- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.201
aahh yaa canevimden vurdun beni 90 lara geri dönmeyi ne çok isterdimm ozamanlar gibisi yok yaDimi yaaserdarcımda neydi bir zamanlar ee bizde geçtik be o zamanlar
Ah ah keşke geri gelse giden yıllaraahh yaa canevimden vurdun beni 90 lara geri dönmeyi ne çok isterdimm ozamanlar gibisi yok ya
Her gün mutlaka dinliyorum desemaahh kukrimm keşkee
Yani inşaallah böyle atlatırsın canım olmaz bulantın. Ben en etkilisi neyse onu verin demiştim. Nefes dahi almakta zorlanıyordum.Saol canim
Benim midemde cok bulaniyo ama ne bilim cokca ilacta kullanmak istemiyorum coraspin kullaniyorum vitamin ilaci demir eksikligi ilaci kullaniyorum onuda kullanmak istemiyorum elimden geldikce dayancam illa gecer diyorum bulantilar
gerçektenmiii valla bendee dinliyorum kukrim yoksa sen benim kaybolan ikizimmisinHer gün mutlaka dinliyorum desem
İnsallah saglikla kucagima alirimda bunlar hepsi gecerYani inşaallah böyle atlatırsın canım olmaz bulantın. Ben en etkilisi neyse onu verin demiştim. Nefes dahi almakta zorlanıyordum.O zaman çok ağlamıştım şimdi tatlı bir anı olarak kaldı.
Kızzzz imzoşummm ne oldiiiiiiii
fena yardımcı oluyosunuzKızzzz imzoşummm ne oldiiiiiiii
yardımcııı oluyorudukkkkkk
Engin bilgilerimizi aktarıyoruzfena yardımcı oluyosunuzkoptum yaa
Engin bilgilerimizi aktarıyoruzbakma burda birşey diyemiyoruzz B Brunello Cicinelli fıstıklı katmerim alarm vermesin diye
yoksaaaaa daha neler vArrrr istersennn sana da olalımmmm
bilgilerinize bittimm ama yanlızz hele zar pozisyonlarınız efsaneEngin bilgilerimizi aktarıyoruzbakma burda birşey diyemiyoruzz B Brunello Cicinelli fıstıklı katmerim alarm vermesin diye
yoksaaaaa daha neler vArrrr istersennn sana da olalımmmm
O zar efsanee hemen temin etbilgilerinize bittimm ama yanlızz hele zar pozisyonlarınız efsanekaptım kendime bikaç tüyo zatii ama B Brunello Cicinelli min eline kimse su dökemez o ayrı
İnşaallah canım sağlıkla gelsinler kuvoz yüzü görmesinler hepbirlikte evinize gidinİnsallah saglikla kucagima alirimda bunlar hepsi gecercanim senin bebişlerin cinsiyeti ne
Kiz sevgililer gnu ozelligi olan bi gun degil bizim icin dogmgnu ve yildonumlermzi kutlariz biz ama sunu istiyorum desem alir zaten normalde de hatta pzrtesi harika bi trenckot aldim o yuzden no problemaaOlsun orda kalmanız iyi olmuş soğuk evde hasta olurdunuz,yemek kayginda yok iste hersey hazir
Sende aldır kız sevgililer günü işte hazır,çiçek böceğe para vereceğine işine yarayacak bişi alsın, Eşim de senin eşarbın çok en iyisi tunik falan beğen diyor ama bilemedim belki ikisini de aldiririm
Hepicigini anladım da şakır şakır uyumak nasil oluyor migiciğiimmbide hangi yarışma kız sana oy verekte kazandırak bari
İyi yapmışsın canm kafanı toplamissindirAnnemi babami kardeslerimi uzun sure sonra gorunce baska biseyle ilgilenmek istemedim. Bir de tatile cikmadan biraz sıkıntılarım vardi. Hem de onlari atlatmak icin sadece aileme odaklandim tatilde.
Ama bende ozledim gercekten. Aktif olmaya calisiyorum eskisi gibi.
Minnak koalan nasil Ros
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?