Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Utanıp utanmaması umrumda değil cicim, zira kendisi bana "ne yaptıysa da sen hak etmişsindir" gibi cümleler kurdu. Olmaz olsun öyle anne
Al gör ki anne.. Gerçekten yazıklar olsun insan diyecek söz bulamıyor. İnsana düşmanı sergilemez şu tavrı. Evliler mi şuan?

Al gör ki anne.. Gerçekten yazıklar olsun insan diyecek söz bulamıyor. İnsana düşmanı sergilemez şu tavrı. Evliler mi şuan?
Evet cicim 3 te minnak çocukları var, ellerimle büyüttüm. Valla cicim iksinin de canı cehenneme ben bu günüme bakıyorum artık Allah'a havale ettim çocukluğumun hesabını Allah'a versinler, ben yine gülüp eğleniyom işime de döneceğim yakın zamanda şimdi kahrolma sırası onlarda

Şimdi geçmişi okuyamadıgim için konuyu bilmiyorum, senin eşinle ponçik in eski eşi mi benziyor, elbiseyi nerden almıştın, böyle bir şeyler okudum en son
Poncikin eski eşiyle benziyormus ben benzetemedim
Elbisede adl diye bir mağaza cengizin yeriymis abozoğlunun

Son aylar epilasyon yapması çok zor, aşağı kısmı göremiyorsun egilemiyorsun falan, ben bugün dra gidecem nolur nolmaz diye dün epilasyon yaptım,3-4 ay olmuştur yapmayalı, çok çok seyrek çıkmıştı onları aldım,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…