Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Naptinn bakalim dün akşam 6 civarlarında kayboldunn gece ceeee eeeee diyip gitmişsin poncikimmm
Vallaa iştee kayganama gittim yemek yedikk, çay içtik 2 tane şekerpare yedimmm öğlende pasta yemiştim biliyorsun neyse sonra eve geçtik eşim kahve yaptı bende o sırada duş aldım nargile içti o ben kahve ile eşlik ettim sonra işte anlarsınnn yaaaaa 30-40 dk öyle geçti sonra 1 de uyuyuvermişimmm gariiiiii

dün akşam işten çiktim çikar çikmaz malzeme için markete uğradim..
yarışma için aldim yaptım yorgunluktan..
bide üstüne durmayan bebe....
hamuru mayalamaya biraktığımda direk çocuğu yıkadim banyo felan geri kalani da babaya biraktim ..
nabim ölü gibiydim..
yemek hazirladim.. bide kızım ilgi istiyor. oynadik beraber benim bi yandan aşiri uykum basiyor..
neyse ki yemek yarışmaya katıldım
kızı uyuttum sonra bende uyumuşum.
ve şu an işteyim hala uykum var. sicacik yataga girip üstüme yorgan örtüp şakir şakir uyumak istiyorum.

Kızzz hangi yemek yarışmasına

Tatlı yan etki yapmış desene
Enişte nargileyi neyli içiyor poncikim ayıptır söylemesi nargilenin iyi anlarım da
30.40 DKK bu neyin özlemi büleeeee

Kızzz hangi yemek yarışmasına

Tatlı yan etki yapmış desene
Enişte nargileyi neyli içiyor poncikim ayıptır söylemesi nargilenin iyi anlarım da
30.40 DKK bu neyin özlemi büleeeee
Canım onun tütünleri özel yani öyle elmacı anasoncu falan değil
Mesela Alanya diye bir tütünü varr
Sonra pişmiş şeftali ile lady killer karıştırır
Starbuzz Blueberry

bunlar kullandığı içtiği tütünler arasında

Özlem değil kız hep öyle anca işte ön aşama mcx mcxx ben oldum o oldu derken en erken 25-30 dk işte
Ne olacadıııı 5 dakika için mi yoracam kendimi

Günaydın canım ben iyiyim halennn yatak keyfi yapıyorum afiyet olsun sana da
Sen nasılsın canım
Ayy en sevdiğim bende 15 dk döndüm kalktım ya kalmayacaktım ama camda kedi miv miv açıkmış bende anayım bir yerde ev toplayacağım birazdan herkes okulda işte bana kalıyor ev
Günaydınnn iyiyim canım ben, işe geldim çalışıyorum
sen nasılsın :)
Hayırlı işler tazecik anne çok şükür ya izmirde yağmur gösteriyor hava ılık şükür yağmur sayesinde ha yağdı ha yağacak çamaşırları toplucam ama kalkamıyorum oturduğum yerden cam çiçeği gibi çam kenarındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…