Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
reglken oje süremiyorduk..
şimdi ne olduk..
ben ojeden çok kına yakarim elime..
eşim sevmiyor kokusuna hastayim valla bak
Kınayı nedense bende severim , çok bilgim yok doğrudur genç kızlar da görüyorum kapalı ama fulu simli ojeler rimel ler bb kremler rujlar. Ya olabilir herkesin hayatı inancı iyisi kötüsü kendine. Ne demişler her koyun kendi bacağın dan.

bak makyaj yaparim. ben çok kapalı karaçarşaflı kadin degilim..
makyaj yapmayı çok seviyorum nedense.

Ben unutmam sütten kesildiği gibiii eski düzene geri dönüşşşş migicim

bak makyaj yaparim. ben çok kapalı karaçarşaflı kadin degilim..
makyaj yapmayı çok seviyorum nedense.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap elbette çok abartmadıkça göze batmaz ama söylediklerim bariz benim gibi net makyajlar yapanlar kırmızıya kaçan rujlar 3 4 kat rimel ler allıklara inanamazsın..... Diyorum ya usulu ne uygun uydurmak lazım fazlası açıkta olsan abes kalıyor.

Evet kilinmiyor oruç bile tutulmuyor aldığın abdest de kabul olmuyor
Tabi senin kararın cnmm
oje regl döneminde sürüyorlar .o dönemde namaz kılınmadığı için .
ben de genelde o dönemde sürerim . ama o dönemde de süremiyorum yoğunluktan

ojeli iken oruç tutulur . oje abdeste engel .

Ben unutmam sütten kesildiği gibiii eski düzene geri dönüşşşş migicim
eh ben unuttum poncik.
doğum öncesi 10 yıl içmiştim . hamilelikte içmedim . sonra içemedim . çok zorladım ama olmadı. içemedim yahu

bakalım senin nasıl olacak .

Evetttt burda oturup geyik yaparken ocağa koyduğum tenreyi unuttum aaaa diyerek koştum ne su kalmış duman altı mutfak 
Gitti tencere
hahahahahha
ilahii güldürdün beni
çok yanmamıştır ve sadece karamelize olmuştur inşallah
arada ben eşime öyle yapıyorum . yakmadım , karamelize yemek yaptım

eyeliner hastasiyim çok severim:)
çok abatmiyorum.
kırmızı rujün hafif sürerim..
eyeliner rimel bide gözaltıbb kremi o nurmara:)

Neyse açtım kapı camı yerime geri geldim koku çıksın ay sorma ya mutfak ayrı kapısını da kapatınca evden bile çıkarım farkında olmadan unutkanlık hadsafhada
Mesela sen tencere yandı dedin ben suan da bir düşündüm acaba evde ocak falan açık mıydı diye
inanılmaz bir unutkanlık var bende, hele gebelikten sonra daha fazla.. mesela dün saçlarımı yapmıştım kayınvalideme giderken düzleştireyim dedim, düzleştiricinin fişini prizde unutmusum açık öyleeecee duruyor neyse ki eşim eve ugramış öyle geldi anasına, bravoooo tebrikler ikramiyee kazandınız diye ayakta alkışlıyordu beni evi yakacan daha kredisini ödüyoz diyooo

zevk meselesi
sürenlere de bi şey denilmiyor . bi dönem sürer , sonra hevesi geçer . bi kaç yıl sonra bakarsın öyle değildir . makyajı azaltmıştır .

makyaj yapmayı beceremiyorum . bi rimel var benim . bi de far paletim . onlardan sürerim arada . doğal halim daha güzel.

Valla dikkatimi çeken şey zaten her kapalı hatunun doğal hali maşallah nasıl güzel. 9

benim kocada öle kontrol delisi
unutkanlık bendede var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…