- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.561
Kespırım bende sizinleBiz seninle gurur duyuyoruz cicitom
Gebelik birtek benim kıl dengemi mi bozdu yaniBen kas almıyorum diyebilirim, kaslarim küstü çıkmıyor artık, kalınlaştırmaya çalıştım kalinlasmiyorda
Bıyık ve yüz kılları için bir aparat var onla iki dkda alıyorum çok pratik
Oyyy maşallah subhanallahBugün dra gittim minik kuşum 3200 olmuş, Dr haftaya gel dedi, haftaya doğum olacak inşaallah canlarım, 20 sinde gideceğim inşaallah
Perim hoşgeldin
Kuzum sen iyi misin geçenlerde profiline yazılanları gördüm. Hal hatır soracaktım da aklımdan çıkmış şimdi seni görünce geldi aklıma. Bir süre giremedim kaçırdım o sıra olanları
Dur okuyayım kuzumİyiyim cicim daha da iyi olucam inşallahBDV de hala konum ama yoruma kapalı cicim
Geçen gün bozdum bdv orucumu ilk yaptığım yorumda banı yiyordum ama yemedim
Üyenin teki konu açmış şöyle iyi biriyim böyle iyi biriyim hayvanları severim bilmem ne bir ton kendini övmüş sonra da arkadaş ortamında beni niye sevmiyorlar yazmış. Bende dedim arkadaş ortamında da kendinizi böyle övüyorsanız ondandır.Bir ton öğüt yazdım üşenmeyip. Çok bilmişin teki bana demiş; ne alaka ne biçim yorum bu kız daha çok içine kapanacak demiş bende dedim asıl sana ne alaka asıl senin yorumun ne biçim
Hiçbirimiz o bdv kapısından geçmeyelim şamdanım kan var vahşet var su aygırına tecavüz eden orangutan var orda
Agdayi ben kendim hallediyorum da kuafor isi gercekten uyuzlandiriyo insani bi tane iyi bi kuaforum vardi o da devretti gitti bi kas bi kesim icin bile olsa icine sinmesi cok onemli .Ya ben böyle kıllı biri değildim çayım inan bana
Hamilelikten midir progestandan mıdır, kaşım gürleşti, göbeğimde tüyler çıktı, epilasyon yapsam birkaç güne uzar oldu,hormonların esiriyim bildiğin gibi değil.
Cuma aldırırım herhalde bende hem ağdaya girerim. Gerçi aldırsam nolcak 2 güne uzayacak yine
Evet cicim aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünün pisikolog ve konuyla uzman avukatıyla görüşüyorum, o pislik hak ettiğini bulucak inşallahKar perisi
Çok üzüldüm bitanemNeler yaşamışsın ama ne kadar güçlü durabilmişsin
Gülüp eğleniyoruz ama gerçek hayatlarımızda herkesin kendine ait bir kederi var işte
Seni bir noktaya kadar anlayabiliyorum. Benim de annem babam ayrı. Annem başkasıyla evlendi adam bizi istemiyor diye senelerce görüşmedi vesaire vesaire.. Ne kadar anneni kötü bilsen de illa yanında istiyorsun. O yüzden annenin görüşmeyeceğim lafına takılmanı anlayabiliyorum
Yalnız dikkatimi çeken yaşadığın travmatik olayı annenin bilip de sana inanmamayı seçmesi. Bu çok ağır ve sırf bu yüzden affedilir bir halden çıkıyor bence annen.
Profiline yazdığın kelepçe mevzusu o şerefsiz ile mi ilgili?
Cicim vücut kullarım hamileliğimde o kadar seyrek ve uzun aralıklarla çıktı ki çok rahat ettim, hamileliğim boyunca 3-4 kere almadım belki de,Kespırım bende sizinle
Nasılsın kuzum?
Gebelik birtek benim kıl dengemi mi bozdu yani
Oyyy maşallah subhanallah
Demek haftaya doğum var mehlikam inanamıyorum nasıl bir his
Hem o hemde bdv nin daimi çok bilmişleri beni ayar ediyoryaaaa çok güldüm cici
arasıra gidiyom bdvye ama ben okuyucuyummüge anlı bağımlılığı gibi bi başlayınca birakamiyom
bide bu insanların kendini üstün ve önemli sanma sendromu yok mu çileden çıkıyorum yahe ya he en birinci sensin deyip ağzına kösele ayakkabının topuğunu gecircen şakkadanak
sen hamile halinle daha fazla sinirlerini yıpratma bdv de :) gerekirse D Dilos06 gider bakar ban yer anlarız ki jaws orda
Benim saate göre 3 dk, hadi affettim geçGeldim5 DKK gecikme oldu
Ne aşk yapacağız ya 14 şubattaAgdayi ben kendim hallediyorum da kuafor isi gercekten uyuzlandiriyo insani bi tane iyi bi kuaforum vardi o da devretti gitti bi kas bi kesim icin bile olsa icine sinmesi cok onemli .
Bu arada hamilelik kimi insani tuylendirir kimisini ise tuylerini azaltirmis canim olabilir yani . Bende bi degisim olmamisti ama git git kendni iyi hisset 14 subat ask gunu
Harikasın perimEvet cicim aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünün pisikolog ve konuyla uzman avukatıyla görüşüyorum, o pislik hak ettiğini bulucak inşallahyarın savcılığa gidip ilk şikayet metnini vericez avukatla. Benim tek istediğim intikam almak vs değil cicim başka çocuklara da yapmasın aynı pisliği
Ne güzel mehlikam benimkiler de aksine arttıCicim vücut kullarım hamileliğimde o kadar seyrek ve uzun aralıklarla çıktı ki çok rahat ettim, hamileliğim boyunca 3-4 kere almadım belki de,
Heyecan verici bir his, resmen tek haneli rakamlar kaldı doğuma,biraz da endişe oluyor, umarım hepimizin bebekleri çok sağlıklı bir şekilde doğarlar
Maşaallah sübhanallah,çok güzelsin canım, eşinle de yakışmışsiniz
Oh birdaha gördüm bu güzelliği
Evet 20 si inşaallah, 20.02.2020Ne güzel mehlikam benimkiler de aksine arttı
Günü belli mi sezaryen mi olacaktı kuzum?
Utanıp utanmaması umrumda değil cicim, zira kendisi bana "ne yaptıysa da sen hak etmişsindir" gibi cümleler kurdu. Olmaz olsun öyle anneHarikasın perimBayılırım böyle ayaklarının üstünde durup hakkını arayan kadınlara güçlü kuzum benim ♥
En merak ettiğim o pislik ceza aldığı zaman annen nasıl utanacak sana inanmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?