- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.141
Kınayı nedense bende severimreglken oje süremiyorduk..
şimdi ne olduk..
ben ojeden çok kına yakarim elime..
eşim sevmiyor kokusuna hastayim valla bak
bak makyaj yaparim. ben çok kapalı karaçarşaflı kadin degilim..Kınayı nedense bende severim, çok bilgim yok doğrudur genç kızlar da görüyorum kapalı ama fulu simli ojeler rimel ler bb kremler rujlar. Ya olabilir herkesin hayatı inancı iyisi kötüsü kendine. Ne demişler her koyun kendi bacağın dan. ❤
Ben unutmam9 ayda unutursun bide emzirmek işi var o duman memeye geçiyor çocuga geçiyor..
arkadaşım doğumdan hemen sonra sigara içmiş çocuğa geçmiş.
çocuk da rahatsizlanmiş doktor demiş emzirirken sigara içme demiş. oda 2 sene dayanmiş. sonra içmeyi de unutmuş
:)Ben unutmamsütten kesildiği gibiii eski düzene geri dönüşşşş migicim
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap elbette çok abartmadıkça göze batmaz ama söylediklerim bariz benim gibi net makyajlar yapanlar kırmızıya kaçan rujlar 3 4 kat rimel ler allıklara inanamazsın..... Diyorum ya usulu ne uygun uydurmak lazım fazlası açıkta olsan abes kalıyor.bak makyaj yaparim. ben çok kapalı karaçarşaflı kadin degilim..
makyaj yapmayı çok seviyorum nedense.
oje regl döneminde sürüyorlar .o dönemde namaz kılınmadığı için .Evet kilinmiyor oruç bile tutulmuyor aldığın abdest de kabul olmuyor
Tabi senin kararın cnmm
eh ben unuttum poncik.Ben unutmamsütten kesildiği gibiii eski düzene geri dönüşşşş migicim
Ayyyy ben öyle kaç tane yaktımm arkadaşımmmEvetttt burda oturup geyik yaparken ocağa koyduğum tenreyi unuttum aaaa diyerek koştum ne su kalmış duman altı mutfak
Gitti tencere
hahahahahhaEvetttt burda oturup geyik yaparken ocağa koyduğum tenreyi unuttum aaaa diyerek koştum ne su kalmış duman altı mutfak
Gitti tencere
Neyse açtım kapı camı yerime geri geldimAyyyy ben öyle kaç tane yaktımm arkadaşımmm
eyeliner hastasiyim çok severim:)İçinden nasıl geliyorsa öyle yap elbette çok abartmadıkça göze batmaz ama söylediklerim bariz benim gibi net makyajlar yapanlar kırmızıya kaçan rujlar 3 4 kat rimel ler allıklara inanamazsın..... Diyorum ya usulu ne uygun uydurmak lazım fazlası açıkta olsan abes kalıyor.
Mesela sen tencere yandı dedin ben suan da bir düşündüm acaba evde ocak falan açık mıydı diyeNeyse açtım kapı camı yerime geri geldimkoku çıksın ay sorma ya mutfak ayrı kapısını da kapatınca evden bile çıkarım farkında olmadan unutkanlık hadsafhada
zevk meselesiİçinden nasıl geliyorsa öyle yap elbette çok abartmadıkça göze batmaz ama söylediklerim bariz benim gibi net makyajlar yapanlar kırmızıya kaçan rujlar 3 4 kat rimel ler allıklara inanamazsın..... Diyorum ya usulu ne uygun uydurmak lazım fazlası açıkta olsan abes kalıyor.
sigaranin birakmanin en kolay yolu hamile kalmakeh ben unuttum poncik.
doğum öncesi 10 yıl içmiştim . hamilelikte içmedim . sonra içemedim . çok zorladım ama olmadı. içemedim yahu
bakalım senin nasıl olacak .
Valla dikkatimi çeken şey zaten her kapalı hatunun doğal hali maşallah nasıl güzel. 9zevk meselesi
sürenlere de bi şey denilmiyor . bi dönem sürer , sonra hevesi geçer . bi kaç yıl sonra bakarsın öyle değildir . makyajı azaltmıştır .
makyaj yapmayı beceremiyorum . bi rimel var benim . bi de far paletim . onlardan sürerim arada . doğal halim daha güzel.
ayyyyyyyyyyyyyyyBu biraz kazan dibi olmuş benceEki Görüntüle 2589091
benim kocada öle kontrol delisiMesela sen tencere yandı dedin ben suan da bir düşündüm acaba evde ocak falan açık mıydı diye
inanılmaz bir unutkanlık var bende, hele gebelikten sonra daha fazla.. mesela dün saçlarımı yapmıştım kayınvalideme giderken düzleştireyim dedim, düzleştiricinin fişini prizde unutmusum açık öyleeecee duruyorneyse ki eşim eve ugramış öyle geldi anasına, bravoooo tebrikler ikramiyee kazandınız diye ayakta alkışlıyordu beni evi yakacan daha kredisini ödüyoz diyooo
hahah. evet yaa.sigaranin birakmanin en kolay yolu hamile kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?