- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.601
selamm canım hoşgeldin :)selamlarrrr
Ben ise giderken evlendikten sonra gec yatmalara falan baslaynca hep oglen arasi kosup yemek yiyip namaz kilip 15 20 dk da olsa mescitte uzanir ve dw uyurdumay ne güzel bişeymiş o bende derim hep odada bi tane 3 lü kanepe olsada öğle araları uzansam diye
bende öğle arası bitti işlere koyuldum kuzum iyiym çok şükür
Aynen canım alışık olmayınca zorlanır insan ama sicak sevilir her zmn aslında da sen sogukçusun anlaşılanhemen giderirler inşallah kuzum
buralarda soğuk valla ama haftaya 10 derece birden yükseliş gösteriyor
alışık olmadığımız havalar burda, normalde kış günleri 18-20 derecenin altına çok nadir düşer
bu hafta hep 1-2 dereceydi diğer illerimize göre yine yüksek tabi ama biz alışık değiliz
gerçi ben soğuk seviyorum mis gibi temiz oluyor hava
Sana da gün doğdu demi kız sırnaştın kocanaİyiyim büşüm valla arızanın giderilmesini bekliyoruz öyle bizde,sen nasılsın soğuk mu oralar da?
Hayallerini yıkmak istemem çaydaşım ama bende çok sakin bi çocuktumvalla ben anlamam arizona kertenkelesi oluyosanız gop çocuğuda olursunuz
Telefnla cok sikayet kaydi olusturduk fayda etmiyor cnm yaşikayet ihbar hattı falan yok mu ki kuzum, sebep ne acaba kış günü özellikle havaların en soğuk olduğu günler
Selammmselamlarrrr
Aynen cnm guc tasarrufuna aldm kullan iyorm canm skldi biraz topige bakiyim dedm gecen 1 ay once filan gene gitti sarjda bitti gittim markette doldurdum bekledimde sagolsn izin verdiler de 12 saat kesikti o gun misafirim de geldi dusunAynen canım yaz günü hiç önemli değil de kışın çok zor oluyor ya
Canım niye önemsemiyolar aceba ordaki sıkıntıyı,kimse sikayette mi etmiyor bakılsa yapılsa yani sonuçta çoluk çocuk var evlerde misafir oluyor başka şeyler oluyor kış günü insanı mağdur ediyolar,sarjin fln bitmese bari dikkatli kullan
sağol tatlımmis gibiymiş yaa sevindim senin adına kuzum
ayy ne güzel valla bizde öyle bi mescit bile yok malum belediyeyi alan parti benimle uğraşan partiBen ise giderken evlendikten sonra gec yatmalara falan baslaynca hep oglen arasi kosup yemek yiyip namaz kilip 15 20 dk da olsa mescitte uzanir ve dw uyurdum
yaa bende 2 ay rahat rossun ve cicinin takvimlerine tıklayıp duruyordum uğur getirdi bana sanada getirir inşallahhhhAynen canım alışık olmayınca zorlanır insan ama sicak sevilir her zmn aslında da sen sogukçusun anlaşılan
Kız büşş şimdi de ben senin takvime tıklayıp duruyorum iyi mi
ay ne ilgisizler be sinir oldumTelefnla cok sikayet kaydi olusturduk fayda etmiyor cnm ya
Canım sıvıyağ un birazda sirkeyi karıştırıp sos hazirliyosun,iki yufkayı arasına bu sosu sürüp üst üste koyup 8e kesip sigara böreği gibi iç harç koyup sariyosun,yumurta sarısı sürüp susamda koyuyosun sonra fırına missÇıtır böreğin tarifini atar mısın
Ya valla limonsuzum bu defa benden önce eşim sırnaştı hiç alışık değiliz dimiSana da gün doğdu demi kız sırnaştın kocana
iyiyim canımm sen nasılsınhoşbulduk
nasılsınız kızlar:) deli deliyi çekermiş
ohh ne güzel koca dağ olur sicacik sicacik kari erir :)Canım sıvıyağ un birazda sirkeyi karıştırıp sos hazirliyosun,iki yufkayı arasına bu sosu sürüp üst üste koyup 8e kesip sigara böreği gibi iç harç koyup sariyosun,yumurta sarısı sürüp susamda koyuyosun sonra fırına miss
sosu göz kararı hazırlıyorum ben yufka miktarıma göre,iç harç olarakta bazen patates bazen peynir kullanıyorum ikisi de çok yakışıyor
Ya valla limonsuzum bu defa benden önce eşim sırnaştı hiç alışık değiliz dimiyazık soğuktan totom dondu sarilip isitmamiz lazım birbirimizi gel yanaş diyip duruyor
çok şükür bende iyiym. :)iyiyim canımm sen nasılsın
Evet ya hatırlıyorum markette şarj doldurdum elektrikler yok diye yazmistin.Aynen cnm guc tasarrufuna aldm kullan iyorm canm skldi biraz topige bakiyim dedm gecen 1 ay once filan gene gitti sarjda bitti gittim markette doldurdum bekledimde sagolsn izin verdiler de 12 saat kesikti o gun misafirim de geldi dusun
Ya onlarin takvime tiklamam Allah'ın emri zaten hiç es geçmiyorum da,şimdi seninkine uysalladim hadi hayırlısı asjhsjsgyaa bende 2 ay rahat rossun ve cicinin takvimlerine tıklayıp duruyordum uğur getirdi bana sanada getirir inşallahhhh
Anliyorum busracimm biseyler demek isterdm ama demiycem siyasi olacak ... seninle bu denli ugfasilirken hissettiklerim dogruymus onu anladm suanayy ne güzel valla bizde öyle bi mescit bile yok malum belediyeyi alan parti benimle uğraşan parti
yaa bende 2 ay rahat rossun ve cicinin takvimlerine tıklayıp duruyordum uğur getirdi bana sanada getirir inşallahhhh
ay ne ilgisizler be sinir oldum
Daha da isitamiyorsnuz ortami dmi sicak suyunuz yokCanım sıvıyağ un birazda sirkeyi karıştırıp sos hazirliyosun,iki yufkayı arasına bu sosu sürüp üst üste koyup 8e kesip sigara böreği gibi iç harç koyup sariyosun,yumurta sarısı sürüp susamda koyuyosun sonra fırına miss
sosu göz kararı hazırlıyorum ben yufka miktarıma göre,iç harç olarakta bazen patates bazen peynir kullanıyorum ikisi de çok yakışıyor
Ya valla limonsuzum bu defa benden önce eşim sırnaştı hiç alışık değiliz dimiyazık soğuktan totom dondu sarilip isitmamiz lazım birbirimizi gel yanaş diyip duruyor
Normalde ben dağ oluyom onun bilmem nesi eriyor asjhsjsgohh ne güzel koca dağ olur sicacik sicacik kari erir :)
Aynen öyleDaha da isitamiyorsnuz ortami dmi sicak suyunuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?