- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.221
Canim evdeyken ozel gunlerde surebilirsin hevesini almak icin hani o zamanlar da abdest almamiz da gerekmiyor ya rahat oluyor bazen ben suruyorum sonra cikariyorum icinde kalmasin . Ama tesetturlu ol olma namaz kjlan biri icin yahut gusul alinmasi gereken bi durum olacagi zaman filan uygun olmuyor tabiki ...tamamen açilsam sürerim..
mümkün degil.
kapalı olmayı daha çok alıştım.:)
Ay dilos cok guldum kusura bakma bir kereligine bile mi suremessin demene kiz istese surer niye suremesin evde surup siler 1 saat sonra cok istese ... ilginc geldi sana suremiyorm demesi heralde bazen insan nasilsa cikaracagm ne gerek var diye dusunuyor oyle de olabilir sonucta namaz abdest isleri icin zor ama bu arada su gecciren ojeler varmis diye duymustum ama hic arastirmadim @MigiMadidHic mi sürmedin hayatın da
Yaa mağdur gör yanlış bişey konuşursam bilmediğimdendir
Sen mi sürmek istemiyorsun eşin mi sürdürmez bir kereligine bile mi suremezsin
Bende tesetturluyum ama abarti olmamak sartiyla makyaj severim evdeyken esime de kendi kendimeyken bile de yaparim severimbak makyaj yaparim. ben çok kapalı karaçarşaflı kadin degilim..
makyaj yapmayı çok seviyorum nedense.
Bebegimmmm
allah seni yaaO zar efsanee hemen temin et
Hem mekan hem pozisyon gösteriyorrenk katıyorr
Kahvaltı yapiom nabimmmm
İlginç gelmesinden ziyade bir sebebi vs bişey mi var diye isteyen sürer isteyen sürmez çok ilgilenmedim açıkçası herkezin görüşüne saygı duyarımAy dilos cok guldum kusura bakma bir kereligine bile mi suremessin demene kiz istese surer niye suremesin evde surup siler 1 saat sonra cok istese ... ilginc geldi sana suremiyorm demesi heralde bazen insan nasilsa cikaracagm ne gerek var diye dusunuyor oyle de olabilir sonucta namaz abdest isleri icin zor ama bu arada su gecciren ojeler varmis diye duymustum ama hic arastirmadim @MigiMadid
Bu saatte ne kahvaltısı saat 12 45 olduKahvaltı yapiom nabimmmm
Sen nabiyorsun :)
Dur imzoşumu da çağırayım demek istedim ondan dur yazdımdurdum durdumm
hee bende beğeni atıyorum ya hani az dur dedin sandımDur imzoşumu da çağırayım demek istedim ondan dur yazdım
amanınn çayımm hiç ziyan olmasın valla içerim benBi caydanlik cay ictim a dostlar guyya babamla iceriz diye demledim adamcagz ufack 2 bardk icti sade
Diktorya Secret
Limonsuzzcay
namaz kılıyorsam hiç sürmem çikartmasi acaip işkence bide gözaltı mosmor ayni pandalara benziyorum bu hiç iyi olmuyorAy dilos cok guldum kusura bakma bir kereligine bile mi suremessin demene kiz istese surer niye suremesin evde surup siler 1 saat sonra cok istese ... ilginc geldi sana suremiyorm demesi heralde bazen insan nasilsa cikaracagm ne gerek var diye dusunuyor oyle de olabilir sonucta namaz abdest isleri icin zor ama bu arada su gecciren ojeler varmis diye duymustum ama hic arastirmadim @MigiMadid
ahaha hangi renkmiş diloşumBu saatte ne kahvaltısı saat 12 45 oldu
Hiç napiyim moda yarışmasına bakıyorum bu senenin Don rengi hangisiymiş diye
Akros evde olunca böyle oluyor dilosumBu saatte ne kahvaltısı saat 12 45 oldu
Hiç napiyim moda yarışmasına bakıyorum bu senenin Don rengi hangisiymiş diye
çay6 çay altını kısıt çok güzel demler bak:) afiyet olsun:)Bi caydanlik cay ictim a dostlar guyya babamla iceriz diye demledim adamcagz ufack 2 bardk icti sade
Diktorya Secret
Limonsuzzcay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?