Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz seninle gurur duyuyoruz cicitom
Kespırım bende sizinle
Nasılsın kuzum?
Ben kas almıyorum diyebilirim, kaslarim küstü çıkmıyor artık, kalınlaştırmaya çalıştım kalinlasmiyorda
Bıyık ve yüz kılları için bir aparat var onla iki dkda alıyorum çok pratik
Gebelik birtek benim kıl dengemi mi bozdu yani

Bugün dra gittim minik kuşum 3200 olmuş, Dr haftaya gel dedi, haftaya doğum olacak inşaallah canlarım, 20 sinde gideceğim inşaallah
Oyyy maşallah subhanallah
Demek haftaya doğum var mehlikam inanamıyorum nasıl bir his

İyiyim cicim daha da iyi olucam inşallah BDV de hala konum ama yoruma kapalı cicim

Kar perisi
Çok üzüldüm bitanem Neler yaşamışsın ama ne kadar güçlü durabilmişsin
Gülüp eğleniyoruz ama gerçek hayatlarımızda herkesin kendine ait bir kederi var işte
Seni bir noktaya kadar anlayabiliyorum. Benim de annem babam ayrı. Annem başkasıyla evlendi adam bizi istemiyor diye senelerce görüşmedi vesaire vesaire.. Ne kadar anneni kötü bilsen de illa yanında istiyorsun. O yüzden annenin görüşmeyeceğim lafına takılmanı anlayabiliyorum
Yalnız dikkatimi çeken yaşadığın travmatik olayı annenin bilip de sana inanmamayı seçmesi. Bu çok ağır ve sırf bu yüzden affedilir bir halden çıkıyor bence annen.
Profiline yazdığın kelepçe mevzusu o şerefsiz ile mi ilgili?

yaaaa çok güldüm cici

arasıra gidiyom bdvye ama ben okuyucuyum müge anlı bağımlılığı gibi bi başlayınca birakamiyom

bide bu insanların kendini üstün ve önemli sanma sendromu yok mu çileden çıkıyorum ya he ya he en birinci sensin deyip ağzına kösele ayakkabının topuğunu gecircen şakkadanak

sen hamile halinle daha fazla sinirlerini yıpratma bdv de :) gerekirse D Dilos06 gider bakar ban yer anlarız ki jaws orda

Agdayi ben kendim hallediyorum da kuafor isi gercekten uyuzlandiriyo insani bi tane iyi bi kuaforum vardi o da devretti gitti bi kas bi kesim icin bile olsa icine sinmesi cok onemli .
Bu arada hamilelik kimi insani tuylendirir kimisini ise tuylerini azaltirmis canim olabilir yani . Bende bi degisim olmamisti ama git git kendni iyi hisset 14 subat ask gunu

Evet cicim aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünün pisikolog ve konuyla uzman avukatıyla görüşüyorum, o pislik hak ettiğini bulucak inşallah yarın savcılığa gidip ilk şikayet metnini vericez avukatla. Benim tek istediğim intikam almak vs değil cicim başka çocuklara da yapmasın aynı pisliği

Kespırım bende sizinle
Nasılsın kuzum?

Gebelik birtek benim kıl dengemi mi bozdu yani

Oyyy maşallah subhanallah
Demek haftaya doğum var mehlikam inanamıyorum nasıl bir his
Cicim vücut kullarım hamileliğimde o kadar seyrek ve uzun aralıklarla çıktı ki çok rahat ettim, hamileliğim boyunca 3-4 kere almadım belki de,
Heyecan verici bir his, resmen tek haneli rakamlar kaldı doğuma,biraz da endişe oluyor, umarım hepimizin bebekleri çok sağlıklı bir şekilde doğarlar

Hem o hemde bdv nin daimi çok bilmişleri beni ayar ediyor
Herkes burnundan soluyor mübarek, biri birşey yazsa da kavga etsek diye avını bekler gibi bekliyorlar konu sahibi ses etmiyor sana ne oluyor yani bırak korunacak bir durum varsa o kendisini korusun
Bir ara diloş kadar banlıydım son yediğim ban 1 haftaydı
Sonra tövbe ettim çok şükür hak yoluna girdim

Ne aşk yapacağız ya 14 şubatta
Ben kendime ağda yapamıyorum çayım sadece bacaklara yapabiliyorum
O yüzden mecbur kuaförlüğüm
Komple ağda fiyatları da uçtu iyice. Bir tane uygun yer buldum bakayım deneyeceğim

Harikasın perim Bayılırım böyle ayaklarının üstünde durup hakkını arayan kadınlara güçlü kuzum benim
En merak ettiğim o pislik ceza aldığı zaman annen nasıl utanacak sana inanmadığı için

Ne güzel mehlikam benimkiler de aksine arttı
Günü belli mi sezaryen mi olacaktı kuzum?

Utanıp utanmaması umrumda değil cicim, zira kendisi bana "ne yaptıysa da sen hak etmişsindir" gibi cümleler kurdu. Olmaz olsun öyle anne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…