- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.541
Ben diyorum iste onlar da lohusa oluyorya aslında hakkını yiyemem lohusalık zamanı hariç beni hiç bizaman ezdirmedi laf söyletmedi hatta annesi yeri geldi bana laf söledi hemen annesine karşı çıktı o konuda asla hakkını yemem ama o lohusalık döneminde nolduysa acayip tavırları vardı napıcanı bilemedimi artık noldu bilmiyorum
Her seferinde güldürüyor ya harikaBir ezgi mola hayranı olaraktan bunu paylaşmasam olmazdı yanii "GOP ÇOCUĞUYUZ BİZ"
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
@poncikvegece
Limonsuzzcay
@Pembeemzik
kk birinci noteri
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
ve etiketleyemediğim diğer tüm GOP ÇOCUKLARI
ee tabi yani şimdi evlendik hanım kadın çizgimiz var yani diloşumEvlenince durulduk dimi
Gobluk yapamıyoruz sıkıyorsa yap
Gözümde canlandı beee
Bir de hayal ürünüdür demişler
Mahalle bunlarla dolu
Ne cinsler ya. Tam tersine o dönem ilgili olmaları lazım. Erkekler de lohusa depresyonuna giriyorlarmışBen diyorum iste onlar da lohusa oluyor
bu kadın çok başkaa yaa çaydaşımHer seferinde güldürüyor ya harika
Bu adamı boşarsam imzoşumee tabi yani şimdi evlendik hanım kadın çizgimiz var yani diloşum
ahaha adamı boşamadan da uygula gobluğu diloşum yürü git ümüğünü sıkarım hee deeBu adamı boşarsam imzoşum
Gobluğa devam
günaydınn fıstıkım
Ahahah numunelik apaçiler vayBir ezgi mola hayranı olaraktan bunu paylaşmasam olmazdı yanii "GOP ÇOCUĞUYUZ BİZ"
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
@poncikvegece
Limonsuzzcay
@Pembeemzik
kk birinci noteri
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
ahaha gop çocuğuyuz biz kimse şekil şukul yapmasın bize
Ahahah numunelik apaçiler vay
Ben de öyle düşünüyorum samdanım ama bakalım biraz takılsın öyle yoksa ben ona hiç takılmıycamher polis gibi azıcık deli yani
kız nur acayip dedikodu yapıyo bide bu polislermuhabbet adı altında ful dedikodudalar
o yüzden çabuk etkileniyolar herşeyden:)
Manita mı yaptınBen de öyle düşünüyorum samdanım ama bakalım biraz takılsın öyle yoksa ben ona hiç takılmıycam
Koptum, o tatlı surata uymamış amaBir ezgi mola hayranı olaraktan bunu paylaşmasam olmazdı yanii "GOP ÇOCUĞUYUZ BİZ"
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
@poncikvegece
Limonsuzzcay
@Pembeemzik
kk birinci noteri
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
sıkıyosa bunda da olsun bakalımBen diyorum iste onlar da lohusa oluyor
Bir ezgi mola hayranı olaraktan bunu paylaşmasam olmazdı yanii "GOP ÇOCUĞUYUZ BİZ"
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
@poncikvegece
Limonsuzzcay
@Pembeemzik
kk birinci noteri
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
Ben de öyle düşünüyorum samdanım ama bakalım biraz takılsın öyle yoksa ben ona hiç takılmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?