- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.521
ben iyiyimde sen nasılsın asıl diloşum pek giremedim kk ya dün ama keyifsizsin sankiGünaydın imzoşum nasılsın balim
İyi diyelimm iyi olalım güzelimben iyiyimde sen nasılsın asıl diloşum pek giremedim kk ya dün ama keyifsizsin sanki
Ben türkiyedeyim çiçim.aile saadeti yaşıyorumMen geldimmmmm
Lanetli pazartesi gününden seslenerek herkese güzel bir hafta dilerim canlarım ciğerlerim
Dün geyşam evdeydi gelemedim kuzularım. Gebelikten midir nedir çok soğudum bu adamdan ümüğünü sıkasım geliyor bazen
Ne yapsa batmaya başladı
Her an boşayabilirim
Bana hiç belli olmaz
Onun dışında Cici bebem iyi,Sanırım artık az az kıpraşmalarını hissediyorum ♥ Yesin oni anası.
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
malipina
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Diktorya Secret
Biraz öyle kuzu dün fazlasıyla gerim gerim gerildim gerdilerDiloşummm hayırdır inşallahhhh
Canın sıkkın gibiii
Neden diloşum ne oldu,? haberim yok. Anlattıysan da kaçırmışım kim sinirlendirdii seniiiiBiraz öyle kuzu dün fazlasıyla gerim gerim gerildim gerdiler
Dün yazdım aşkım buraya içimden gelen herşeyi yazdım döktümNeden diloşum ne oldu,? haberim yok. Anlattıysan da kaçırmışım kim sinirlendirdii seniiii
Ben iyiyim birtanem, çalışıyorumm aynı bildiğin gibi..Dün yazdım aşkım buraya içimden gelen herşeyi yazdım döktüm
Boşver balım dün yeterince sinirlendik
Sen nasılsın canım
Ev kv eşimBen iyiyim birtanem, çalışıyorumm aynı bildiğin gibi..
Eşinle mi ilgili
malesef yok canım saçma sapan tavırlar işte bide sorsan biz tripliyizBir de erkeklerin sendromu çıktı başımıza
Regli gelecek kadın gibi olmuyorlar mi deli ediyorlar insanı bazen de reglisi biter mavi boncuk dağıtmaya başlarlar hiç mi ayarı olmaz
aahh diloşum benimm az biraz okudum yazdıklarını ama dün yazmaya hiç fırsatım olmadı takma kafana diycem ama öyle kolay değil ister istemez takıyosun biliyorum.. ama seni seven bizler herdaim yanındayız manevide olsa hep destek tam destek burdayız diloşumİyi diyelimm iyi olalım güzelim
Keyfim yok kuzu artık hiç birşeyden keyif alamıyorum
günaydınn fıstıkımGünaydın güzeller
Takmasam iyi de takıyorum işteaahh diloşum benimm az biraz okudum yazdıklarını ama dün yazmaya hiç fırsatım olmadı takma kafana diycem ama öyle kolay değil ister istemez takıyosun biliyorum.. ama seni seven bizler herdaim yanındayız manevide olsa hep destek tam destek burdayız diloşum
zate buraya hep gel kafan dağılır diloşum moral oluyoruz birbirimize hem merak ederiz seni bizTakmasam iyi de takıyorum işte
Sağolun ballarım burda konuşmak iyi geliyor bana
zate buraya hep gel kafan dağılır diloşum moral oluyoruz birbirimize hem merak ederiz seni biz
Bu benim anasını satayimBir ezgi mola hayranı olaraktan bunu paylaşmasam olmazdı yanii "GOP ÇOCUĞUYUZ BİZ"
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
poncikvegece
Limonsuzzcay
Pembeemzik
kk birinci noteri
C Cay6
M mehlika nur
ve etiketleyemediğim diğer tüm GOP ÇOCUKLARI
eskiden hepimiz birer gop çocuğuyduk diloşumBu benim anasını satayim
Bir zamanlar serserinin tekiydim aha böyle kekolarla takılıyorduk eskiler gözümde canlandı beeee
Evlenince durulduk dimieskiden hepimiz birer gop çocuğuyduk diloşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?