- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.541
Tüh şamdanım.. Opera olmadan kk kullanılmıyor
Geçmişten çerezleri temizle bari.
Afiyyet olsun minik prensese ve sana yarasın ciciBen yemek yiyip geliyorum
Ahaha poncigim ilkokul çocukları gibi şikayette edermiş oy patilim oy poncigimB Brunello Cicinelli sen burada dün yokkene neler oldu neler
isimlerini vermek gene istemiyorum ama @ByNkoaLa D Dilos06Diktorya Secret
Astrolojimizin en nadide ve naif burçlarından olan İkizler burcu hakkında bir sürü şey söylediler
Halbusem ben ikizler burcuyum; tek karakterliyim dedim minnoşum dedim, ponçikim dedim, güzellik abidesiyim dedim.. dedim de dedim.. ama inanmadılar.
Sonra tabi ben ikizlerin gerçek kişiliğini anlattıktan sonra kendileri de ikizler olmak istediler.
Ondan sonracığıma işteee , hep üzerime oynadılar türk filmlerinde ki gibi vurunnnnn k..h... yaptılar
Allah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Lanet olsun ben 10.000. Msjımı toplu etiketle hepinize aşkımı ilan ederek yapacaktım hiç böyle bir msjla ödül almayı hayal etmemiştim
Eki Görüntüle 2589390
Eki Görüntüle 2589396
Gurur duymuyorum
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Minik kuşlarımm ben geldim
1 gün girmedim yine neler kaynatmışsınızOkunamayacak kadar fazlaydı sayfalar hoplaya zıplaya geldim ama pozisyon seçme zarı gibi siyah iç çamaşırı gibi çarşaf adetleri gibi konuşmalara hasıl oldum
Sizi gidi azgınlar, hani komşusu açken tok yatan bizden değildi. Hiç kocalarınızla aşnafişne yaparken Cici oruçlu deyip utanmıyor musunuz yaptığınızdaGerçekten insanlık ölmüş
Bu arada bakmayın güldüğüme berbat bir gün geçirdim. Okulda bir sürü sıkıntı ile uğraştım. Tansiyonum da yüksek
Geyşamla da daha iyi gibiyiz. Şu birkaç gündür sorun ettiğim davranışları sergilemiyor pek ilgili ama önemli olan bu halini sürdürmesi. Onu da zamanla göreceğim
Sizler nasılsınız çukulatalarım?
Yeni üyeler mi var yoksa nick değişikliği mi?
@MigiMadid @_Hiram_
________
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Deli kiz guldurdun beni ... cok bekleynce de aldirinca kaslar harika oluyor ya benim asil guzel alan kuafor annemlern orda oraya da gecen hafta gidemedjm hadi dedm burdakine gidivereym boyle gezmektense diye gittim kizim babasiyla evde duruyordu pazara filan da gidecektim 3 kisi filan vardi hizli olur diye bekleym dedm benden onceki sac kesimmi onceki 2 kisi de tum yuz aldirdi o halde bile 5 dk da aldi kadin .Kaşlar frida kahlo bıyıklar İbrahim tatlıses şuan benimaldırmak için neyi bekliyorum bende bilmiyorum benim olan bende kalır felsefesini benimsedim sanırım yanlışlıkla
Tamam ula saat vermen iyi oldu 20 de damlariz hadi cusss bayyySaat 20.00 da burdayım
Ben hayatm boyu biyik aldirmadim arada bi favori aldiririm senede 2 3 kez ancaBen kas almıyorum diyebilirim, kaslarim küstü çıkmıyor artık, kalınlaştırmaya çalıştım kalinlasmiyorda
Bıyık ve yüz kılları için bir aparat var onla iki dkda alıyorum çok pratik
İyiymiş,ben de kendim alıyorum hep, çok aşırı çıkmıyor ama tek tük çıkıyor yine deBen hayatm boyu biyik aldirmadim arada bi favori aldiririm senede 2 3 kez ancakaslar ayda 1 yetiyor
Geçen gün bozdum bdv orucumu ilk yaptığım yorumda banı yiyordum ama yemedimbelki en acayip bdv konusu acanlara gizli ödül neyim vardir dertlerini mi acsan oraya sansasyonel bi sekilde.
bdvyi bize yasakladin ama oruç bozmaya niyetliysen bdv orucunu da bozabilirsin cici
İmzoşum kaça çıkıyordu tansiyonun?Cicim tansiyon demre yaa valla tansiyon çok tehlikeli dikkat et kendine benimde tansiyondan 38+2 de sezeryanla oldu çeşitleri var gerçi inşallah tansiyon sorun çıkarmaz sana fındığım ya
Sağlık olsun cicimAllah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Lanet olsun ben 10.000. Msjımı toplu etiketle hepinize aşkımı ilan ederek yapacaktım hiç böyle bir msjla ödül almayı hayal etmemiştim
Eki Görüntüle 2589390
Eki Görüntüle 2589396
Gurur duymuyorum
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negoo
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Ya ben böyle kıllı biri değildim çayım inan banaDeli kiz guldurdun beni ... cok bekleynce de aldirinca kaslar harika oluyor ya benim asil guzel alan kuafor annemlern orda oraya da gecen hafta gidemedjm hadi dedm burdakine gidivereym boyle gezmektense diye gittim kizim babasiyla evde duruyordu pazara filan da gidecektim 3 kisi filan vardi hizli olur diye bekleym dedm benden onceki sac kesimmi onceki 2 kisi de tum yuz aldirdi o halde bile 5 dk da aldi kadin .
Dedim benim sadece kas musade ederseniz beni halletsin diye izin vermedi bagyannnn o hisimla ciktim ordan aldiramadgma mi bekleyip bosa giden zamana mi yanaym bilemedim , neyse bugun annemlern ordaki kuaformde aldirdim dha iyi oldu en azndan harika aliyor kas yuzu gosteren bisey cok etkiliyor sen de aldir haydiiii al dir al dirrr
Perim hoşgeldinSağlık olsun cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?