı vardir kesin
Der kesin vallahiay cici yaaaa
aynılar valla onlar felegin çemberinden geçmiş de biz herşeyi abartiyoruz demi
geçmişte tarlada doğum yapan kadın kadar doğumda ölen kadın da vardi ona hiç deginmezler amakötü bişey olacak diye değil ama kötü bişey olursa da sen ben suçlu oluruz. bak sen kanama normal desen gitmesen bu kez de seni sorumsuz duyarsiz ilan eder. ben nereden biliyim madem ciddi bişey niye gidelim demedin der
sen şimdi o hayriye teyze kılıklı ayı kaçmış adamı Allah'a havale et bitmeyen regli gelmis varsayçünkü zamanla eski haline geliyo:) tecrübeyle sabit. bide cidden mesleki deformasyon var cicim bunun is yerinde gazlayip aklını bulanfiran bi polis dayı vardir kesin
Katılıyorum samdanım
Resmi bırak gerçeğini bile yaptım pamuğumÇok canını sikarsa kopyala yapıştır bu msji ve resmi whatsapa, gönder gitsin geysayasonra adam şok
Şuan ben felçartik senin kiza iki topuz kendine iki topuz babaanne torun stayla yapar yirtik tişört mini etek falan
Şimdiden dolduruyorum babasına da yakuzaya da.Yinede sen sakin ol cicim, bebişler herşeyi hissediyor
Der kesin vallahi
İşte eşi yeni doğum yapmışlar var. Onlar karılarından sızlanıp duruyorsa bu da alttan alta bana kinlenmiş olabilir
Ay ne bileyim her ihtimal adama cuk diye oturuyor
Büyülenmiş gibi, ayılanmış gibi, dayılanmış gibi, hayriye teyzelenmiş gibiherşey uyuyor adama
Bana öyle gibi geliyor samdanım, onun da bu ara hali hareketi bi değişik bi hallersağol bebisimsenin adayı da mi böyle
Ahahsh canımsın cicimŞimdiden dolduruyorum babasına da yakuzaya da.
Cici bebemi sadece kendime bağlayacağım. Cennet mahallesindeki pembeyle sultan gibi olacağız
Ya cicim erkekler istediğini alıyor ya valla,bu her konu da böyle üstelikResmi bırak gerçeğini bile yaptım pamuğum
Bana gelmiş geçen 2.çocuk diyor. Seneye yapacakmışız araları maksimum 1 yaş olacakmışba ba ba maksimum 1 yaş altını çiziyorum. Hani merhametli de boz ayısı, arasını ay istemiyor 1 seneye kadar izin veriyor bana. Bak şindi
Kolumu yalayıp şaklatarak nah yaptım sade bir nahla karşılayamazdım bu durumu gösterişli olmalıydı
Koptummmmmmmcem Yılmaz'ın arog da karışık kasetle kendine herşeyi yüklemesi gibi aynı
Banada öyle geliyor şamdanım. Hatta aklıma da ilk o geliyor. Evde bacanak gibi olduk.bence 4 ay birliktelik olmamasi adamın üç beş tahtasını kırmıştır
Cici bebemi doldururken benAhahsh canımsın cicimyaa ama doldurma babasına yakuzaya sınırsız doldur
Ayyy koptumCici bebemi doldururken ben
Eki Görüntüle 2588250
Cici bebemi doldurduktan sonra biz
Eki Görüntüle 2588251
Zor o pamuğum.Ya cicim erkekler istediğini alıyor ya valla,bu her konu da böyle üstelikhayir demekten anlamiyolar istedikleri şeyi alana kadar inan sen ikinci çocuğu asla yapmam diye reddedersin, bı bakarsın geyşa hızlı çıkmış tam dediği tarihte karnında bı bebiş daha ajdgaksb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?