Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim sen miydin baskasi miydi yaa hareketlerinj herkes cok erken diyor ama ben hissediyorum diyen ya ... cok az kalmis ben 17 haftalikken hissetmistjm ama ayni zaman hamile oldugum arkadasim 22 haftada hissetmisti cok guzel bi duygu cok
Geysayla ciddi bisey yok dmi olagan bi giciklanma diye umit ediyorum

Ohooo cici lutfen smdiden boyle dusuncelere girme oyle bisey yoktur ama ben sana anlatmstm vakti zamaninda hamilelikte cok olmasa da dogm sonrasi ilk sene gercekten cok zor bii sene gecirmistim benlohusa kafasinda bi can var bana emanet korkarak endiseyle buyutmeye calisiyorsn kendim ilgiye ihtiyacim var ama sanki esim dogum yapmjs gbi lohusa olan o gbi pskolojsi tuhaflasti diye ... bunu da uzun seneler basbasa herseyi rahatca ve birlikte yapmaya alismis olmamiza bagliyorm benim ilgim bebege bolundugu icin koca bebegm degsk hallere girmisti bu tarz seyler oluyor olabilir geysaya da cici ... birbrnizi yipratmadan konusarak halletmeye calisin cnm ister istemez bizler de bi tk dha alingan da olabiliyoruz bu da bi gercek bu donemlerde ama uzunca anlatmssn haklisin o dedklrrnde de ama ortada sevgi saygi varsa hersey ypluna girer konusun halledn bosa zehrolmasin gunlerniz geceleriniz

Bende tamm msjni gormeden uzunca grne yazdydim bak sen de beni ornek vermissin

Ya varya uyuzlaniyorum iste boyle ben de zamaninda hissettgm anlar oldu yani sanki hamilesin yahut cocuk oldu artik ayrilamayiz gbi bi rahaflama geliyor sanki valla km ne derse desinnn cocuk evliligi sarsan bisey ben bunu bilirr bunu soylerim hamilelik ve lohusalik donemi muhakkak sorunlu geciyor kizlar km ne derse desin cok guzel elbette yuzde yuz kotu geciyor gececek demiyorum ama ballandjra ballandira da anlatilsa ben bildigmden duydugumdan kolayla vazgecemem cok zor donemler ...

Kadinlar cok guclu ama erkekler de gercekten bir bebek .. bizim ilgimizi sevgimizi gorneyi bizden cok bekliyorlar aslnda hep kadnlar bekler gbi yansitiliyor ama seven adam esine deger veren adam kendj de hissetmek gormek istiyor ...

Cici mesela sen eskiden esinle dha rahat ilgilenirmissjndir mutlaka suan caninin ve bebegnin derdindesin normal olarak biseyler kisitli ve sen dha cok ilgi bekliyosn hakli olarak ama es burda degisik bi hale vaziyete giriyor iste ... o da ilgi gormek istiyor senden seni ozluyor ister istemez cinsellkte yasak diyorsun ya isi de stresli e o is olmaynca da bi stresleri artiyor insanoglunun ... sonunu toparlayamadim da eylee iste cicim uzulme gececek hepsi ... sevgi saygi bunlara smski tutunun bin sukur suan kizim 3 yasnda ve eskiye gore cok cok rahatladik esimle brbrmze de guzel vakit ayirabiliyoruz bu ikimize de cok iyi geliyor ...

Bak mesela esim yemege ne yaptgma ev isime karismayan bi insandir ama bebek dogdugu zamanlar yemek saati aksiyor illaki birlikte otursak ben emzirmeye yahut brbekle ilglenmeye mutlaka kalkiyordum filan huzurla ikmz oturup 2 sohbet edip yemegmizi bile yiyememek onu huzursuz ediyordu stresleniyordu mesela ...

Zor o pamuğum. Beni o muhteşem koca haliyle cici bebeye ikna etmesi 5 yıl sürdü.
Bu haliyle 2.ye ikna edene kadar menapoza girerim zatenn
Hele bi karnında ki minişi doğur da inşallah,gaysanin ikinciye isteği geldiği zaman konuşuruz

Yesin onu teyzesi
Cicim aranızdakiler iletişimsizlikten yani normal ve geçici Tatlım ne desem bilemedim ya sonunun kötü bitmemesi iyi olmuş hatta evden gitmesi de iyi olmuş.

Yesin onu teyzesi
Cicim aranızdakiler iletişimsizlikten yani normal ve geçici
Tatlım ne desem bilemedim ya sonunun kötü bitmemesi iyi olmuş hatta evden gitmesi de iyi olmuş.
Gitti geldi canım ona bana yaptıklarını tekrar yüzüne vurdum senin bunları yaşatmaya hakkın yok dedim seni boşamadiğima sevin dedim dımdızlak kalirdin dedim en sonunda içime ata ata babam gibi bende ölüyüm rahat edersiniz ailecek dedim
Bana bak seni bosarim hayatıma devam ederim önceden nasıl yaptıysam ayaklarımın üstünde dururum dedim .
Sen de ne halt yersen ye dedim
Senin zincirinde sana da başlatma dedim saydım saydım ama neler saydimm
Kedi gibi oldu havasını söndürdüm sesini çıkarmadı sonra sirnasmaya başladı
Yüz dahil vermedim
Bilsin hatasını anlasin unutmasin
Her defasında vurucam daha çok yüzüne
Ben dedim nelerle mücadele ediyorum en iyi. Sen biliyorsun üstüne benimle köpek gibi kapisiyorsun dedim burda sen hatalisin dedim
Essek gibi hatanı biliyorsun ondan sesini cikaramiyorsun sakın bana ağzını açma dedim
Bir an kendimden korktum bee
Özür dilerim dedi kıytı kırık bir şey için seninle böyle konuştum sadece benim için manevi değeri vardı dedi bende göbek atarak bozdurmadim dedim açta aciktami kalsaydım kadın başıma dedim yedim mi o parayı yiyede bilirdim çatır çatır dedim geldim gösterdim size dedim önemli an onlar değil dedim benim manevi değerim daha önemli ben ölsem seni bilezik mi kurtaracakdi dedim haklısın sonuna kadar şöyle böyle gitti yemek yaptı sofra hazırlamış yemem dedim yeterince yedim yedim sonra kendimi sofrada buldum
Tabi yumuşamadim kaşlarımı cattim oturdum anlasınlar hatasını bilsinler kendilerine gelsinler iyi oldu aklı başına gelsin

Yumuşak yazamıycam ya iyi yapmışsın ağzına sağlık

Hepinize hayırlı geceler güzel bayanlar
D Dilos06 üzme tatlı canını bebeğim sana üzülmek yakışmıyor eşinin sınırı geçici hem onun yaptıklarının sonucu olduğunu kendi de anlayacaktır ona biraz zaman ver köşeli oluyor bu erkeklerin jeton
B Brunello Cicinelli cicisimmmm 4 aylık cinsellik orucunun sebebi olduğunu sanmıyorum belki bir döneme denk geldi cunkum kendisi korkup istemiyordu bir ara sen gayet formundaydin.
Lütfen kendini suclama.3 lu test konusundaki kararını desekliyorum yaptırma gerek yok 2li güzelmiş
ByNkoaLa canim geçmiş olsun ne oldu oğluna bulamadım mesajları bir süredir ugrayamadim
B BUSR4 bebişin buyumus masaallah
poncikvegece senin koftedudakli pilili bebiş nasıl o bizim nazar boncuğumuz oldu topikteki nadir erkeklerden biri diğeri M mehlika nur un su sanırsam senin de az kaldı dimi canım hayırla gelsin inşaallah

Evet az kaldı, ben bu ayın 20 sinde düşünüyorum, 39+1 oluyor o zaman, daha erken gelmek istemezse o güne sezeryan olmayı düşünüyorum

Hoşgeldin nihalim nasılsın cnm benim
Kısa bir terminatör filminin sahnesinden fırladım

Bence de çok iyi demişsin, sen keyfinden bozdurmadin sonuçta, sebep olan da kendisi hem

İyiz bizde canım balım senle tontişin iyi olun da
Hormanlardan dır enişteye öfkelemen canım ☺

ByNkoaLa çok geçmiş olsun canım,
Aynı durum bizim de başımıza gelmişti, 3 sene önce oğlumla kırmızı ışıkta geçeceğimiz zaman oğlum koştu, çok hızlı gelen ambulans az kalsın çarpacakti , oglum son anda geri döndü ve bana doğru koştu, ben etkisinden kurtulamadım, hala bile aklıma gelir

D Dilos06 ozele mi yazayim buraya mi yazayim bilemedim..oncelikle haklisin,laflarin cuk oturmus..kocan sana ekonomik siddet uygulayarak guya seni disiplin edip yola getirmek istemis..bi tanede benim basimda var...altin bozdurdun sanirim.. bozdurdun altini yeniden tamamlat kocana..ustune para katsin yeni bir bilezik alsin.. bileziginin yerini kocana gosterme,verme birde dunya hali belli olmaz onun bunun gazina gelir ,yine parasiz birakir seni..aldanma suan canim cicim demesine..essegini saglam kaziga bagla..insallh araniz eskisi gibi olur birde ne soyleyecejsen her firsatta yuzune vurma lackalasir,normallestirirsin yeri geldi mi aynen bu sekilde oldugu gibi cuk oturt..seviyom seni,kendjne dikkat et,uzulme sakin

Cnm başka sıkıntılar da var o altın fln bozdurmaya karşı kendi asla bozdurmaz değeri var diye ben başka şeyden dolayı 5 ay önce bozdurmak durumunda kaldım hiç bir zamn parasız bırakmaz daha çok verir durumlar farklı biraz cnm bende seni seviyorum canım. Teşekkür ederim düşüncelerin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…