- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.601
Kiz yok geldim 19.54 tu bak saate bakmistim 10 dk bekledm gelmedi gittim sonra napamBenim gibi alarm kursaydin ya
Naptigi belli değil ki anlasilan kocasıyla ilgileniyorBu sefer de K Kendinisevenbirii göremedi galiba
Beğene beğene geliyordu az önce,bilerek etiket yaptım ki hemen gelsin diye ama görmedi sanırımNaptigi belli değil ki anlasilan kocasıyla ilgileniyor
Herkülüm benim, güçlü kadınım gurur duyuyorum seninleEvet cicim 3 te minnak çocukları var, ellerimle büyüttüm. Valla cicim iksinin de canı cehenneme ben bu günüme bakıyorum artık Allah'a havale ettim çocukluğumun hesabını Allah'a versinler, ben yine gülüp eğleniyom işime de döneceğim yakın zamanda şimdi kahrolma sırası onlarda
Bence sen özele gel dilosK Kendinisevenbirii gel bak buraya sonra beğene beğene gel hadi bak tüm kk gördü yaa
Tanıdık çıkacak bak yemin ederim
Benim randevu 17 sinde senin doğum 20 sindeÖzellikle bu günü seçtim, aslında 19 unda çağırdı Dr ben bir gün sonra gideceğim
Hadi gel ikimiz birbirimize gösterelimBence sen özele gel dilos
Valla balkon hala su alıyor biz bı yandan ariyoz cicim sbha kdr nolacak bilmiyorum,şimdi ben üşüdüm içeri geldim eşim uğraşıyor halaAman Allahım seksü şempazem
Nasıl hallolacak bu sorun?
AynennnBu sefer de K Kendinisevenbirii göremedi galiba
Ben kuaförüm cicimHerkülüm benim, güçlü kadınım gurur duyuyorum seninle
Kahrolsun pislikler. Sen keyfine bakne işinde çalışıyordun?
Kız geçen nasıl yazdın ya
O öyle seksi seksi gelirr, yavaş, beğenerek ve seksi adımlarlaGelemedin seksepalli hatun
Kocacuğuma da aynı böyle yürüyom ciciiiO öyle seksi seksi gelirr, yavaş, beğenerek ve seksi adımlarla
Bir insanın her şeyi mi sexi olur anacımO öyle seksi seksi gelirr, yavaş, beğenerek ve seksi adımlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?