Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi teknoloji çagindayiz..
çocuklarin elinde tel..
benim kız da telefon istiyor
Puzzleleri çok seviyor.
oysa ben 3 yaşına kadar eline telefon vermedim
tv izletiriyordum niloya yılkı at vs..
3 yaşına 1 ay kala verdim eline çünkü misafirlige gittik çocuğun eline tel. çok etkileniyor.
ben böle bu duruma çok gergin olmuşum. annesine diyecektim sakla ya telefonu.. kavga etmeyeyim diye vermedim gidince bi sinirlendim tabi vermesin dedim...
çocuk etkileniyor işte.

Saol canim
Benim midemde cok bulaniyo ama ne bilim cokca ilacta kullanmak istemiyorum coraspin kullaniyorum vitamin ilaci demir eksikligi ilaci kullaniyorum onuda kullanmak istemiyorum elimden geldikce dayancam illa gecer diyorum bulantilar
Yani inşaallah böyle atlatırsın canım olmaz bulantın. Ben en etkilisi neyse onu verin demiştim. Nefes dahi almakta zorlanıyordum. O zaman çok ağlamıştım şimdi tatlı bir anı olarak kaldı.

Yani inşaallah böyle atlatırsın canım olmaz bulantın. Ben en etkilisi neyse onu verin demiştim. Nefes dahi almakta zorlanıyordum. O zaman çok ağlamıştım şimdi tatlı bir anı olarak kaldı.
İnsallah saglikla kucagima alirimda bunlar hepsi gecercanim senin bebişlerin cinsiyeti ne

Kiz sevgililer gnu ozelligi olan bi gun degil bizim icin dogmgnu ve yildonumlermzi kutlariz biz ama sunu istiyorum desem alir zaten normalde de hatta pzrtesi harika bi trenckot aldim o yuzden no problemaa

İyi yapmışsın canm kafanı toplamissindir
Minik koala iyi büyüyor işte tekme falan sallıyor içerden öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…