- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.581
Voooooov tarihe gelEvet 20 si inşaallah, 20.02.2020
Yaaa utandirma beniii aşkım fıstığımOh birdaha gördüm bu güzelliği
Al gör ki anne.. Gerçekten yazıklar olsun insan diyecek söz bulamıyor. İnsana düşmanı sergilemez şu tavrı. Evliler mi şuan?Utanıp utanmaması umrumda değil cicim, zira kendisi bana "ne yaptıysa da sen hak etmişsindir" gibi cümleler kurdu. Olmaz olsun öyle anne
Teşekkür ederim güzelimMaşaallah sübhanallah,çok güzelsin canım, eşinle de yakışmışsiniz
Göbeğimin yanında dimiYaaa utandirma beniii aşkım fıstığım
Senin yanında sönük kalır bu güzellik
Evet cicim 3 te minnak çocukları var, ellerimle büyüttüm. Valla cicim iksinin de canı cehenneme ben bu günüme bakıyorum artık Allah'a havale ettim çocukluğumun hesabını Allah'a versinler, ben yine gülüp eğleniyom işime de döneceğim yakın zamanda şimdi kahrolma sırası onlardaAl gör ki anne.. Gerçekten yazıklar olsun insan diyecek söz bulamıyor. İnsana düşmanı sergilemez şu tavrı. Evliler mi şuan?
Özellikle bu günü seçtim, aslında 19 unda çağırdı Dr ben bir gün sonra gideceğimVoooooov tarihe gel
Benimki de 20.07.2020 olsa keşke ama 1 hafta erken gelmesi lazım
Göbeğine çilek receli sürer yerim bakkkGöbeğimin yanında dimi
Benim yanımda sönük kalmaz ama göbeğimin yanında kalabilir
Şimdi geçmişi okuyamadıgim için konuyu bilmiyorum, senin eşinle ponçik in eski eşi mi benziyor, elbiseyi nerden almıştın, böyle bir şeyler okudum en son
Poncikin eski eşiyle benziyormus ben benzetemedimŞimdi geçmişi okuyamadıgim için konuyu bilmiyorum, senin eşinle ponçik in eski eşi mi benziyor, elbiseyi nerden almıştın, böyle bir şeyler okudum en son
Son aylar epilasyon yapması çok zor, aşağı kısmı göremiyorsun egilemiyorsun falan, ben bugün dra gidecem nolur nolmaz diye dün epilasyon yaptım,3-4 ay olmuştur yapmayalı, çok çok seyrek çıkmıştı onları aldım,Ne aşk yapacağız ya 14 şubatta
Ben kendime ağda yapamıyorum çayım sadece bacaklara yapabiliyorum
O yüzden mecbur kuaförlüğüm
Komple ağda fiyatları da uçtu iyice. Bir tane uygun yer buldum bakayım deneyeceğim
Güzel elbise ve sana da yakışmış,güle güle giy canım,Poncikin eski eşiyle benziyormus ben benzetemedim
Elbisede adl diye bir mağaza cengizin yeriymis abozoğlunun
Teşekkür ederim güzelim daha iyisi sizlerin olsunGüzel elbise ve sana da yakışmış,güle güle giy canım,
Yaaa yoktum kii kizi yikiyordum 10 dk bekledm gelmedin tekrar koyy hadi
Yarım saattir burdayım bak gitme bir yere durYaaa yoktum kii kizi yikiyordum 10 dk bekledm gelmedin tekrar koyy hadi
BekliyomYarım saattir burdayım bak gitme bir yere dur
Balım benim 18 lerde 19 larda kaliyodu hiç inmiyoduİmzoşum kaça çıkıyordu tansiyonun?
Benim gibi alarm kursaydin yaBekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?