- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.081
Ayyy prenseslikten mi yoksa istahimin bollugundan mi bilemedmBi prenses annesi olmak okadar kolay değilşifa olsun gülom
Prenses istiyo annesi ondan bu iştahının bolluğuAyyy prenseslikten mi yoksa istahimin bollugundan mi bilemedm
AhahshshDers diye görüntülü konuşma mi bu yoksaaaaa hiiiii seni seni
Kesinlikle oKıyafet konusunda bende kararsızım istediği olan 10 tane AVM gezerim bulamam ama 50 ci mağazada bulurum gözüme kestirdigim benim olacak
Bir şeyi beğendiysem aklım ondadir onu almam ama sabah kadar yatamam sabah gider onu alırım böyle de manyak bu yengeç
Aynen valla oyleeePrenses istiyo annesi ondan bu iştahının bolluğu
Utanma utanma.bizr herşeyi anlatabilirsinAhahshshhayır tebikiiii
Ama gerçekten öyle değil kiiiAynen valla oyleee
Utanma utanma.bizr herşeyi anlatabilirsin
İyi hadi bakalım öyle olsunAma gerçekten öyle değil kiii
Ben yine iyi 10 sayfa anca biriktirdim sizin 50 sayfayı bulmuştur kendi halinize yanınValla bende odev calisiyo gbi okuyup duruyom bituremedjm bi ..
Bizim elentirikler halen gelmemjs esim de buraya gelecek
Aynenn oyle dusunduk cnm ama ispanak pisirmistim bozulur dmi ocagn ustunde kaldi ona biraz uzuldmBen yine iyi 10 sayfa anca biriktirdim sizin 50 sayfayı bulmuştur kendi halinize yanınbu gece orda mi kalacaksiniz?zaten yarın da elektrik kesintisi olacakmış kalmanizda daha mantıklı gibi
Super fikir yaa ben de istiyorum sal yahut esarp ...Sevgililer gününde eşime ne aldirsam diye düşünüyodum buldumAker,Armine yada levidor artık hangisinde model beğenirsem eşarp aldırmaya karar verdim
Bana bildirim gelmiyoor yaCasper25 sen nerelerdesin
Bencede neden ara verdin kiBana bildirim gelmiyoor yasonra da unutuyorum girmeyi. 15 tatilde topige ara vermek hic iyi olmadi.
Annemi babami kardeslerimi uzun sure sonra gorunce baska biseyle ilgilenmek istemedim. Bir de tatile cikmadan biraz sıkıntılarım vardi. Hem de onlari atlatmak icin sadece aileme odaklandim tatilde.Bencede neden ara verdin ki
Özlettin kendini
Genelde spontane gelisiyor ama eşim özel olarak istedgnde gece hazır ol diye oglenden sinyali veriyorDiloş al sana bombe
Kabaranlari çok severimyani pogacalarim güzel kabarmış dimi
O neydi gizplanlı programlı mi yapiyonuz patilim
Şuan mesajlarina bıraktığım komik ifadesi sadece bı komik ifadesi değildir bil istedimhöynkürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?