- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.501
İyi diyelim iyi olsun inşaallah.Hoşgeldin nihalim nasılsın cnm benim
Kısa bir terminatör filminin sahnesinden fırladım
Cnm başka sıkıntılar da var o altın fln bozdurmaya karşı kendi asla bozdurmaz değeri var diye ben başka şeyden dolayı 5 ay önce bozdurmak durumunda kaldım hiç bir zamn parasız bırakmaz daha çok verir durumlar farklı biraz cnm bende seni seviyorum canım. Teşekkür ederim düşüncelerin için
Valla zaman su gibi geçiyor gülnihalimHepinize hayırlı geceler güzel bayanlar
D Dilos06 üzme tatlı canını bebeğim sana üzülmek yakışmıyor eşinin sınırı geçici hem onun yaptıklarının sonucu olduğunu kendi de anlayacaktır ona biraz zaman ver köşeli oluyor bu erkeklerin jeton
B Brunello Cicinelli cicisimmmm 4 aylık cinsellik orucunun sebebi olduğunu sanmıyorum belki bir döneme denk geldi cunkum kendisi korkup istemiyordu bir ara sen gayet formundaydin.
Lütfen kendini suclama.3 lu test konusundaki kararını desekliyorum yaptırma gerek yok 2li güzelmiş ❤
@ByNkoaLa canim geçmiş olsun ne oldu oğluna bulamadım mesajları bir süredir ugrayamadim
B BUSR4 bebişin buyumus masaallah
poncikvegece senin koftedudakli pilili bebiş nasıl o bizim nazar boncuğumuz oldu topikteki nadir erkeklerden biri diğeri @mehlika nur un su sanırsam senin de az kaldı dimi canım hayırla gelsin inşaallah ❤
Bana öyle gibi geliyor samdanım, onun da bu ara hali hareketi bi değişik bi haller
Koptummmmmmmdaha iyi bir benzetme olamazdı üstüne söz söyleyemem
Banada öyle geliyor şamdanım. Hatta aklıma da ilk o geliyor. Evde bacanak gibi olduk.adam karısına değil de bacanağına hizmet ediyor gibi hissedip conta yakıyor sanırım
günaydın gençler,Men geldimmmmm
Lanetli pazartesi gününden seslenerek herkese güzel bir hafta dilerim canlarım ciğerlerim
Dün geyşam evdeydi gelemedim kuzularım. Gebelikten midir nedir çok soğudum bu adamdan ümüğünü sıkasım geliyor bazen
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
Onun dışında Cici bebem iyi,Sanırım artık az az kıpraşmalarını hissediyorum ♥ Yesin oni anası.
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Diktorya Secret
Canım arkadaşım, öncelikle günaydınnn :) Yazdıklarını okudum, yani empati yaparak başıma gelse bende böyle hissetsem ne yaparım diyerek okudum.
canım benim yaaa. üzme canını. anlayacaktır . pişman olacaktır eminim . mecbur kalmışsın . inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsınız . evden gitme vs gibi. tartışma gibi.Biz hani büyük kavga etmiştik ya
Ben evden gitmiştim
Üzerimde bir kaç takı vardı onları bozdurmuştum
Direk adliyeden dava açarım diye boynumda zincirim de vardı onu da verdim
Sonra düzeldik ettik zincir onemliydi
Ben bir tane ona benzer aldım kimseyede demedim zinciri de verdim diye neyse
Az önce kahve içiyorduk tesadüf
Zincire odaklandı bu zincir incelmişmi
Yok bee aynı zincir dedim yaa yok incelmis fln filan derken
Anlattım sen bana bunları yapmasaydın bende onları bozdurmazdim senin yüzünden dedim parasizmi kalsaydım onu da verdim o sinirle dedim .
Ben sana bişey demiyorum hiç mi kıymeti yoktu niye verdin şöyle böyle daha sesimi çıkarmadım ki iyicene girecektik birbirimize ta bı bagirmadi ama yumuşak sesle konuştu sonra da gitti evden hiç biseye değer vermiomuşum flnmış filanmış
canım benim . off erkekler öyle oluyor işte bazen .Sizdeki o endişe onda yok işte ne tuhaf dimi.Gün içinde de ben aramasam aramaz. Tamam bazen görevde oluyor ama hep de görevde değil yani.
1 2 kanama geldiği zaman gittik iyi gördü ya bebeği, demekki kanama tehlikeli bir durum değil diye belledi kafasında.
3 gecedir ayak bileklerimin zonklamasından uyuyamıyorum masaj yapar mısın dedim diye kalkıp öfleye öfleye zoraki tavır gördüm ya çok ağırıma gitti zaten ağlamaya başladım.
Neden ağlıyorsun şimdi dedi. Düşüncelerimi söyledim. Sana öyle geliyor diyo.
4 aydır ne olsa hormonlarıma suç bulup kendini suçsuz püri pak görüyor. Ağlıyorum hormonlardan, sinirleniyorum hormonlardan, kırılıyorum hormonlardan... Kendisinin hiç suçu yok. Mutlaka ben abartıyorumdur çünkü hormonlarım var. Bakış açısı bu.
Ay bilmiyorum kuzularım vallahi çıkamıyorum işin içinden.
günaydınnGünayssss minnoşlarrrr
Sizdeki o endişe onda yok işte ne tuhaf dimi.Gün içinde de ben aramasam aramaz. Tamam bazen görevde oluyor ama hep de görevde değil yani.
1 2 kanama geldiği zaman gittik iyi gördü ya bebeği, demekki kanama tehlikeli bir durum değil diye belledi kafasında.
3 gecedir ayak bileklerimin zonklamasından uyuyamıyorum masaj yapar mısın dedim diye kalkıp öfleye öfleye zoraki tavır gördüm ya çok ağırıma gitti zaten ağlamaya başladım.
Neden ağlıyorsun şimdi dedi. Düşüncelerimi söyledim. Sana öyle geliyor diyo.
4 aydır ne olsa hormonlarıma suç bulup kendini suçsuz püri pak görüyor. Ağlıyorum hormonlardan, sinirleniyorum hormonlardan, kırılıyorum hormonlardan... Kendisinin hiç suçu yok. Mutlaka ben abartıyorumdur çünkü hormonlarım var. Bakış açısı bu.
Ay bilmiyorum kuzularım vallahi çıkamıyorum işin içinden.
yaşaaaa . taktir ettim vallahi.erkeklerde oluyor malesef canım bu tarz olaylar benimde ilkinde hiç üzerie titremeyen bir kocam vardı sandı hamile değilde normal bir insanmışım gibi iş görmemi hizmet etmemi bekliyorlardı ki ben o zamanlar kayınvalidemle birlikteydim. hiç bir gün işten geldikten sonra bacaklarımı uzatıp dinlendiğimi hazır sofraya oturduğumu ve yemekten sonra sen bırak biz hallederiz diyen kimse yoktu bende hiç sesimi çıkarmadan öfleyip pöflemeden hepsini yaptım he sonra noldu diloy çok rahat hamilelik geçirdi oldu ama bilmiyolardıki aslında ağırlaştıkça herşey çok zor geliyodu cahillik heralde ama kocamda hiç bizaman aman bırak yapma etme demedi. Sonra doğurdum lohusalık nedir bilemedim çünkü kocam benden daha çok sendroma girmişti hiç yanımda olmadı surat suratı götürdü çünkü neden annemin hergün gelip yanımda olması başta kaynişim olmak üzere çok rahatsız etti annesi neler dedi bilmiyorum hiç güler yüzünü görmedim hatta hiç unutmam bir gün dedim hayırdır lohusalık sendromuna senmi girdin dedim hep senmi gircen dedi ki annemle kayniş arasında huzursuzluk çıkmasın diye iki arada belim bükülmekten sendrom falan yaşayamadım eşim yine beni yalnız bırakmıştı yani . sonra evler ayrıldı falan filan sorunumuz kalmadı ama dedimki 2. ye hamile kalırsam burnundan getiricem ki öylede oldu şimdi hiç nazım niyazım bitmiyo oda gıkını çıkaramıyo sağolsun üstüme çok düşer yardım etmeye çalışıyo yani dicem o ki illaki erkeklerde öyle bir dönemmi artık sendrommu yada adı nedir bilmiyorum bu tarz şeyler oluyo
ya aslında hakkını yiyemem lohusalık zamanı hariç beni hiç bizaman ezdirmedi laf söyletmedi hatta annesi yeri geldi bana laf söledi hemen annesine karşı çıktı o konuda asla hakkını yemem ama o lohusalık döneminde nolduysa acayip tavırları vardı napıcanı bilemedimi artık noldu bilmiyorumyaşaaaa . taktir ettim vallahi.
şimdi burnundan getirmekte de haklısın .
kv nin yanında demek ki eşin değişiyor . çoğu eş gibi.
Bir de erkeklerin sendromu çıktı başımızaerkeklerde oluyor malesef canım bu tarz olaylar benimde ilkinde hiç üzerie titremeyen bir kocam vardı sandı hamile değilde normal bir insanmışım gibi iş görmemi hizmet etmemi bekliyorlardı ki ben o zamanlar kayınvalidemle birlikteydim. hiç bir gün işten geldikten sonra bacaklarımı uzatıp dinlendiğimi hazır sofraya oturduğumu ve yemekten sonra sen bırak biz hallederiz diyen kimse yoktu bende hiç sesimi çıkarmadan öfleyip pöflemeden hepsini yaptım he sonra noldu diloy çok rahat hamilelik geçirdi oldu ama bilmiyolardıki aslında ağırlaştıkça herşey çok zor geliyodu cahillik heralde ama kocamda hiç bizaman aman bırak yapma etme demedi. Sonra doğurdum lohusalık nedir bilemedim çünkü kocam benden daha çok sendroma girmişti hiç yanımda olmadı surat suratı götürdü çünkü neden annemin hergün gelip yanımda olması başta kaynişim olmak üzere çok rahatsız etti annesi neler dedi bilmiyorum hiç güler yüzünü görmedim hatta hiç unutmam bir gün dedim hayırdır lohusalık sendromuna senmi girdin dedim hep senmi gircen dedi ki annemle kayniş arasında huzursuzluk çıkmasın diye iki arada belim bükülmekten sendrom falan yaşayamadım eşim yine beni yalnız bırakmıştı yani . sonra evler ayrıldı falan filan sorunumuz kalmadı ama dedimki 2. ye hamile kalırsam burnundan getiricem ki öylede oldu şimdi hiç nazım niyazım bitmiyo oda gıkını çıkaramıyo sağolsun üstüme çok düşer yardım etmeye çalışıyo yani dicem o ki illaki erkeklerde öyle bir dönemmi artık sendrommu yada adı nedir bilmiyorum bu tarz şeyler oluyo
sende benim aklımı başımdan alıyosun cicimSende hoşgeldin pro imzoşum
Kırmızılı kadınım yaktın yine beni kırmızı nick'in ile
günaydın diloşumGünaydın
Günaydın imzoşum nasılsın balimgünaydın diloşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?