- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.161
Hahahahahaha bende çok maşa unuturum Bi gün ütü yapıp çıktım ütü fişte kalmışMesela sen tencere yandı dedin ben suan da bir düşündüm acaba evde ocak falan açık mıydı diye
inanılmaz bir unutkanlık var bende, hele gebelikten sonra daha fazla.. mesela dün saçlarımı yapmıştım kayınvalideme giderken düzleştireyim dedim, düzleştiricinin fişini prizde unutmusum açık öyleeecee duruyorneyse ki eşim eve ugramış öyle geldi anasına, bravoooo tebrikler ikramiyee kazandınız diye ayakta alkışlıyordu beni evi yakacan daha kredisini ödüyoz diyooo
patili içecem diyor bakhahah. evet yaa.
yani 10 yıl günde 1 paket içip de hamile sonrası içememek çok garip demi.
hala içmiyorum . iyi ki içmemişim . bu da bi lütuf işte.
cildin de bozulmuyor .
hahaha.Mesela sen tencere yandı dedin ben suan da bir düşündüm acaba evde ocak falan açık mıydı diye
inanılmaz bir unutkanlık var bende, hele gebelikten sonra daha fazla.. mesela dün saçlarımı yapmıştım kayınvalideme giderken düzleştireyim dedim, düzleştiricinin fişini prizde unutmusum açık öyleeecee duruyorneyse ki eşim eve ugramış öyle geldi anasına, bravoooo tebrikler ikramiyee kazandınız diye ayakta alkışlıyordu beni evi yakacan daha kredisini ödüyoz diyooo
içenler de var . arkadaşım içti vallahi.poncik içecem diyor bak
benim arkadaş içememiş..içenler de var . arkadaşım içti vallahi.
emzirirken de günde 1-2 tane içti.
eşi ile problemi vardı. strese girince içti.
doktor da demiş ki . eğer sana iyi geliyorsa ve rahatlıyorsan iç.
çünkü içmediğinde daha farklı problemler yaşarsın . yaşanacak problemler daha büyük olacaksa 1-2 sigara içmesi doğaldı.
evet bebekte astım gibi hastalıklara sebep oluyormuş .benim arkadaş içememiş..
çocuğu hasta olunca.. ara vermiş emizrime süresi bi daha da başlayamadi.
Olsun orda kalmanız iyi olmuş soğuk evde hasta olurdunuz,yemek kayginda yok iste hersey hazirAynenn oyle dusunduk cnm ama ispanak pisirmistim bozulur dmi ocagn ustunde kaldi ona biraz uzuldm
Esim aradi bedasi hala gelmemis elektrikler babam da burda kalin dedi kaliyoruz bide dedgn gbi yarin icin de onarim calismasi olacak denmisti supheli en mantiklisi buydu
Sizde oha yani baya baya kaynatmissiniz yahu gelemedim yemrk yaptim 3 4 tencere 2 3 gn yesinler diye babamla kardesime guyaa aksam biz de yedik esimle sonra pilav nerdeyse bitti bide yeniden arpa sehriye pilavi yaptm gene gidicez diye ssonra kalmaya karar verdik
Sende aldır kız sevgililer günü işte hazır,çiçek böceğe para vereceğine işine yarayacak bişi alsın, Eşim de senin eşarbın çok en iyisi tunik falan beğen diyor ama bilemedim belki ikisini de aldiririmSuper fikir yaa ben de istiyorum sal yahut esarp ...
Hepicigini anladım da şakır şakır uyumak nasil oluyor migiciğiimmdün akşam işten çiktim çikar çikmaz malzeme için markete uğradim..
yarışma için aldim yaptım yorgunluktan..
bide üstüne durmayan bebe....
hamuru mayalamaya biraktığımda direk çocuğu yıkadim banyo felan geri kalani da babaya biraktim ..
nabim ölü gibiydim..
yemek hazirladim.. bide kızım ilgi istiyor. oynadik beraber benim bi yandan aşiri uykum basiyor..
neyse ki yemek yarışmaya katıldım
kızı uyuttum sonra bende uyumuşum.
ve şu an işteyim hala uykum var. sicacik yataga girip üstüme yorgan örtüp şakir şakir uyumak istiyorum.
Saol canimCanım hayırlı olsun coook sevindimmmm harika bir görüntü ben de ilk gordugumde çok şaşırmış ve mutlu olmuştum
Şimdi belli etmez ama büyük ihtimalle çok bulantın olacak. İkizlerin genelinde oluyormuş yani öyle böyle değil korkutmak gibi olmasın ama ilacı kullanmadan geçiremedim ben ki geçmedi hariflemisti. 20. Haftaya kadar da geçmişti inşaallah sende olmaz olursa da hemen geçer ama malesef ikizlerin çok ağır oluyor
Olsun orda kalmanız iyi olmuş soğuk evde hasta olurdunuz,yemek kayginda yok iste hersey hazir
Sende aldır kız sevgililer günü işte hazır,çiçek böceğe para vereceğine işine yarayacak bişi alsın, Eşim de senin eşarbın çok en iyisi tunik falan beğen diyor ama bilemedim belki ikisini de aldiririm
Hepicigini anladım da şakır şakır uyumak nasil oluyor migiciğiimmbide hangi yarışma kız sana oy verekte kazandırak bari
benim arkadaş içememiş..
çocuğu hasta olunca.. ara vermiş emizrime süresi bi daha da başlayamadi.
herkesin farklı..
benim teyzemin kızı ilk bebegine hamileyken de sigara içti..
sonra ikizlere hamile kalinca içemedi doktor yasakladi
doğumdan sonra içti..
sigara zayiflatti onu manken gibi
bende bu sirf yüzünden sigara içmeyi düşündüm zayiflatiyor diye..
KK den uyari geldi aman içmeee
evet bebekte astım gibi hastalıklara sebep oluyormuş .
bunu duymuştum .
içmemek en iyisi . içene de zarar . ama bırakmak zor.
hiç uyanmak istemem uyku aşığım aşıkOlsun orda kalmanız iyi olmuş soğuk evde hasta olurdunuz,yemek kayginda yok iste hersey hazir
Sende aldır kız sevgililer günü işte hazır,çiçek böceğe para vereceğine işine yarayacak bişi alsın, Eşim de senin eşarbın çok en iyisi tunik falan beğen diyor ama bilemedim belki ikisini de aldiririm
Hepicigini anladım da şakır şakır uyumak nasil oluyor migiciğiimmbide hangi yarışma kız sana oy verekte kazandırak bari
aaa . işte en canlı örnek sensin .baktım hamilelikte sigara muhabbeti var hemen yapıştırayım cevabımı
benim annem kardeşime hamileyken ve bana hamileyken içmiş hiiiiiç sallamamış
sonuç
1- ben kalbim delik doğdum doktor direk buna yormuş 2 ameliyat geçirdim bebekken ve 7 yaşımda
2- kardeşimde astım nefes darlığı var
3- bende de nefes darlığı var
demem o ki lütfen kimse içmesin
bir annenin evladina yaptığı en büyük kötülüğübaktım hamilelikte sigara muhabbeti var hemen yapıştırayım cevabımı
sonuç
1- ben kalbim delik doğdum doktor direk buna yormuş 2 ameliyat geçirdim bebekken ve 7 yaşımda
evet aynen benim valla Rabbim kimseye yaşatmasın bende yok astım ama kardeşim çok zorlanıyoraaa . işte en canlı örnek sensin .
gelmiş geçmiş olsun .
dikkatli ol . astım kış aylarında zorlar.
teşekkür ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın her konusu açıldığında söylerim gerçekten bırakılması lazım özellikle hamileykenbir annenin evladina yaptığı en büyük kötülüğü
çok üzüldüm .geçmiş olsun.
hiç sigara içmiyorum
içsem alışırım bi daha birakamam herade..
tabi önceden içmişliğim vardir...
içersem üflemeyi bilmiyorum öksürüyorum hahaha
Bu biraz kazan dibi olmuş benceEki Görüntüle 2589091
ooyy büşüm yaa kıyamam sigara sağlığa çok zararlı hamileyken içmek evladına zarar kendisine zararı geçtim çocuğu için içmemelii çok geçmiş olsun kuzummbaktım hamilelikte sigara muhabbeti var hemen yapıştırayım cevabımı
sonuç
öyle valla kuzum çok teşekkür ederimm. kardeşimde bende sigaradan tiksiniriz ben yanımda biri içse kavga ediyorum o derecebende arkadaş çevremden heveslenip içtim ama hiç alışamadım ne kokusuna ne tadına içeni yanıma almadım nefret ederim sigaradanAllahtan eşimde benim gibi sigara sevmez içmez kokusundan tiksinir aynı ben
içiyim dedim içemedim ya laa
aayy ahaha tencere dibin kara senin ki benden kara olmuş
ooyy büşüm yaa kıyamam sigara sağlığa çok zararlı hamileyken içmek evladına zarar kendisine zararı geçtim çocuğu için içmemelii çok geçmiş olsun kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?