- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.561
Neler diyorlar kii bilmiyorum amabenim eşim hiç bişey anlatmaz ağzından kerpetenle laf alırsınara sıra tavırlarından anliyorum dedikodu zehirlenmesi geçirdiğini
Şu anlık sorun yok bakalım canım akşam konuştuğum gibi kaldı anladı anlamadiysa tekrar anlatırım kuzum
İyi oldu kuzum rahatladım
Çok şükür kuzumm onun biseyden haberi yokkiİyi oldu kuzum rahatladım
Sen nasılsın oğlun nasıl cnm herşey yolunda mı ❤
Yaa çocuğun niye haberi yokÇok şükür kuzumm onun biseyden haberi yokki
İyiyim işte ugrasiyorum öyle :)
Gözleri kapalı uyuyor sabah sordum hatrlamiyirYaa çocuğun niye haberi yokgülomm
Koalam napioooo
İyiyim rosummJawlensky annemlerde döndüğümüz akşam oğlanlar uyuyordu uyandirdik bende bagajdana bişey alıyordum eşim de ötekini uyansirmaya çalışıyordu o esnada küçük olan uyuya uyuya yürümüş hiç gormedm araba geldi yukardan Allah'tan yavaş geliyordu bende çığlık kıyamet zaten carpiliyordu az kalsın çok korktum
C Cay6
M mehlika nur gerçekten insn etkisinden çıkamıyor size de gevmis olsun canm
HayatSevinceGuzel saol balım iyiyim sn nasılsın
Limonsuzzcay saolasin canm
İyi bağrı cnm hatirlamamasi çok güzelGözleri kapalı uyuyor sabah sordum hatrlamiyir
Açıktı o biseyler yicem ins kiprasip duruyor doyur beni diyeeee
Yavrucak doymak bilmiyor kiİyi bağrı cnm hatirlamamasi çok güzel
Hadi git karnını doyur saat kaç oldu Yavrucuk yesin
ama şamdanım en azından hepimiz birgün gop çocuğu olduk sayılır yaniben hiç böyle olmadim kızarkadaşlarımı da özellikle böyle olmayanlardan secerdim ben sonradan bozuldum
herbişey gidiyo ezgoşa kuzumm hastayım bu kadına yaKoptum, o tatlı surata uymamış ama
Belli olmaz ,insallah olmaz bu defa ...sıkıyosa bunda da olsun bakalım
Ben neee eskiden nee sonradan ....ama şamdanım en azından hepimiz birgün gop çocuğu olduk sayılır yaniama eskiden ama sonradan
yapıyosa sonuçlarınada katlanır göze alabiliyosa tabikiBelli olmaz ,insallah olmaz bu defa ...
Aa tesadüf gördüm etiketini bildirim gelmedi niyeyseNapiyosun K Kendinisevenbirii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?