Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasılsın balımmm pastaları yiyip iyicene tatlı bir oğlan mı doğuracannn
Ayyyy büşümmmm :)
Öncelikle evlatlarımız sağlıkla doğsun, ama tabi ki tatlış mı tatlış minnoş mu minnoş bir bebe olmasını çokça isterimmm :)
Anasını üzmeyen, kolik bir bebek olmaması temennim

Onun haricinde iyiyimm :) Çalışıyorum, aynı bildiğin gibi..
Ayın 20sini bekliyorum görüş günü
Sen nasılsın bebikkk nasıllll

aanaamm şamdanım istemeyerek mi evleniyo yoksa şakacı birimi bu damat bey aman şakası bile kötü ben gelinin yerinde olmak istemezdim

benimki istemiyor bakan da yok.
kaynanamla altlı üstlü oturuyorum.
ne avantaji nede dezavantajlari var..
kaynanam artık bakamam bakacaksan doğur da bana verme diyor
eşim geceleri uyumaz. çocuğu da o bakiyor o yüzden ikinciyi düşünmüyor
bunun bi tedavisi de var ben igne oluyorum hamileliğimde. kan pirtilaşmasi yüzünden..
5 yaş olsun diyor. bende 3 diyorum işte..
bide kızım özel büyüyor iki aileninde ilk torunu. çok şimartiyorlar bende yüz vermeyin diye kızıyorum tabi nabayim işte.

bende var göndereyim uyyy çok seksiymiş

aminn ponçiğim amin patilimm Rabbim seninde B BUSR4 mında ByNkoaLa mında ve tabikii bal cicim B Brunello Cicinelli minde gönlünüze göre versin inşallah uyku sorunu gaz sorunu olmayan yatırdığınızda pıt diye uyuyuveren nazar boncuğu bol bebişleriniz olsun

benim kızda öylee 2 ailenin tek torunu bide ilk :) ayrı kıymetli oluyolar bende fazlasıyla avantaj varda ben kendime güvenemiyorum bi yene bilsem korkumu istiyorum aslında bi kardeşi olsun kızımın ama kızıma sorsan kardeş mardeş istemiyo kendileri

benim kız da kardeş istemiyor. istiyorsa erkek kardeş istiyorum diyor. çünkü tam prenses :)

aminnnn inşallah kuzumm
amin kuzumm inşallahhh ayy bende aynı çalışıyorum bildiğin gibi valla 5 e az kalmış zaman hızlı geçiyor bu hafta
bende 14 ünü bekliyorum görüş günüüüü

aminnnn inşallah kuzumm

amin kuzumm inşallahhh ayy bende aynı çalışıyorum bildiğin gibi valla 5 e az kalmış zaman hızlı geçiyor bu hafta
bende 14 ünü bekliyorum görüş günüüüü
14 Şubat sevgililer gününe plan yaptınız mı

14 Şubat sevgililer gününe plan yaptınız mı
yaa aslında biz sevgililer gününü çok kutlamıyoruz 7 sene oldu 1 kere falan çiçek almıştı eşim, 3 mart doğum günüm ya genelde o güne güzel bir plan hazırlıyor, ama bu 14 şubatta eşime bir jest yapmak istiyorum baba sembolü içeren birşeyler hazırlamak almak istiyorumm
sen napcaksınnnn

Valla benim de sevgililer gününde fiks bundan önce de 2 sene hep işyerine bonnyfood tarzı bir şey ya da çiçek gönderirim bu 3. sevgililer günümüz gene öyle olacak herhalde..
Eşim her sene bir şey yapıyor ama, ben biraz odun o daha duygusal ve romantik(klasik balık) o yüzden bu sene için gene bir şeyler düşünmüştür eminim; cuma göreceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…