- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #70.661
Ayyyy büşümmmm :)nasılsın balımmm pastaları yiyip iyicene tatlı bir oğlan mı doğuracannn
aanaamm şamdanım istemeyerek mi evleniyo yoksa şakacı birimi bu damat bey aman şakası bile kötü ben gelinin yerinde olmak istemezdimay çok fenalar onlar nurum sen bilmezsin
eşimin bı arkadaşı evleniyo düğününe şehir dışına çıktık. neyse damat ben eşim bizim arabadayiz. gelini aldık yola çıktık bu arada. ankarada oturuyo damat ve ailesi. ankaraya gidiyoruz düğün yapmaya. gelin nerde gelin arabasındakaynana kayınpeder kaynı ve kendi ablasıyla
dedim niye gelini yalnız bıraktın amaaannn yenge zaten ömür boyu beraberiz ben hala vaz mi gecsem diye düşünüyorum dedi
Kız dilin sürctü zaar dezavantaj ne tövbeeSeksü gacı olmanın dezavantajları kuzumm
hani yorulur morulursun da ondan şeettim benKız dilin sürctü zaar dezavantaj ne tövbeegayet avantaj
benimki istemiyor bakan da yok.Aminn canımm Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Valla benimki 2. yi çok istiyo o yanaşıyo ben kaçıyorum bende istiyomuyum istemiyomuyum hiç emin değilim kendimden.. verirse de Rabbim tabi baş tacı o ayrı ama şuan için ben olmasın diye çabaladıkça benim herif olsun diye çabalıyo
Beenn ve yorulmaaakkhani yorulur morulursun da ondan şeettim ben
bende var göndereyimSoğuk olmasa da kaçınılmaz güzel bı son benim için be imzoş
Hiç kırmızı geceligim yookkksiyah ve mor gecelikler daha cezbedici hep tercihim onlardan yana
Ama favorim leoparlı taytla yerleri gırgırlamak ajdhsj
aminn ponçiğim amin patilimm Rabbim seninde B BUSR4 mındaAyyyy büşümmmm :)
Öncelikle evlatlarımız sağlıkla doğsun, ama tabi ki tatlış mı tatlış minnoş mu minnoş bir bebe olmasını çokça isterimmm :)
Anasını üzmeyen, kolik bir bebek olmaması temennim
Onun haricinde iyiyimm :) Çalışıyorum, aynı bildiğin gibi..
Ayın 20sini bekliyorum görüş günü
Sen nasılsın bebikkk nasıllll
az çok tahmin edebiliyorumBeenn ve yorulmaaakkmorulurum orasi ayrı ajhsjsj
benim kızda öylee 2 ailenin tek torunu bide ilk :) ayrı kıymetli oluyolar bende fazlasıyla avantaj varda ben kendime güvenemiyorum bi yene bilsem korkumu istiyorum aslında bi kardeşi olsun kızımın ama kızıma sorsan kardeş mardeş istemiyo kendileribenimki istemiyor bakan da yok.
kaynanamla altlı üstlü oturuyorum.
ne avantaji nede dezavantajlari var..
kaynanam artık bakamam bakacaksan doğur da bana verme diyor
eşim geceleri uyumaz. çocuğu da o bakiyor o yüzden ikinciyi düşünmüyor
bunun bi tedavisi de var ben igne oluyorum hamileliğimde. kan pirtilaşmasi yüzünden..
5 yaş olsun diyor. bende 3 diyorum işte..
bide kızım özel büyüyor iki aileninde ilk torunu. çok şimartiyorlar bende yüz vermeyin diye kızıyorum tabi nabayim işte.
benim kız da kardeş istemiyor. istiyorsa erkek kardeş istiyorum diyor.benim kızda öylee 2 ailenin tek torunu bide ilk :) ayrı kıymetli oluyolar bende fazlasıyla avantaj varda ben kendime güvenemiyorum bi yene bilsem korkumu istiyorum aslında bi kardeşi olsun kızımın ama kızıma sorsan kardeş mardeş istemiyo kendileri
aminnnn inşallah kuzummaminn ponçiğim amin patilimm Rabbim seninde B BUSR4 mındaByNkoaLa mında ve tabikii bal cicim B Brunello Cicinelli minde gönlünüze göre versin inşallah uyku sorunu gaz sorunu olmayan yatırdığınız pıt diye uyuyuveren nazar boncuğu bol bebişleriniz olsun
amin kuzumm inşallahhh ayy bende aynı çalışıyorum bildiğin gibi valla 5 e az kalmış zaman hızlı geçiyor bu haftaAyyyy büşümmmm :)
Öncelikle evlatlarımız sağlıkla doğsun, ama tabi ki tatlış mı tatlış minnoş mu minnoş bir bebe olmasını çokça isterimmm :)
Anasını üzmeyen, kolik bir bebek olmaması temennim
Onun haricinde iyiyimm :) Çalışıyorum, aynı bildiğin gibi..
Ayın 20sini bekliyorum görüş günü
Sen nasılsın bebikkk nasıllll
naber kuzucukkBurada neler oluyor
en azından erkek de olsa istiyor senin ki benim kız direkt bağırarak ben kardeş mardeş istemiyorum diyobenim kız da kardeş istemiyor. istiyorsa erkek kardeş istiyorum diyor.çünkü tam prenses :)
çaydaşımm hoşgelmişsennBurada neler oluyor
özel büyüyen kardeş istemez çünkü ilgilenmeyecekleri biliyorlar. bizden akıllıdirlar maşallah :)en azından erkek de olsa istiyor senin ki benim kız direkt bağırarak ben kardeş mardeş istemiyorum diyo
14 Şubat sevgililer gününe plan yaptınız mıaminnnn inşallah kuzumm
amin kuzumm inşallahhh ayy bende aynı çalışıyorum bildiğin gibi valla 5 e az kalmış zaman hızlı geçiyor bu hafta
bende 14 ünü bekliyorum görüş günüüüü
yaa aslında biz sevgililer gününü çok kutlamıyoruz 7 sene oldu 1 kere falan çiçek almıştı eşim, 3 mart doğum günüm ya genelde o güne güzel bir plan hazırlıyor, ama bu 14 şubatta eşime bir jest yapmak istiyorum baba sembolü içeren birşeyler hazırlamak almak istiyorumm14 Şubat sevgililer gününe plan yaptınız mı
Valla benim de sevgililer gününde fiks bundan önce de 2 sene hep işyerine bonnyfood tarzı bir şey ya da çiçek gönderirimyaa aslında biz sevgililer gününü çok kutlamıyoruz 7 sene oldu 1 kere falan çiçek almıştı eşim, 3 mart doğum günüm ya genelde o güne güzel bir plan hazırlıyor, ama bu 14 şubatta eşime bir jest yapmak istiyorum baba sembolü içeren birşeyler hazırlamak almak istiyorumm
sen napcaksınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?