- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.581
Iyi degilim kalktigmzdan beri elektrik yok metropol sehir ...
Ben sokingggg bi ust msjmi oku canimmAa tesadüf gördüm etiketini bildirim gelmedi niyeyse
Napiyim ya ev buz gibi üşüyoruz eşimle kendimizi ısıtmaya çalışıyoruz,arıza varmış kaloriferler geceden beri yanmiyo böyle nolacaksa
Bide dereotlu poğaça yada çıtır börek yap yufkadan dedi esim soğuktan onları da yapamadım,öyle oturuyoruz koltukta kedi gibi pıstık
Sen napiyosun
Şimdi okudum tamBen sokingggg bi ust msjmi oku canimm
Selam canım hoşgeldinselamlarrrr
iyidir kuzum öğle arası yatıyorum burda bizim bi yerimiz var yarım saat bi saat kestriyorum çok iyi geliyo vallahi şimdi molam bitti işlere devam sen nasılsın
aa niye öyle oluyor bir arıza falan mı var acaba :/ gerçi K Kendinisevenbirii de yazmış , özellikle kış aylarında kötü oluyor elektrik kesilmesi :/Iyi degilim kalktigmzdan beri elektrik yok metropol sehir ...kis geleli kacinci bu yaa kizim usuyecek ben de usuyorm yani yemegmi filan yaptm bu saate kdr oturmadim oyalandm da smdi ihlamur yapip battaniyeyle oturdum orgu orecegm kiz da oyun oynuyor kat kat gydrdim
merhabalarr :)selamlarrrr
Sinir katsayimi bi bilsen her kis oyle bu cevrede belliki bi sknti var yani bi halledemiyirlar mi anlamiyorum buyuksehirrrr duy beniiii .... bide msj geldi yarin 9 5 arasi planli kesinti olacak diye bugun de plansiz ariza kesintisi ohooo hayirli isler yani hergun hergun nereye gidiyim disariya cocukla dun de evde yoktumŞimdi okudum tamvalla su soğukta böyle olur mu ya bide bizim burda en soğuk gün bugün eksi bilmem kaç diyodu eşim,senin bide çocuk var evde
ay ne güzel bişeymiş o bende derim hep odada bi tane 3 lü kanepe olsada öğle araları uzansam diyeiyidir kuzum öğle arası yatıyorum burda bizim bi yerimiz var yarım saat bi saat kestriyorum çok iyi geliyo vallahi şimdi molam bitti işlere devam sen nasılsın
Onlarn gene kalorifer arizasiymis hallolur bizim her sene kis ayinda ozelllikle boyle 1 tam gun seklnde elektrik kesiliyor her kis belki 5 10 gun yaaaaa niye öyle oluyor bir arıza falan mı var acaba :/ gerçi K Kendinisevenbirii de yazmış , özellikle kış aylarında kötü oluyor elektrik kesilmesi :/
merhabalarr :)
şikayet ihbar hattı falan yok mu ki kuzum, sebep ne acaba kış günü özellikle havaların en soğuk olduğu günlerOnlarn gene kalorifer arizasiymis hallolur bizim her sene kis ayinda ozelllikle boyle 1 tam gun seklnde elektrik kesiliyor her kis belki 5 10 gun yaaa
Aynen canım yaz günü hiç önemli değil de kışın çok zor oluyor yaaa niye öyle oluyor bir arıza falan mı var acaba :/ gerçi K Kendinisevenbirii de yazmış , özellikle kış aylarında kötü oluyor elektrik kesilmesi :/
merhabalarr :)
Canım niye önemsemiyolar aceba ordaki sıkıntıyı,kimse sikayette mi etmiyor bakılsa yapılsa yani sonuçta çoluk çocuk var evlerde misafir oluyor başka şeyler oluyor kış günü insanı mağdur ediyolar,sarjin fln bitmese bari dikkatli kullanSinir katsayimi bi bilsen her kis oyle bu cevrede belliki bi sknti var yani bi halledemiyirlar mi anlamiyorum buyuksehirrrr duy beniiii .... bide msj geldi yarin 9 5 arasi planli kesinti olacak diye bugun de plansiz ariza kesintisi ohooo hayirli isler yani hergun hergun nereye gidiyim disariya cocukla dun de evde yoktum
valla ben anlamam arizona kertenkelesi oluyosanız gop çocuğuda olursunuzBen neee eskiden nee sonradan ....
İyiyim büşüm valla arızanın giderilmesini bekliyoruz öyle bizde,sen nasılsın soğuk mu oralar da?
valla keşke olsa okadar iyi geliyoki biz iki gebeyiz ikimizde yatıyoyruz ki çoğu zaman benim içim geçiyo uyumuş oluyorumay ne güzel bişeymiş o bende derim hep odada bi tane 3 lü kanepe olsada öğle araları uzansam diye
bende öğle arası bitti işlere koyuldum kuzum iyiym çok şükür
hemen giderirler inşallah kuzumİyiyim büşüm valla arızanın giderilmesini bekliyoruz öyle bizde,sen nasılsın soğuk mu oralar da?
mis gibiymiş yaa sevindim senin adına kuzumvalla keşke olsa okadar iyi geliyoki biz iki gebeyiz ikimizde yatıyoyruz ki çoğu zaman benim içim geçiyo uyumuş oluyorum
Çıtır böreğin tarifini atar mısınAa tesadüf gördüm etiketini bildirim gelmedi niyeyse
Napiyim ya ev buz gibi üşüyoruz eşimle kendimizi ısıtmaya çalışıyoruz,arıza varmış kaloriferler geceden beri yanmiyo böyle nolacaksa
Bide dereotlu poğaça yada çıtır börek yap yufkadan dedi esim soğuktan onları da yapamadım,öyle oturuyoruz koltukta kedi gibi pıstık
Sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?