Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin nihalim nasılsın cnm benim
Kısa bir terminatör filminin sahnesinden fırladım
İyi diyelim iyi olsun inşaallah.
Parçala onu terminator o zaman yaptıklarının bedeli işte üzmesin dilosumuzu sen cizgini bozma canım

Tamam canim daha iyi birakmasin seni parasiz zaten.. canim sende keyfinden bozdurmamissin mecburen durumlar bu sekilde gelismis.. kiyamam nasil ustune gelmis yaa,gerginligin taa burdan hissediliyo..sakin ol ,sabirli ol.. huyuna git simdilik sonradan o senin huyuna gidecek zaten.. gecmiste olan olmus biten bitmis sen simdiye odaklan,gelecege odaklan..altindan artan paranin ustune esin para katsin tekrar alin,altin cok yuksek degeri kaybolmasin , insallah bir daha satmak durumunda kalmazsin ,kuzum benim.

Günaydın kızlar

Valla zaman su gibi geçiyor gülnihalim

Bana öyle gibi geliyor samdanım, onun da bu ara hali hareketi bi değişik bi haller

her polis gibi azıcık deli yani
kız nur acayip dedikodu yapıyo bide bu polisler muhabbet adı altında ful dedikodudalar
o yüzden çabuk etkileniyolar herşeyden:)

bunun bide sonrası var diye ara sıra hatirlativer geyşa hazretlerine cici:) sen sağlıkla kucağına al da bebisi geyşayi boşver ya. vallahi geçici bi dönem boşa canını sıkmış olursun

günaydın gençler,

ve merhaba canımcım .
bebiko iyiymiş maşallah
geyşana atarlanmışsın . haklısındır . kadınlar doğru hisseder .

gün içinde kullandığın kelimelere çooook çokkk dikkat et kuzum. (pazartesine yazdığın şeyden dolayı ), kelimeyi yazmıyorum bilene ,

kullandığımız kelimeler hayatımızı etkiler .

kullandığın her kelimenin sana geri dönüş yaptığını düşünürsen o kelimeyi kullanmazsın kuzum .

olumsuz kelimeleri çocuklara da kullanmıyoruz mesela.
yetiştirme aşamasında.
onun yanında kötü kelimeler kullanmadığın gibi artık karnında da senin kullandığın kelimelerin etkisini hissedeceğini unutma.

çocuk yetiştirirken de küçük bir örnek vereyim .
çocuğa YALAN kelimesini kullanmayız mesela.
yalan söyleme , gibi.

bunun yerine DOĞRU kelimesini kullanırız .
Doğruyu söyle , gibi.
bu tür şeyleri de ilk çocukta öğrendim . . sık sık pedagog makalesi , yazısı vs si okuyarak . kitaplar edinerek .

uzatmadan .
dün erken çıktım . çocuklar tatildi . evde ağlamaya başlamış küçük . mecburen ve hızlıca eve gittim .

Canım arkadaşım, öncelikle günaydınnn :) Yazdıklarını okudum, yani empati yaparak başıma gelse bende böyle hissetsem ne yaparım diyerek okudum.
Verdiğin tepkiler de haklı olabilirsin eğer böyle anlattığın gibi gözle görülen değişiklikler var ise, ama inan ki bunların hepsi gelip geçici ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bazen bizde eşimle son raddeye geliyoruz evet birbirimizi çok seviyoruz ama bazen de gırtlağına yapışasım geliyor hemde sudan sebeplerden dolayı, ama biliyorum ki hepsi geçecek.
Ben bu durumun sizin cinsel hayatınızdan dolayı olduğunu düşünüyorum; sonuçta biz kadınların bile ihtiyaç anı oluyor bu erkekte çok daha fazla, ben 1 hafta yapmasam bana 1 sene yapmamışım gibi geliyor :) yani bu durumları ben suan buna bağladım. Aksi zaten düşünülemez. ne zorluklardan geçmişsiniz neler yaşamışsınız maddi durumlardan falan sıkıntı yaşadığını düşünmüyorum.
Al karşına konuş bromm, en mantıklısı konuşmak ne hissediyorsan içinde ne varsa söyle, seni anlamasını sağla.
Eminim ki anlayacaktır seni, hak verecektir sana. Kendini bu tür şeylerden dolayı sıkıntıya sokma, sabırla bekle. Herşey düzelecek kii çıkmazın içinde zaten değilsin.

canım benim yaaa. üzme canını. anlayacaktır . pişman olacaktır eminim . mecbur kalmışsın . inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsınız . evden gitme vs gibi. tartışma gibi.

canım benim . off erkekler öyle oluyor işte bazen .
benim koca da hamileliklerimde öyle üzerime hiç titremedi.
ilk hamilelikte hele .
2. de de aynı şekilde öyle ilgili bi koca olmadı. ama 3. de çok ilgiliydi. sanıyorum deneyim kazandı.ya da 3. kız diye öyle oldu.

ama canını sıkma . çoğu hamilenin yaşadığı şeyler bunlar . inan buna.
erkekler reklamlarda , filmlerde göründüğü gibi karısının karnını okşayıp , sırtını sıvazlamıyor . inan buna. onlar ancak filmlerde oluyor .

sen gel bize söyle . biz nazlarız seni. hiç eşinden bekleme. beklemek üzüntüye sürükler . beklemezsen daha mutlu olacaksın . tecrube ile sabit.

erkeklerde oluyor malesef canım bu tarz olaylar benimde ilkinde hiç üzerie titremeyen bir kocam vardı sandı hamile değilde normal bir insanmışım gibi iş görmemi hizmet etmemi bekliyorlardı ki ben o zamanlar kayınvalidemle birlikteydim. hiç bir gün işten geldikten sonra bacaklarımı uzatıp dinlendiğimi hazır sofraya oturduğumu ve yemekten sonra sen bırak biz hallederiz diyen kimse yoktu bende hiç sesimi çıkarmadan öfleyip pöflemeden hepsini yaptım he sonra noldu diloy çok rahat hamilelik geçirdi oldu ama bilmiyolardıki aslında ağırlaştıkça herşey çok zor geliyodu cahillik heralde ama kocamda hiç bizaman aman bırak yapma etme demedi. Sonra doğurdum lohusalık nedir bilemedim çünkü kocam benden daha çok sendroma girmişti hiç yanımda olmadı surat suratı götürdü çünkü neden annemin hergün gelip yanımda olması başta kaynişim olmak üzere çok rahatsız etti annesi neler dedi bilmiyorum hiç güler yüzünü görmedim hatta hiç unutmam bir gün dedim hayırdır lohusalık sendromuna senmi girdin dedim hep senmi gircen dedi ki annemle kayniş arasında huzursuzluk çıkmasın diye iki arada belim bükülmekten sendrom falan yaşayamadım eşim yine beni yalnız bırakmıştı yani . sonra evler ayrıldı falan filan sorunumuz kalmadı ama dedimki 2. ye hamile kalırsam burnundan getiricem ki öylede oldu şimdi hiç nazım niyazım bitmiyo oda gıkını çıkaramıyo sağolsun üstüme çok düşer yardım etmeye çalışıyo yani dicem o ki illaki erkeklerde öyle bir dönemmi artık sendrommu yada adı nedir bilmiyorum bu tarz şeyler oluyo

yaşaaaa . taktir ettim vallahi.
şimdi burnundan getirmekte de haklısın .
kv nin yanında demek ki eşin değişiyor . çoğu eş gibi.

yaşaaaa . taktir ettim vallahi.
şimdi burnundan getirmekte de haklısın .
kv nin yanında demek ki eşin değişiyor . çoğu eş gibi.
ya aslında hakkını yiyemem lohusalık zamanı hariç beni hiç bizaman ezdirmedi laf söyletmedi hatta annesi yeri geldi bana laf söledi hemen annesine karşı çıktı o konuda asla hakkını yemem ama o lohusalık döneminde nolduysa acayip tavırları vardı napıcanı bilemedimi artık noldu bilmiyorum

Bir de erkeklerin sendromu çıktı başımıza
Regli gelecek kadın gibi olmuyorlar mi deli ediyorlar insanı bazen de reglisi biter mavi boncuk dağıtmaya başlarlar hiç mi ayarı olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…