- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.621
Yarin kalktigmda kesik olursa gidicem annem de evde yokta babam olacak evde . Giderim beklemem yarinda kesilcek dendigi icin bugun de 3 denildi o yuzden gitmedim biywre usuyor onu gectm cocgn cani skliyor tv acik degilkenEvet ya hatırlıyorum markette şarj doldurdum elektrikler yok diye yazmistin.
Yarın da annene gitsen olmaz mı madem yine olmayacakmis elektrik
Çocuğun hastalanmasin yazik
Ya onlarin takvime tiklamam Allah'ın emri zaten hiç es geçmiyorum da,şimdi seninkine uysalladim hadi hayırlısı asjhsjsg
iyi gidiyor valla çok şükür canımmçok şükür bende iyiym. :)
nasıl gidiyor.
valla Ross 40 kere tıklayınca olacak hadi derdi oldu gerçekten de bende hissediyorum sende bişeyler zatenEvet ya hatırlıyorum markette şarj doldurdum elektrikler yok diye yazmistin.
Yarın da annene gitsen olmaz mı madem yine olmayacakmis elektrik
Çocuğun hastalanmasin yazik
Ya onlarin takvime tiklamam Allah'ın emri zaten hiç es geçmiyorum da,şimdi seninkine uysalladim hadi hayırlısı asjhsjsg
ah ah Çayım..Anliyorum busracimm biseyler demek isterdm ama demiycem siyasi olacak ... seninle bu denli ugfasilirken hissettiklerim dogruymus onu anladm suan
Blmiyorm busracm buraya tasinali bu cok sk olan bisey insan sinir olmadan duramiyor kablo arizasi her defasnda yahu ne bicim bi kablo ulaa bu ayy
Biliyorm biliyorm bosa cenabet kalmayn smdi dikkatli durunAynen öyleyoksa şimdiye bu kadar sarılmaya taş olsa çatlar ölsem durmam da bakma
adamlar yorgunluktan canlari istemiyorlar.Normalde ben dağ oluyom onun bilmem nesi eriyor asjhsjsgbugün rolleri değiştik soğuk adama feleğini şaşırttı azcik
Olsun canım git yine de hastalanmanizdan iyidir,ama bugün 3te gelecekse iyi bari bı saatiniz kaldı,ben bile eşim nobetteyken tlfnla fln uğraşıyorum ama TV de açık oluyor bı yandan ses istiyorum yani çocuk her şekilde canı sıkılırYarin kalktigmda kesik olursa gidicem annem de evde yokta babam olacak evde . Giderim beklemem yarinda kesilcek dendigi icin bugun de 3 denildi o yuzden gitmedim biywre usuyor onu gectm cocgn cani skliyor tv acik degilkenister istemez bakilmasa da ses olsn isteriz ya
Ahh inşallah inşallahvalla Ross 40 kere tıklayınca olacak hadi derdi oldu gerçekten de bende hissediyorum sende bişeyler zaten
bende çalışıyorum iş güç.. eve geliyorum iş güç..iyi gidiyor valla çok şükür canımm
çalışıyorum iş güç
haftasonunu iple çekiyorum daha 2. gün ama olsun
valla Ross 40 kere tıklayınca olacak hadi derdi oldu gerçekten de bende hissediyorum sende bişeyler zaten
ah ah Çayım..
valla ne kabloymuş alalım yenisini vatandaş olarak deyin
Bu sefer bizim düzgün duramadigimizin haltina Allah ceza verir ariza uzun süre düzelmez dışarı bile çıkamaz durumda kalırız falan tövbe tövbeBiliyorm biliyorm bosa cenabet kalmayn smdi dikkatli durun
Neyse ben kaciyim sohbet harika da sarj 40 kaldi biter bide gelmeyiverir bunlarn isi belli olmaz kizlar gorusuruz
Yok ay yorgunluk falan dinlemez benim bu narin bedenimadamlar yorgunluktan canlari istemiyorlar.
maşallah biz turp gibiyiz
geçmiş olsun..bende çalışıyorum iş güç.. eve geliyorum iş güç..
işim gücüm uyuyuncaya kadar bitiyor.
bide uyusam...
hasta gribim..
nedense çocuk da hastaydi şükür iyi maşallah şimdi de.
saol canimgeçmiş olsun..
maalesef iş hiç bitmiyor, çok şükür eşim çok yardım eder benim yoksa yetişemezdim hepsine valla
çocuklar hasta olmasın zaten ya kıyamammm iyi olsun
çaydaşım bende sakin çocuktum vallaHayallerini yıkmak istemem çaydaşım ama bende çok sakin bi çocuktum
havalar soğuk ya ondan oluyor herkesin dengesi şaştı vallasaol canim
kızda çok şükür yok kabızlık ishal...
bi haftada yapmadi..
dün rahatladi yavrum doktora gittik bagirsak düzenleyiciilaci vermiş.
ben üşütmüşüm.. grip olmuşum. nedense
hoşbulduk
nasılsınız kızlar:) deli deliyi çekermiş
ee tabii totolar kıymatlıı ısıtmak şartCanım sıvıyağ un birazda sirkeyi karıştırıp sos hazirliyosun,iki yufkayı arasına bu sosu sürüp üst üste koyup 8e kesip sigara böreği gibi iç harç koyup sariyosun,yumurta sarısı sürüp susamda koyuyosun sonra fırına miss
sosu göz kararı hazırlıyorum ben yufka miktarıma göre,iç harç olarakta bazen patates bazen peynir kullanıyorum ikisi de çok yakışıyor
Ya valla limonsuzum bu defa benden önce eşim sırnaştı hiç alışık değiliz dimiyazık soğuktan totom dondu sarilip isitmamiz lazım birbirimizi gel yanaş diyip duruyor
bende 31 yaşndayım 89 modelim 4 yaşında kızım var kk ya istanbuldan katılıyorum bende çalışıyorum kendi işimiz muhasebe kısmına bakıyorum :)kendimi tanitayim öncelikte.
31 yaşındayim.. 89 modelim
3 yaşında prenses annesiyim..
çalışıyorum kamuda..
5 yıllık KK üyesiyim.. burada baya aktifim.. işte böle başka ne tanitayim
istanbula yakınmişiz Bende bilecikteyim.:) memnun oldum.bende 31 yaşndayım 89 modelim 4 yaşında kızım var kk ya istanbuldan katılıyorum bende çalışıyorum kendi işimiz muhasebe kısmına bakıyorum :)
Naber imzoşummm
hoşgelmiş sefalar getirmişsin tekrardaniastanbula yakınmişiz Bende bilecikteyim.:) memnun oldum.
Öncelikle geçmiş olsun yavrucuguna da sana dakendimi tanitayim öncelikte.
31 yaşındayim.. 89 modelim
3 yaşında prenses annesiyim..
çalışıyorum kamuda..
5 yıllık KK üyesiyim.. burada baya aktifim.. işte böle başka ne tanitayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?