- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.181
aynen bende öyleyim yanımda sigara içeni geçtim biri dışarda yanımdan sigara içerek geçiyor ya zıkkım iç diyorum solumak zorundamıyım senin içtğin zehiri git 100 metre otede iç diye kavga ettiğim çok olmuşturöyle valla kuzum çok teşekkür ederimm. kardeşimde bende sigaradan tiksiniriz ben yanımda biri içse kavga ediyorum o dereceAllahtan eşimde öyle, zaten hep derdim sigara içen biriyle olmaz diye
sanada günaydın leydimGunaydin hanimlar
eşim evlendiğimde sigara içiyordu..bende arkadaş çevremden heveslenip içtim ama hiç alışamadım ne kokusuna ne tadına içeni yanıma almadım nefret ederim sigaradanAllahtan eşimde benim gibi sigara sevmez içmez kokusundan tiksinir aynı ben
içiyim dedim içemedim ya laa
aayy ahaha tencere dibin kara senin ki benden kara olmuş
ooyy büşüm yaa kıyamam sigara sağlığa çok zararlı hamileyken içmek evladına zarar kendisine zararı geçtim çocuğu için içmemelii çok geçmiş olsun kuzumm
oohh maşallah devamı gelir de hiç başlamaz inşallah böyle gider sonuna kadar :)eşim evlendiğimde sigara içiyordu..
evlendikten sonra da içmiştisonra ben adami resti çektim ondan sonra içmedi bana örnek oluyordu
evlendikten sonrada içtim o alıştırmadi sigara da pahalı 16 tl. sıkıntı zamanlarda içiyor arada..
şimdi içmiyor sigara felan çok şükür eşim tam evcimen adam maşallah:)
günaydın çaydaşım hoşgeldinGünaydın canlar nasılsınız ☺
günaydın kuzucum iyiyim sen nasılsınnGünaydın canlar nasılsınız ☺
En sinir olduğum kişi sigara içip toplu taşımaya binen kişi. Zaten midem hassas inene kadar bulantıdan canım çıkıyor. Çocuklar olmasa inip yüriycem düşün artık. Resmen tütünü parfüm niyetine heryerine sıkmış gibi kokuyorlaraynen bende öyleyim yanımda sigara içeni geçtim biri dışarda yanımdan sigara içerek geçiyor ya zıkkım iç diyorum solumak zorundamıyım senin içtğin zehiri git 100 metre otede iç diye kavga ettiğim çok olmuştur
evet bide öyleleri var nefret ediyorum yaaEn sinir olduğum kişi sigara içip toplu taşımaya binen kişi. Zaten midem hassas inene kadar bulantıdan canım çıkıyor. Çocuklar olmasa inip yüriycem düşün artık. Resmen tütünü parfüm niyetine heryerine sıkmış gibi kokuyorlar
sıkıntı zamanlarda içiyor sadece arkadaşlarla.:)oohh maşallah devamı gelir de hiç başlamaz inşallah böyle gider sonuna kadar :)
günaydın çaydaşım hoşgeldin
Hoşbuldum canlarım. Çay içiyorumgünaydın kuzucum iyiyim sen nasılsınn
benimde benimdeeHoşbuldum canlarım. Çay içiyorum ☺ ☺
Sigara hassas noktam o yüzden sert bi giriş yapmışım
İyice bi keselen de deseydinsıkıntı zamanlarda içiyor sadece arkadaşlarla.:)
ben içmiyorum eve gelince adamı kokluyorum ulan sen cigara mi içtin
oda he içiverdim diyor git yıkan kokusunu diyom
aynen çaydaşımm tahammül edemiyoruz biz sigaranın kokusuna dumanına keşke içenlerde biraz düşünceli olsa ama yok bakıyorum özellikle sigara içenler çok rahatlar umurlarında değil biz rahatsız olmuşuz olmamışız.. böyle olduklarını görünce sinirim tepe çıkıyor zıkkım iç diye başlıyorum kavgayaEn sinir olduğum kişi sigara içip toplu taşımaya binen kişi. Zaten midem hassas inene kadar bulantıdan canım çıkıyor. Çocuklar olmasa inip yüriycem düşün artık. Resmen tütünü parfüm niyetine heryerine sıkmış gibi kokuyorlar
benim eşim sigara içenlerin ortamına iş icabı girdiği zaman üstüne siniyor kokusu eve gelir gelmez atar kendini banyoya tiksiniyo oda çünküsıkıntı zamanlarda içiyor sadece arkadaşlarla.:)
ben içmiyorum eve gelince adamı kokluyorum ulan sen cigara mi içtin
oda he içiverdim diyor git yıkan kokusunu diyom
sigara içenlere ben momo kitabindaki duman adamlara benzetiyorumaynen çaydaşımm tahammül edemiyoruz biz sigaranın kokusuna dumanına keşke içenlerde biraz düşünceli olsa ama yok bakıyorum özellikle sigara içenler çok rahatlar umurlarında değil biz rahatsız olmuşuz olmamışız.. böyle olduklarını görünce sinirim tepe çıkıyor zıkkım iç diye başlıyorum kavgaya
kukrimm sabah sabah iyi geldii vallaKendime engel olamıyorum bu sabah içime nesrin topkapı kaçmışgibi azıcık da burda atayım göbeciğimi
yaa ama cidden soluduğum an tıkanıyorum nefes almak zor geliyor banasigara içenlere ben momo kitabindaki duman adamlara benzetiyorum
şöle diyorum gidin benim hayatimi çalmayin
Dimi yaakukrimm sabah sabah iyi geldii valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?