Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet rahatladı epey. Rahatlatıcam ben onu dur sen miniğim. Başlatmasın iş yoğunluğuna da, burda 4 aydır kanamalarla 36 çocuk idare ediyorum cinnet geliyeahhh

adamın içi kaynak demekki

ya da liselim tadinda kadınlardan hoslaniyo demekki neyse muhabbeti çok kaydırmayim ne de olsa cici bebenin babaannesi dedesi demi:)
Adam 10 sene dağda yaşamış kadın yüzü görmeye görmeye yakuzayı da minilerle görünce içi kıpırdadı tabi
Dede pek piyasada yok zaten de yakuzanın babanneliği eminim gözlerimi yaşartacak

ay cici yaaaa
aynılar valla onlar felegin çemberinden geçmiş de biz herşeyi abartiyoruz demi

geçmişte tarlada doğum yapan kadın kadar doğumda ölen kadın da vardi ona hiç deginmezler ama kötü bişey olacak diye değil ama kötü bişey olursa da sen ben suçlu oluruz. bak sen kanama normal desen gitmesen bu kez de seni sorumsuz duyarsiz ilan eder. ben nereden biliyim madem ciddi bişey niye gidelim demedin der

sen şimdi o hayriye teyze kılıklı ayı kaçmış adamı Allah'a havale et bitmeyen regli gelmis varsay çünkü zamanla eski haline geliyo:) tecrübeyle sabit. bide cidden mesleki deformasyon var cicim bunun is yerinde gazlayip aklını bulanfiran bi polis dayı vardir kesin

Adam 10 sene dağda yaşamış kadın yüzü görmeye görmeye yakuzayı da minilerle görünce içi kıpırdadı tabi
Dede pek piyasada yok zaten de yakuzanın babanneliği eminim gözlerimi yaşartacak

artik senin kiza iki topuz kendine iki topuz babaanne torun stayla yapar yirtik tişört mini etek falan

Katılıyorum samdanım

Der kesin vallahi
İşte eşi yeni doğum yapmışlar var. Onlar karılarından sızlanıp duruyorsa bu da alttan alta bana kinlenmiş olabilir
Ay ne bileyim her ihtimal adama cuk diye oturuyor
Büyülenmiş gibi, ayılanmış gibi, dayılanmış gibi, hayriye teyzelenmiş gibi herşey uyuyor adama

Çok canını sikarsa kopyala yapıştır bu msji ve resmi whatsapa, gönder gitsin geysaya sonra adam şok
Resmi bırak gerçeğini bile yaptım pamuğum
Bana gelmiş geçen 2.çocuk diyor. Seneye yapacakmışız araları maksimum 1 yaş olacakmış ba ba ba maksimum 1 yaş altını çiziyorum. Hani merhametli de boz ayısı, arasını ay istemiyor 1 seneye kadar izin veriyor bana. Bak şindi
Kolumu yalayıp şaklatarak nah yaptım sade bir nahla karşılayamazdım bu durumu gösterişli olmalıydı

Yinede sen sakin ol cicim, bebişler herşeyi hissediyor
Şimdiden dolduruyorum babasına da yakuzaya da.
Cici bebemi sadece kendime bağlayacağım. Cennet mahallesindeki pembeyle sultan gibi olacağız

ortaya karışık cem Yılmaz'ın arog da karışık kasetle kendine herşeyi yüklemesi gibi aynı

yok o kadınlar ben gibi malsa herşeye kendileri koşup yardim beklemiyosa senin yaptığın afaki geliyodur herkese geysa da beni kullaniyo mu ya la bu cici diyodur icinden

ve bence 4 ay birliktelik olmamasi adamın üç beş tahtasını kırmıştır bence o da çok etkili

Ya cicim erkekler istediğini alıyor ya valla,bu her konu da böyle üstelikhayir demekten anlamiyolar istedikleri şeyi alana kadar inansen ikinci çocuğu asla yapmam diye reddedersin, bı bakarsın geyşa hızlı çıkmış tam dediği tarihte karnında bı bebiş daha ajdgaksb

cem Yılmaz'ın arog da karışık kasetle kendine herşeyi yüklemesi gibi aynı
Koptummmmmmm daha iyi bir benzetme olamazdı üstüne söz söyleyemem
bence 4 ay birliktelik olmamasi adamın üç beş tahtasını kırmıştır
Banada öyle geliyor şamdanım. Hatta aklıma da ilk o geliyor. Evde bacanak gibi olduk. adam karısına değil de bacanağına hizmet ediyor gibi hissedip conta yakıyor sanırım

Zor o pamuğum. Beni o muhteşem koca haliyle cici bebeye ikna etmesi 5 yıl sürdü.
Bu haliyle 2.ye ikna edene kadar menapoza girerim zatenn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…