- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.061
Senin yengecligini yerim ben güzel anneMuhabbet e sonradan katıldım ama bir yengeç olmakla hep ovunmusumdur
Aşk olsun bakkEki Görüntüle 2588775Hiç dikkat etmemişim.ki sende izlemion beni galiba sanırsam
Anaaaaaaaaa vurdu gol olduAşk olsun bakkEki Görüntüle 2588775
Ya aslında ben de seviyorum gülnihalim ama bazen çok detay düşünmek vallahi beni çok yoruyorMuhabbet e sonradan katıldım ama bir yengeç olmakla hep ovunmusumdur
Ben de yengeç karasız istediği olacak ev kuşu dediğim dedik kafasına koyduğunu yapan biriyimMuhabbet e sonradan katıldım ama bir yengeç olmakla hep ovunmusumdur
Ayyy maşalllahhhKizlar nasilsiniz bugun gittim doktora cok şukur bebişler iyimiş kalp atişinida duydukEki Görüntüle 2588628
Ayy dimiiBen de yengeç karasız istediği olacak ev kuşu dediğim dedik kafasına koyduğunu yapan biriyim
Makyajla ders çalışmak mıNeyse biraz makyaj yapiim yüzüme gözüme renk gelsin de ders çalışayım ben❤
Rosum yüzüm çok solgun oluyor bazen, yaaMakyajla ders çalışmak mı
Ayyy gözlerim yandı
Teşekkür ederim canım asıl sen güzelsinSenin yengecligini yerim ben güzel anne
Detaylarrrr ince dusunceleeer kafada kurmalarrrYa aslında ben de seviyorum gülnihalim ama bazen çok detay düşünmek vallahi beni çok yoruyorsen de öylesin miiii
Ev kuşu tam bana göreBen de yengeç karasız istediği olacak ev kuşu dediğim dedik kafasına koyduğunu yapan biriyim
Ders diye görüntülü konuşma mi bu yoksaaaaa hiiiii seni seniRosum yüzüm çok solgun oluyor bazen, yaaevden de pek çıkmayınca arada evde yapıyorum takılıyorum öyle
Valla bende odev calisiyo gbi okuyup duruyom bituremedjm bi ..Ulan yavaş yazın insan okuyor bu sayfaları insaanngecmisteyim henüz 8 sayfa var daha nütfen yavaş olun kardeşlerim
Kıyafet konusunda bende kararsızım istediği olan 10 tane AVM gezerim bulamam ama 50 ci mağazada bulurum gözüme kestirdigim benim olacakAyy dimiibide ben bişeyi istiyorsam bu herşey olabilir kıyafet o bu şu herşey için geçerli benm için en güzeli odur ondan sonra isterlerse enn mükemmeli getirsinler onu istiyorsam onu alırım
aaaaaaaayyy koptummmmm ahahahahahDers diye görüntülü konuşma mi bu yoksaaaaa hiiiii seni seni
Ben bugün fazla formumdayim sanirmaaaaaaaayyy koptummmmm ahahahahah
Gel beni ye gülomAciktimmmmmmmmm
Nasıl yediysem eşim korktu al bitir bunu dediGel beni ye gülom
Bi prenses annesi olmak okadar kolay değilNasıl yediysem eşim korktu al bitir bunu dedi
Hahahahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?