Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyim ponçiğimm sen nasılsın napıyosun
çikolatalı kestaneli pasta yiyorummm
Sabahtan beri canım çikolatalı pasta çekiyordu, eşimde bugün benim işyerine toplantıya geldi, gelirkende pasta ile gelmiş onlar toplantı da ben oturdum pasta yiyorummm
sen napıyorsunn minnoşşş

yok kız 3 yaşında kızım var bi tane..:) 2015 te giriş yaptım..
giriş yaptığımda ben ilk bebegime hamileydim...
ama kaybettim.. ama burada çok şey paylaştık ..acilarla tatlılarla.ondan sonra bi kere olsun vazgeçmedim KK den.

ee tabi ye tatlıyı getir hakkıyı ay pardon meteyi

Neler diyorlar kii bilmiyorum ama Benim de bişeylerin zehirlenmesini yaşadı ama hadi hayırlısı samdanım

ay çok fenalar onlar nurum sen bilmezsin
eşimin bı arkadaşı evleniyo düğününe şehir dışına çıktık. neyse damat ben eşim bizim arabadayiz. gelini aldık yola çıktık bu arada. ankarada oturuyo damat ve ailesi. ankaraya gidiyoruz düğün yapmaya. gelin nerde gelin arabasında kaynana kayınpeder kaynı ve kendi ablasıyla

dedim niye gelini yalnız bıraktın amaaannn yenge zaten ömür boyu beraberiz ben hala vaz mi gecsem diye düşünüyorum dedi

başın sağolsun canım benimm ama neyseki Rabbim bi prenses nasip etmiş şana

kendimi tanitayim öncelikte.
31 yaşındayim.. 89 modelim
3 yaşında prenses annesiyim..
çalışıyorum kamuda..
5 yıllık KK üyesiyim.. burada baya aktifim.. işte böle başka ne tanitayim
bende büşraa
25 yaşındayım 3 martta 26 yaşıma gireceğim inşallahh
10 haftalık bebeğim var şu an sağlıkla büyüsün
bende kamuda çalışıyorumm inşaat mühendisiyim
Allah bağışlasın kızını canımm memnun oldum
patilimmmmmmmmm

Geçmiş olsun canım, kötü günler geride kalmış neyse ki :) bir prenses nasip etmiş güzel Allah'ım sana şükür sebebindir eminimdarisi bizlere inşallah

çok şükür rabbim uzun ömürler versin..
buna bakmaktan ikinciyi düşünemiyorum eşime yanaşiyorum yapalım diye kaçiyor herif
Aminn canımm Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Valla benimki 2. yi çok istiyo o yanaşıyo ben kaçıyorum bende istiyomuyum istemiyomuyum hiç emin değilim kendimden.. verirse de Rabbim tabi baş tacı o ayrı ama şuan için ben olmasın diye çabaladıkça benim herif olsun diye çabalıyo

kendimi tanitayim öncelikte.
31 yaşındayim.. 89 modelim
3 yaşında prenses annesiyim..
çalışıyorum kamuda..
5 yıllık KK üyesiyim.. burada baya aktifim.. işte böle başka ne tanitayim
Hoşgeldin Migi :)
Bende Patili :) 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim.. :)
Özel bir şirkette İthalat ve İhracat Müdürüyüm.
4 ayaklı bir oğlum var Şuanda da 2 ayaklı oğluma hamileyim
İstanbul-Anadolu yakasında yaşıyorum :)

Büşümmmmmm

aaa aaaa gelini gelin arabasında bıraktı kendi başka arabada mı gitti ciddi ciddi.. Onu derken ciddi miydi peki. Kafamda deli, sorular Allahımm korkuyorum.
Benim işim var işim samdanım hem de çok. İnşallah öyle değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…