Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahahahaha bende çok maşa unuturum Bi gün ütü yapıp çıktım ütü fişte kalmış annem diyorki serevde evi yakcaann

hahaha.
daha kredisi bitmemiş dur

poncik içecem diyor bak
içenler de var . arkadaşım içti vallahi.
emzirirken de günde 1-2 tane içti.
eşi ile problemi vardı. strese girince içti.
doktor da demiş ki . eğer sana iyi geliyorsa ve rahatlıyorsan iç.
çünkü içmediğinde daha farklı problemler yaşarsın . yaşanacak problemler daha büyük olacaksa 1-2 sigara içmesi doğaldı.

benim arkadaş içememiş..
çocuğu hasta olunca.. ara vermiş emizrime süresi bi daha da başlayamadi.
herkesin farklı..
benim teyzemin kızı ilk bebegine hamileyken de sigara içti..
sonra ikizlere hamile kalinca içemedi doktor yasakladi
doğumdan sonra içti..
sigara zayiflatti onu manken gibi
bende bu sirf yüzünden sigara içmeyi düşündüm zayiflatiyor diye..
KK den uyari geldi aman içmeee

Olsun orda kalmanız iyi olmuş soğuk evde hasta olurdunuz,yemek kayginda yok iste hersey hazir
Super fikir yaa ben de istiyorum sal yahut esarp ...
Sende aldır kız sevgililer günü işte hazır,çiçek böceğe para vereceğine işine yarayacak bişi alsın, Eşim de senin eşarbın çok en iyisi tunik falan beğen diyor ama bilemedim belki ikisini de aldiririm
Hepicigini anladım da şakır şakır uyumak nasil oluyor migiciğiimm bide hangi yarışma kız sana oy verekte kazandırak bari

İki üç gün önce Kar yağdı, sonra erimeye başladı o kar, balkonun içi su doldu borularin içi buz tutmuş akıp gitmedi sonra bı soğuk geldi balkonda ki o sular buz tuttu bide,şimdi yine erimiş yine hep su dolu balkon.
viledayla alıp alıp sikiyim o suları içeri dolacak diyorum eşim boşver borudaki buz çözülür nasıl olsa diye çıkarmıyor beni balkona

Saol canim
Benim midemde cok bulaniyo ama ne bilim cokca ilacta kullanmak istemiyorum coraspin kullaniyorum vitamin ilaci demir eksikligi ilaci kullaniyorum onuda kullanmak istemiyorum elimden geldikce dayancam illa gecer diyorum bulantilar

evet bebekte astım gibi hastalıklara sebep oluyormuş .
bunu duymuştum .
içmemek en iyisi . içene de zarar . ama bırakmak zor.

baktım hamilelikte sigara muhabbeti var hemen yapıştırayım cevabımı
benim annem kardeşime hamileyken ve bana hamileyken içmiş hiiiiiç sallamamış
sonuç
1- ben kalbim delik doğdum doktor direk buna yormuş 2 ameliyat geçirdim bebekken ve 7 yaşımda
2- kardeşimde astım nefes darlığı var
3- bende de nefes darlığı var
demem o ki lütfen kimse içmesin

hiç uyanmak istemem uyku aşığım aşık

aaa . işte en canlı örnek sensin .
gelmiş geçmiş olsun .
dikkatli ol . astım kış aylarında zorlar.

bir annenin evladina yaptığı en büyük kötülüğü
çok üzüldüm .geçmiş olsun.

aaa . işte en canlı örnek sensin .
gelmiş geçmiş olsun .
dikkatli ol . astım kış aylarında zorlar.
evet aynen benim valla Rabbim kimseye yaşatmasın bende yok astım ama kardeşim çok zorlanıyor
eşimin anneside ablasına hamileyken içmiş onda da astım var mesela diğer çocuklarında içmemiş sağolsun

bir annenin evladina yaptığı en büyük kötülüğü
çok üzüldüm .geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın her konusu açıldığında söylerim gerçekten bırakılması lazım özellikle hamileyken

hiç sigara içmiyorum
içsem alışırım bi daha birakamam herade..
tabi önceden içmişliğim vardir...
içersem üflemeyi bilmiyorum öksürüyorum hahaha

bende arkadaş çevremden heveslenip içtim ama hiç alışamadım ne kokusuna ne tadına içeni yanıma almadım nefret ederim sigaradan Allahtan eşimde benim gibi sigara sevmez içmez kokusundan tiksinir aynı ben
içiyim dedim içemedim ya laa

aayy ahaha tencere dibin kara senin ki benden kara olmuş
ooyy büşüm yaa kıyamam sigara sağlığa çok zararlı hamileyken içmek evladına zarar kendisine zararı geçtim çocuğu için içmemelii çok geçmiş olsun kuzumm

öyle valla kuzum çok teşekkür ederimm. kardeşimde bende sigaradan tiksiniriz ben yanımda biri içse kavga ediyorum o derece Allahtan eşimde öyle, zaten hep derdim sigara içen biriyle olmaz diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…