- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.241
Ağırlık kırmızı da araya hiç görmediğim renklerde giriyorahaha hangi renkmiş diloşum
yok kız ateş kırmızıAğırlık kırmızı da araya hiç görmediğim renklerde giriyor
aa vallamıı su geçiren ojemi varmışş bi bakıyım bende oje sürmeyi çok severim ama namaz kıldığım için abdest sorun oluyor diye süremiyorum suda akmayan makyaj malzemesi kullanıyorum abdest alınca sorun olmuyor :) zaten öyle çok aşırı makyaj yapan biri değilim eyeliner mascara ve ruj sürerim oldu bitti arada biraz allık renk versin diye :) tesettürlü değilim bu arada ama namaz kılıyorum 10 senedir :)Ay dilos cok guldum kusura bakma bir kereligine bile mi suremessin demene kiz istese surer niye suremesin evde surup siler 1 saat sonra cok istese ... ilginc geldi sana suremiyorm demesi heralde bazen insan nasilsa cikaracagm ne gerek var diye dusunuyor oyle de olabilir sonucta namaz abdest isleri icin zor ama bu arada su gecciren ojeler varmis diye duymustum ama hic arastirmadim @MigiMadid
kırmızının modası hiç geçmiyor diloşumAğırlık kırmızı da araya hiç görmediğim renklerde giriyor
Siyahtan vazgecmek en don istediğimAkros evde olunca böyle oluyor dilosum
Aaaa hangi renk mofaymis ona göre alıp giyelim
Ama siyah en ideal en vazgeçilmez bence her sene moda
ooff canım çekti bak şimdi du bi çay koyim kendimeçay6 çay altını kısıt çok güzel demler bak:) afiyet olsun:)
eyeliner hiç vazgeçilmezim..aa diloşumm vallamıı su geçiren ojemi varmışş bi bakıyım bende oje sürmeyi çok severim ama namaz kıldığım için abdest sorun oluyor diye süremiyorum suda akmayan makyaj malzemesi kullanıyorum abdest alınca sorun olmuyor :) zaten öyle çok aşırı makyaj yapan biri değilim eyeliner mascara ve ruj sürerim oldu bitti arada biraz allık renk versin diye :) tesettürlü değilim bu arada ama namaz kılıyorum 10 senedir :)
aynen gel birlikte icelm birer bardak daha varamanınn çayımm hiç ziyan olmasın valla içerim ben
Iste tercih meselesi canim makyaj sever olmak emek gerektiriyornamaz kılıyorsam hiç sürmem çikartmasi acaip işkence bide gözaltı mosmor ayni pandalara benziyorum bu hiç iyi olmuyor
Anlamadimçay6 çay altını kısıt çok güzel demler bak:) afiyet olsun:)
kız ben çay içiyorum işyerinde sabahtan akşama kadar kaç kere içtim hiç saymadimooff canım çekti bak şimdi du bi çay koyim kendime
yanlız iç çamaşarında siyah benimde favorim hiç vazgeçemiyorumSiyahtan vazgecmek en don istediğimcocugum olsun ona siyahın nasıl asil bir renk olduğunu anlaticam
Demek akros evde bugün
affedersin siyah iç çamaşiri regl zamaninda kullaniyorumyanlız iç çamaşarında siyah benimde favorim hiç vazgeçemiyorum
İnşaallah canım sağlıkla gelsinler kuvoz yüzü görmesinler hepbirlikte evinize gidin
İkisi de kız
bendee yaa şuan yeniden doldurdum kendime miss gibi yeni demlenmiş çaykız ben çay içiyorum işyerinde sabahtan akşama kadar kaç kere içtim hiç saymadim
ben herdaim kullanıyorum regl zamanıda cabasıaffedersin siyah iç çamaşiri regl zamaninda kullaniyorum
AhahhahahahaSiyahtan vazgecmek en don istediğimcocugum olsun ona siyahın nasıl asil bir renk olduğunu anlaticam
Demek akros evde bugün
bendee günlük çekmem eyeliner sadece göz kalemi sürerim alt kirpiklerime bide mascara allık ruj :) eğer düğün nışan davet özel bi gün olursa eyeliner sürerim ayrı bi hava katıyo ozaman yüzüme :)eyeliner hiç vazgeçilmezim..
bana ayrı yakışıyo :)
23 yaşındayım imzoşum düğünüm de bir don giydirdiler paçalı neymiş hava sogukmuş foto çekiminde uşümeyim diyeyanlız iç çamaşarında siyah benimde favorim hiç vazgeçemiyorum
Eyeliner her daim cekermbendee günlük çekmem eyeliner sadece göz kalemi sürerim alt kirpiklerime bide mascara allık ruj :) eğer düğün nışan davet özel bi gün olursa eyeliner sürerim ayrı bi hava katıyo ozaman yüzüme :)
ahahah aaay koptumm valla ne yalan diyim bende ilk beyaz iç çamaşırımı gelinliğimin altına giydim ama benimki jartiyerli falandı korseli morseli gelinliğin içinde dipçik sağlam durabilmek için sonrası malum çıkarmada baya uğraştık tabii23 yaşındayım imzoşum düğünüm de bir don giydirdiler paçalı neymiş hava sogukmuş foto çekiminde uşümeyim diyegiymem diye dirensem de zorla giydim
Sonu mağlum bir daha da beyaz don giymedim
Rezil ettiler beni Şaban'ın donunun bir numara kısası
Hep siyah giydim yas tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?