Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sormadan gecemicem tırnakların protez mi kendi tırnakların mi
Kuşum kendi tırnaklarım pastel markasının kalyon gibi güçlendirici cilası çıkmış şükür sertleştirip besliyor. Tavsiye ederim. İndirimde 5 6 tl fiyatı var indirim siz hali 15 TL idi

Haklısın yorum yapmıyor mickx micikxsina
Bizimde assaga kalir yanı yok

Bebeğim bilirim o tutunleri özel tutunler birazcikin da pahalıdır eniştem bilir işini iciyirsan kaliteli içeceksin kaliteli yasiyacaksinn eeee kaliteli de s.x yapacaksın bitti gitti ne dir o anason nane kırmızı elma yesil elma kafa yapan lagzim

Kuşum kendi tırnaklarım ❤ pastel markasının kalyon gibi güçlendirici cilası çıkmış şükür sertleştirip besliyor. ❤ Tavsiye ederim. İndirimde 5 6 tl fiyatı var indirim siz hali 15 TL idi
Ben de alayım güzel uzamış sağlikli.duruyur ben beğendim bebeğim

Güzel kokuyorlar ama tatları da efsooo artık içemiyorum sadece kokluyorum gerçi ama olsun

rengi çok hoş.
ben tesettürlü bir bayan olduğum için oje süremiyorum.
tesettürlü olup da oje sürenler var ben görüyorum
Teşekkür ederim.
Malesef bende görüyorum bazen özel günlerinde galiba diyorum regl zamanı sürülüyordur diye düşündüm ama tabi hoş değil...

Güzel kokuyorlar ama tatları da efsooo artık içemiyorum sadece kokluyorum gerçi ama olsun
Doğurduktan sonra içersin ne istersen onu içersin
Guzel korkuyorlar yaa enfes kokusu var sanki çubuk tarçınla çikolatayı karistimissin da öylesine bir koku tarif bilen edilemez sssabah sabah canım çekti bahhh

ben süremem
süreni de gördüm..
burda tesettür degil de türban..
baya açik tesettür giyiniyorlar.
Hic mi sürmedin hayatın da
Yaa mağdur gör yanlış bişey konuşursam bilmediğimdendir
Sen mi sürmek istemiyorsun eşin mi sürdürmez bir kereligine bile mi suremezsin

hiç sigara içmiyorum
içsem alışırım bi daha birakamam herade..
tabi önceden içmişliğim vardir...
içersem üflemeyi bilmiyorum öksürüyorum hahaha

Hic mi sürmedin hayatın da
Yaa mağdur gör yanlış bişey konuşursam bilmediğimdendir
Sen mi sürmek istemiyorsun eşin mi sürdürmez bir kereligine bile mi suremezsin
Ya aslında evde özel günlerde eşine kendine sürebilir gibi geliyor bana ama dışarı çıkılacaksa iyice temizlenmeli çünkü reglyken namazda kılınamıyor dimi

hiç sigara içmiyorum
içsem alışırım bi daha birakamam herade..
tabi önceden içmişliğim vardir...
içersem üflemeyi bilmiyorum öksürüyorum hahaha
Sigara nargile oh mis tabi suan hiçbirini içemiyorum, bir doğurayımmm vuracammmm kırbacııııı

Ya aslında evde özel günlerde eşine kendine sürebilir gibi geliyor bana ama dışarı çıkılacaksa iyice temizlenmeli çünkü reglyken namazda kılınamıyor dimi
reglken oje süremiyorduk..
şimdi ne olduk..
ben ojeden çok kına yakarim elime..
eşim sevmiyor kokusuna hastayim valla bak

Evet kilinmiyor oruç bile tutulmuyor aldığın abdest de kabul olmuyor
Tabi senin kararın cnmm

Sigara nargile oh mis tabi suan hiçbirini içemiyorum, bir doğurayımmm vuracammmm kırbacııııı
9 ayda unutursun bide emzirmek işi var o duman memeye geçiyor çocuga geçiyor..
arkadaşım doğumdan hemen sonra sigara içmiş çocuğa geçmiş.
çocuk da rahatsizlanmiş doktor demiş emzirirken sigara içme demiş. oda 2 sene dayanmiş. sonra içmeyi de unutmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…