Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

noldu kız ne kaçırdım ben fransız kaldım yav

Ahaha poncigim ilkokul çocukları gibi şikayette edermiş oy patilim oy poncigim seni sevdigimizden hep biliyosun demi

Saat 20.00 da burdayım

20.00 da burdayım

Cicim tansiyon demre yaa valla tansiyon çok tehlikeli dikkat et kendine benimde tansiyondan 38+2 de sezeryanla oldu çeşitleri var gerçi inşallah tansiyon sorun çıkarmaz sana fındığım ya

Kaşlar frida kahlo bıyıklar İbrahim tatlıses şuan benim aldırmak için neyi bekliyorum bende bilmiyorum benim olan bende kalır felsefesini benimsedim sanırım yanlışlıkla
Deli kiz guldurdun beni ... cok bekleynce de aldirinca kaslar harika oluyor ya benim asil guzel alan kuafor annemlern orda oraya da gecen hafta gidemedjm hadi dedm burdakine gidivereym boyle gezmektense diye gittim kizim babasiyla evde duruyordu pazara filan da gidecektim 3 kisi filan vardi hizli olur diye bekleym dedm benden onceki sac kesimmi onceki 2 kisi de tum yuz aldirdi o halde bile 5 dk da aldi kadin .
Dedim benim sadece kas musade ederseniz beni halletsin diye izin vermedi bagyannnn o hisimla ciktim ordan aldiramadgma mi bekleyip bosa giden zamana mi yanaym bilemedim , neyse bugun annemlern ordaki kuaformde aldirdim dha iyi oldu en azndan harika aliyor kas yuzu gosteren bisey cok etkiliyor sen de aldir haydiiii al dir al dirrr

Ben kas almıyorum diyebilirim, kaslarim küstü çıkmıyor artık, kalınlaştırmaya çalıştım kalinlasmiyorda
Bıyık ve yüz kılları için bir aparat var onla iki dkda alıyorum çok pratik
Ben hayatm boyu biyik aldirmadim arada bi favori aldiririm senede 2 3 kez anca kaslar ayda 1 yetiyor

belki en acayip bdv konusu acanlara gizli ödül neyim vardir dertlerini mi acsan oraya sansasyonel bi sekilde.

bdvyi bize yasakladin ama oruç bozmaya niyetliysen bdv orucunu da bozabilirsin cici
Geçen gün bozdum bdv orucumu ilk yaptığım yorumda banı yiyordum ama yemedim
Üyenin teki konu açmış şöyle iyi biriyim böyle iyi biriyim hayvanları severim bilmem ne bir ton kendini övmüş sonra da arkadaş ortamında beni niye sevmiyorlar yazmış. Bende dedim arkadaş ortamında da kendinizi böyle övüyorsanız ondandır. Bir ton öğüt yazdım üşenmeyip. Çok bilmişin teki bana demiş; ne alaka ne biçim yorum bu kız daha çok içine kapanacak demiş bende dedim asıl sana ne alaka asıl senin yorumun ne biçim

Hiçbirimiz o bdv kapısından geçmeyelim şamdanım kan var vahşet var su aygırına tecavüz eden orangutan var orda

Cicim tansiyon demre yaa valla tansiyon çok tehlikeli dikkat et kendine benimde tansiyondan 38+2 de sezeryanla oldu çeşitleri var gerçi inşallah tansiyon sorun çıkarmaz sana fındığım ya
İmzoşum kaça çıkıyordu tansiyonun?

Ya ben böyle kıllı biri değildim çayım inan bana
Hamilelikten midir progestandan mıdır, kaşım gürleşti, göbeğimde tüyler çıktı, epilasyon yapsam birkaç güne uzar oldu, hormonların esiriyim bildiğin gibi değil.
Cuma aldırırım herhalde bende hem ağdaya girerim. Gerçi aldırsam nolcak 2 güne uzayacak yine

Sağlık olsun cicim
Perim hoşgeldin
Kuzum sen iyi misin geçenlerde profiline yazılanları gördüm. Hal hatır soracaktım da aklımdan çıkmış şimdi seni görünce geldi aklıma. Bir süre giremedim kaçırdım o sıra olanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…