- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.121
Kuşum kendi tırnaklarımSormadan gecemicem tırnakların protez mi kendi tırnakların mi
Haklısın yorum yapmıyor mickx micikxsinaCanım onun tütünleri özelyani öyle elmacı anasoncu falan değil
Mesela Alanya diye bir tütünü varr
Sonra pişmiş şeftali ile lady killer karıştırır
Starbuzz Blueberry
bunlar kullandığı içtiği tütünler arasında
Özlem değil kızhep öyle anca işte ön aşama mcx mcxx ben oldum o oldu derken en erken 25-30 dk işte
Ne olacadıııı 5 dakika için mi yoracam kendimi
Ben de alayım güzel uzamış sağlikli.duruyur ben beğendim bebeğimKuşum kendi tırnaklarım❤ pastel markasının kalyon gibi güçlendirici cilası çıkmış şükür sertleştirip besliyor. ❤ Tavsiye ederim. İndirimde 5 6 tl fiyatı var indirim siz hali 15 TL idi
Al al valla ben yıllardır kalyon kullanıyordum bu çok daha başarılı geldi banaBen de alayım güzel uzamış sağlikli.duruyur ben beğendim bebeğim
rengi çok hoş.Al al valla ben yıllardır kalyon kullanıyordum bu çok daha başarılı geldi bana
Kuzum tesettürlüler suremiyor mu oje vs tirnak uzatmarengi çok hoş.
ben tesettürlü bir bayan olduğum için oje süremiyorum.
tesettürlü olup da oje sürenler var ben görüyorum
Güzel kokuyorlar ama tatları da efsooo artık içemiyorum sadece kokluyorum gerçi ama olsunHaklısın yorum yapmıyor mickx micikxsina
Bizimde assaga kalir yanı yok
Bebeğim bilirim o tutunleri özel tutunler birazcikin da pahalıdır eniştem bilir işini iciyirsan kaliteli içeceksin kaliteli yasiyacaksinn eeee kaliteli de s.x yapacaksın bitti gittine dir o anason nane kırmızı elma yesil elma kafa yapan lagzim
Teşekkür ederim.rengi çok hoş.
ben tesettürlü bir bayan olduğum için oje süremiyorum.
tesettürlü olup da oje sürenler var ben görüyorum
Doğurduktan sonra içersin ne istersen onu içersinGüzel kokuyorlar ama tatları da efsooo artık içemiyorum sadece kokluyorum gerçi ama olsun
ben sürememKuzum tesettürlüler suremiyor mu oje vs tirnak uzatma
tamamen açilsam sürerim..Teşekkür ederim. ❤
Malesef bende görüyorum bazen özel günlerinde galiba diyorum regl zamanı sürülüyordur diye düşündüm ama tabi hoş değil...
Hic mi sürmedin hayatın daben süremem
süreni de gördüm..
burda tesettür degil de türban..
baya açik tesettür giyiniyorlar.
hiç sigara içmiyorumGüzel kokuyorlar ama tatları da efsooo artık içemiyorum sadece kokluyorum gerçi ama olsun
Ben kapalı değilim ama ailemde kapalı var bence her şeyi usulüne uygun yaşamalı insan. Ne fazlası ne eksiği diğer türlü bana abes geliyor.tamamen açilsam sürerim..
mümkün degil.
kapalı olmayı daha çok alıştım.:)
Ya aslında evde özel günlerde eşine kendine sürebilir gibi geliyor bana ama dışarı çıkılacaksa iyice temizlenmeli çünkü reglyken namazda kılınamıyor dimiHic mi sürmedin hayatın da
Yaa mağdur gör yanlış bişey konuşursam bilmediğimdendir
Sen mi sürmek istemiyorsun eşin mi sürdürmez bir kereligine bile mi suremezsin
Sigara nargile oh mishiç sigara içmiyorum
içsem alışırım bi daha birakamam herade..
tabi önceden içmişliğim vardir...
içersem üflemeyi bilmiyorum öksürüyorum hahaha
reglken oje süremiyorduk..Ya aslında evde özel günlerde eşine kendine sürebilir gibi geliyor bana ama dışarı çıkılacaksa iyice temizlenmeli çünkü reglyken namazda kılınamıyor dimi
Evet kilinmiyor oruç bile tutulmuyor aldığın abdest de kabul olmuyorYa aslında evde özel günlerde eşine kendine sürebilir gibi geliyor bana ama dışarı çıkılacaksa iyice temizlenmeli çünkü reglyken namazda kılınamıyor dimi
9 ayda unutursun bide emzirmek işi var o duman memeye geçiyor çocuga geçiyor..Sigara nargile oh mistabi suan hiçbirini içemiyorum, bir doğurayımmm vuracammmm kırbacııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?