- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.641
iyim ponçiğimm sen nasılsın napıyosunNaber imzoşummm
çikolatalı kestaneli pasta yiyorummmiyim ponçiğimm sen nasılsın napıyosun
Off imzoş bugün daha çok anladı kocacugum o dediğinin gıymatını sormaee tabii totolar kıymatlıı ısıtmak şart
yok kız 3 yaşında kızım var bi tane..:) 2015 te giriş yaptım..Öncelikle geçmiş olsun yavrucuguna da sana da ❤
Aslında ilk yaptığımız topige yeni gelene kendini tanit dememiz ama sana demeyi unuttukiyi yaptın baktın bizden hayır yok tabi
Allah bağışlasın yavrunuilk okudugumda 3 prenses annesiyim olarak algıladım sende bizim @ByNkoaLa rosumuz gibi hizlisin diyecektim ki sonra dan farkettim prensesinin 3 yaşında olduğunu
Tekrar hoşgeldin peki seksü bı gacımısin bide onu de hele
ee tabi ye tatlıyı getir hakkıyı ay pardon meteyiçikolatalı kestaneli pasta yiyorummm
Sabahtan beri canım çikolatalı pasta çekiyordu, eşimde bugün benim işyerine toplantıya geldi, gelirkende pasta ile gelmişonlar toplantı da ben oturdum pasta yiyorummm
sen napıyorsunn minnoşşş
Oyyyyy anasıııı Metoşumaa kubbaannnnnnee tabi ye tatlıyı getir hakkıyı ay pardon meteyi
ahahaaa soğuk oldummu kaçınılmaz sonOff imzoş bugün daha çok anladı kocacugum o dediğinin gıymatını sorma
Neler diyorlar kii bilmiyorum amaBenim de bişeylerin zehirlenmesini yaşadı ama hadi hayırlısı samdanım
kız kırmızı gecelik giy hazirla kendiniOff imzoş bugün daha çok anladı kocacugum o dediğinin gıymatını sorma
başın sağolsun canım benimm ama neyseki Rabbim bi prenses nasip etmiş şanayok kız 3 yaşında kızım var bi tane..:) 2015 te giriş yaptım..
giriş yaptığımda ben ilk bebegime hamileydim...
ama kaybettim..ama burada çok şey paylaştık ..acilarla tatlılarla.ondan sonra bi kere olsun vazgeçmedim KK den.
çok şükür rabbim uzun ömürler versin..başın sağolsun canım benimm ama neyseki Rabbim bi prenses nasip etmiş şana
bende büşraakendimi tanitayim öncelikte.
31 yaşındayim.. 89 modelim
3 yaşında prenses annesiyim..
çalışıyorum kamuda..
5 yıllık KK üyesiyim.. burada baya aktifim.. işte böle başka ne tanitayim
patilimmmmmmmmm
Geçmiş olsun canım, kötü günler geride kalmış neyse ki :) bir prenses nasip etmiş güzel Allah'ım sana şükür sebebindir eminimyok kız 3 yaşında kızım var bi tane..:) 2015 te giriş yaptım..
giriş yaptığımda ben ilk bebegime hamileydim...
ama kaybettim..ama burada çok şey paylaştık ..acilarla tatlılarla.ondan sonra bi kere olsun vazgeçmedim KK den.
Aminn canımm Rabbim gönlünüze göre versin inşallahçok şükür rabbim uzun ömürler versin..
buna bakmaktan ikinciyi düşünemiyorum eşime yanaşiyorum yapalım diye kaçiyor herif
Hoşgeldin Migi :)kendimi tanitayim öncelikte.
31 yaşındayim.. 89 modelim
3 yaşında prenses annesiyim..
çalışıyorum kamuda..
5 yıllık KK üyesiyim.. burada baya aktifim.. işte böle başka ne tanitayim
Büşümmmmmmbende büşraa
25 yaşındayım 3 martta 26 yaşıma gireceğim inşallahh
10 haftalık bebeğim var şu an sağlıkla büyüsün
bende kamuda çalışıyorumm inşaat mühendisiyim
Allah bağışlasın kızını canımm memnun oldum
patilimmmmmmmmm
nasılsın balımmm pastaları yiyip iyicene tatlı bir oğlan mı doğuracannnBüşümmmmmm
Soğuk olmasa da kaçınılmaz güzel bı son benim için be imzoşahahaaa soğuk oldummu kaçınılmaz son
Hiç kırmızı geceligim yookkkkız kırmızı gecelik giy hazirla kendini
aaa aaaa gelini gelin arabasında bıraktı kendi başka arabada mı gitti ciddi ciddi.. Onu derken ciddi miydi peki. Kafamda deli, sorular Allahımm korkuyorum.ay çok fenalar onlar nurum sen bilmezsin
eşimin bı arkadaşı evleniyo düğününe şehir dışına çıktık. neyse damat ben eşim bizim arabadayiz. gelini aldık yola çıktık bu arada. ankarada oturuyo damat ve ailesi. ankaraya gidiyoruz düğün yapmaya. gelin nerde gelin arabasındakaynana kayınpeder kaynı ve kendi ablasıyla
dedim niye gelini yalnız bıraktın amaaannn yenge zaten ömür boyu beraberiz ben hala vaz mi gecsem diye düşünüyorum dedi
Seksü gacı olmanın dezavantajları kuzummSoğuk olmasa da kaçınılmaz güzel bı son benim için be imzoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?