Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de yengeç karasız istediği olacak ev kuşu dediğim dedik kafasına koyduğunu yapan biriyim
Ayy dimii bide ben bişeyi istiyorsam bu herşey olabilir kıyafet o bu şu herşey için geçerli benm için en güzeli odur ondan sonra isterlerse enn mükemmeli getirsinler onu istiyorsam onu alırım

Jawlensky nihalim 50 sayfa geriden gelme direk son sayfaya isinlan gel
Ayyy gözlerim yandı
Senin yengecligini yerim ben güzel anne
Teşekkür ederim canım asıl sen güzelsin
Ya aslında ben de seviyorum gülnihalim ama bazen çok detay düşünmek vallahi beni çok yoruyor sen de öylesin miiii
Detaylarrrr ince dusunceleeer kafada kurmalarrr neler neler ama en çok da duygusal olmak
Ben de yengeç karasız istediği olacak ev kuşu dediğim dedik kafasına koyduğunu yapan biriyim
Ev kuşu tam bana göre kararsız olmak aynen ama bir de haklı da olsam birini uzunce vicdan azabı duymak.. yani canımı yakandan bu intikam alsam sonra bin pisman oluyorum bu çok kötü

Ulan yavaş yazın insan okuyor bu sayfaları insaanngecmisteyim henüz 8 sayfa var daha nütfen yavaş olun kardeşlerim
Valla bende odev calisiyo gbi okuyup duruyom bituremedjm bi ..
Bizim elentirikler halen gelmemjs esim de buraya gelecek

Ayy dimii bide ben bişeyi istiyorsam bu herşey olabilir kıyafet o bu şu herşey için geçerli benm için en güzeli odur ondan sonra isterlerse enn mükemmeli getirsinler onu istiyorsam onu alırım
Kıyafet konusunda bende kararsızım istediği olan 10 tane AVM gezerim bulamam ama 50 ci mağazada bulurum gözüme kestirdigim benim olacak
Bir şeyi beğendiysem aklım ondadir onu almam ama sabah kadar yatamam sabah gider onu alırım böyle de manyak bu yengeç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…