Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle o

Valla bende odev calisiyo gbi okuyup duruyom bituremedjm bi ..
Bizim elentirikler halen gelmemjs esim de buraya gelecek
Ben yine iyi 10 sayfa anca biriktirdim sizin 50 sayfayı bulmuştur kendi halinize yanın bu gece orda mi kalacaksiniz?zaten yarın da elektrik kesintisi olacakmış kalmanizda daha mantıklı gibi

Ben yine iyi 10 sayfa anca biriktirdim sizin 50 sayfayı bulmuştur kendi halinize yanın bu gece orda mi kalacaksiniz?zaten yarın da elektrik kesintisi olacakmış kalmanizda daha mantıklı gibi
Aynenn oyle dusunduk cnm ama ispanak pisirmistim bozulur dmi ocagn ustunde kaldi ona biraz uzuldm

Esim aradi bedasi hala gelmemis elektrikler babam da burda kalin dedi kaliyoruz bide dedgn gbi yarin icin de onarim calismasi olacak denmisti supheli en mantiklisi buydu

Sizde oha yani baya baya kaynatmissiniz yahu gelemedim yemrk yaptim 3 4 tencere 2 3 gn yesinler diye babamla kardesime guyaa aksam biz de yedik esimle sonra pilav nerdeyse bitti bide yeniden arpa sehriye pilavi yaptm gene gidicez diye ssonra kalmaya karar verdik

Bencede neden ara verdin ki
Özlettin kendini
Annemi babami kardeslerimi uzun sure sonra gorunce baska biseyle ilgilenmek istemedim. Bir de tatile cikmadan biraz sıkıntılarım vardi. Hem de onlari atlatmak icin sadece aileme odaklandim tatilde.
Ama bende ozledim gercekten. Aktif olmaya calisiyorum eskisi gibi.
Minnak koalan nasil Ros

Genelde spontane gelisiyor ama eşim özel olarak istedgnde gece hazır ol diye oglenden sinyali veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…