- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.101
evet .katılıyorum.Kızlarrr:) günaydin.. günün mutluluk şeker huzur getirsin inşallah :)
bugün kadir şeker haberi okuyunca morelim bozuldu kadinin açiklamalarina tam döneklik
Günaysssss bebişimmmmmBitter cikilotammmmmmgünaydın
Naptinn bakalim dün akşam 6 civarlarında kayboldunn gece ceeee eeeee diyip gitmişsin poncikimmmGünaysssss bebişimmmmm
Vallaa iştee kayganama gittimNaptinn bakalim dün akşam 6 civarlarında kayboldunn gece ceeee eeeee diyip gitmişsin poncikimmm
Günaydın canım
Günaydınnn iyiyim canım ben, işe geldim çalışıyorum
Kızzz hangi yemek yarışmasınadün akşam işten çiktim çikar çikmaz malzeme için markete uğradim..
yarışma için aldim yaptım yorgunluktan..
bide üstüne durmayan bebe....
hamuru mayalamaya biraktığımda direk çocuğu yıkadim geri kalani da babaya biraktim ..
nabim ölü gibiydim..
yemek hazirladim.. bide kızım ilgi istiyor. oynadik beraber benim bi yandan aşiri uykum basiyor..
neyse ki yemek yarışmaya katıldım
kızı uyuttum sonra bende uyumuşum.
ve şu an işteyim hala uykum var. sicacik yataga girip üstüme yorgan örtüp şakir şakir uyumak istiyorum.
Tatlı yan etki yapmış deseneVallaa iştee kayganama gittimyemek yedikk, çay içtik 2 tane şekerpare yedimmm öğlende pasta yemiştim biliyorsun neyse sonra eve geçtik eşim kahve yaptı bende o sırada duş aldım nargile içti o ben kahve ile eşlik ettim sonra işte anlarsınnn yaaaaa 30-40 dk öyle geçti sonra 1 de uyuyuvermişimmm gariiiiii
Kızzz hangi yemek yarışmasına
Canım onun tütünleri özelTatlı yan etki yapmış desene
Enişte nargileyi neyli içiyor poncikimayıptır söylemesi nargilenin iyi anlarım da
30.40 DKKbu neyin özlemi büleeeee
bende sevdim ojeleri muhteşem:)böle tirnaklara hiç uzatmadim.. çok özeniyorum.Sormadan gecemicem tırnakların protez mi kendi tırnakların mi
Ayy en sevdiğim bende 15 dk döndüm kalktım ya kalmayacaktım ama camda kedi miv miv açıkmış bende anayım bir yerdeGünaydın canımben iyiyim halennn yatak keyfi yapıyorum afiyet olsun sana da
Sen nasılsın canım
Hayırlı işler tazecik anneGünaydınnn iyiyim canım ben, işe geldim çalışıyorum
sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?