Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamamen açilsam sürerim..
mümkün degil.
kapalı olmayı daha çok alıştım.:)
Canim evdeyken ozel gunlerde surebilirsin hevesini almak icin hani o zamanlar da abdest almamiz da gerekmiyor ya rahat oluyor bazen ben suruyorum sonra cikariyorum icinde kalmasin . Ama tesetturlu ol olma namaz kjlan biri icin yahut gusul alinmasi gereken bi durum olacagi zaman filan uygun olmuyor tabiki ...

Hic mi sürmedin hayatın da
Yaa mağdur gör yanlış bişey konuşursam bilmediğimdendir
Sen mi sürmek istemiyorsun eşin mi sürdürmez bir kereligine bile mi suremezsin
Ay dilos cok guldum kusura bakma bir kereligine bile mi suremessin demene kiz istese surer niye suremesin evde surup siler 1 saat sonra cok istese ... ilginc geldi sana suremiyorm demesi heralde bazen insan nasilsa cikaracagm ne gerek var diye dusunuyor oyle de olabilir sonucta namaz abdest isleri icin zor ama bu arada su gecciren ojeler varmis diye duymustum ama hic arastirmadim @MigiMadid

bak makyaj yaparim. ben çok kapalı karaçarşaflı kadin degilim..
makyaj yapmayı çok seviyorum nedense.
Bende tesetturluyum ama abarti olmamak sartiyla makyaj severim evdeyken esime de kendi kendimeyken bile de yaparim severim

İlginç gelmesinden ziyade bir sebebi vs bişey mi var diye isteyen sürer isteyen sürmez çok ilgilenmedim açıkçası herkezin görüşüne saygı duyarım

namaz kılıyorsam hiç sürmem çikartmasi acaip işkence bide gözaltı mosmor ayni pandalara benziyorum bu hiç iyi olmuyor

Bu saatte ne kahvaltısı saat 12 45 oldu
Hiç napiyim moda yarışmasına bakıyorum bu senenin Don rengi hangisiymiş diye
Akros evde olunca böyle oluyor dilosum

Aaaa hangi renk mofaymis ona göre alıp giyelim
Ama siyah en ideal en vazgeçilmez bence her sene moda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…