- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.621
Göbekten zeytin yiyen sertaç ortaç halt yesin diloşumun yanındaGöbeğine çilek receli sürer yerim bakkk
Ben hiçbir zaman aşağıyı görüp de epilasyon yapamadım zatenSon aylar epilasyon yapması çok zor, aşağı kısmı göremiyorsun egilemiyorsun falan, ben bugün dra gidecem nolur nolmaz diye dün epilasyon yaptım,3-4 ay olmuştur yapmayalı, çok çok seyrek çıkmıştı onları aldım,
Offf.. Düşünce kaça düşüyordu? Normal tansiyonun kaç yani?Balım benim 18 lerde 19 larda kaliyodu hiç inmiyodu
Ooo süper perimBen kuaförüm cicim14 kaşımdan beridir bu işlen uğraşıyorum salonum vardı ama kapatmıştım 1 2 haftaya kadar gidip bakım tamirat temizlik işlerini görüp tekrar binecem ekmek tekneme
İnşaallah cicim, amin, zaman çok çabuk geçiyor,Benim randevu 17 sinde senin doğum 20 sinde
Ben bebemi göreceğim sen bebene kavuşacaksın
Rabbim hepimize o kavuşma gününü sağlıkla nasip etsin oyyyy
Ben seni bildirimlerde görünce kedi gibi sürtünerek geliyor seksi şempazem diyorumKocacuğuma da aynı böyle yürüyom ciciii
Mesajı okurken catladim gülmekten göbeğemm hopladiGöbekten zeytin yiyen sertaç ortaç halt yesin diloşumun yanında
Benim gelişe bak; yok işte selam çukulatalarım, yok işte merhaba üzümlü keklerim, efendime söyleyeyim, yok ben geldim patatesli böreklerim... Gelişimde aşerme var. Ama K Kendinisevenbirii öyle miBir insanın her şeyi mi sexi olur anacım
Tam aksine ağda beni rahatlatıyorGöbekten zeytin yiyen sertaç ortaç halt yesin diloşumun yanında
Ben hiçbir zaman aşağıyı görüp de epilasyon yapamadım zatendaima kuaföre muhtacım
Offf.. Düşünce kaça düşüyordu? Normal tansiyonun kaç yani?
Ooo süper perim
Hep kuaför arkadaşım olsun isterdim
Ağda yaparken utanıyor musunuz hadi itiraf et
Hiç de bilem ucundan minicik ufacık benziyorVayyy ne kadar minnossun oyle masallah
Evet esini de merak etmstim benziyormu diye benziyormus
Esin senden kac yas buyukHiç de bilem ucundan minicik ufacık benziyor
İyi akşamlar güzellikB Brunello Cicinelli ciciiim etiketlerine dönemedim bugünnMurphy bizim evde geziyor bu araa, ne varsa bozuldu bişeler oldu korkuyorum telefonuma bişey olmasın
Epey koşturmacalı bi gündü.
İyii akşamlar herkeseeee
Ağdaya gelenlerin kukuşlarını inceliyor musunuz yaparken pekiTam aksine ağda beni rahatlatıyoryapıştır yapıştır çek cicim en sevdiğim yanı mesleğimin
Seninkiler de çok güzel, uzun uzun yazdığın etiketli mesajlarını. Zevkle okuyorumBenim gelişe bak; yok işte selam çukulatalarım, yok işte merhaba üzümlü keklerim, efendime söyleyeyim, yok ben geldim patatesli böreklerim... Gelişimde aşerme var. Ama K Kendinisevenbirii öyle mio gelirken insanın içi gıcıklanır
Hay o murphy'e... Hiç villalı zengin evlerine gitmez ağzına ettiminim Murphy'si hep bizim gariban evlerdeB Brunello Cicinelli ciciiim etiketlerine dönemedim bugünnMurphy bizim evde geziyor bu araa, ne varsa bozuldu bişeler oldu korkuyorum telefonuma bişey olmasın
Epey koşturmacalı bi gündü.
İyii akşamlar herkeseeee
Ben seni bildirimlerde görünce kedi gibi sürtünerek geliyor seksi şempazem diyorum
Ben artık kocamla bacanak olduğum için su aygırı gibi yürüyorum kocama kedi gibi deği
Beni gaza getirin tabi siz böyle sonra adam bana söylensin motorun soğusun diyeBenim gelişe bak; yok işte selam çukulatalarım, yok işte merhaba üzümlü keklerim, efendime söyleyeyim, yok ben geldim patatesli böreklerim... Gelişimde aşerme var. Ama K Kendinisevenbirii öyle mio gelirken insanın içi gıcıklanır
Ask yaniii uzun uzun bakismak sarilip koklamak da ask cici niye eeeeyleee diyosuuuunNe aşk yapacağız ya 14 şubatta
Ben kendime ağda yapamıyorum çayım sadece bacaklara yapabiliyorum
O yüzden mecbur kuaförlüğüm
Komple ağda fiyatları da uçtu iyice. Bir tane uygun yer buldum bakayım deneyeceğim
Yemin etSeninkiler de çok güzel, uzun uzun yazdığın etiketli mesajlarını. Zevkle okuyorum
Mutluyum cicim. 1 haftadir buz gibi buralar. Eksi 30 oluyor sabah. Don oluyor dusun.Kespırım bende sizinle
Nasılsın kuzum?
Gebelik birtek benim kıl dengemi mi bozdu yani
Oyyy maşallah subhanallah
Demek haftaya doğum var mehlikam inanamıyorum nasıl bir his
Benim göbek çok büyür mü acabaAsk yaniii uzun uzun bakismak sarilip koklamak da ask cici niye eeeeyleee diyosuuuun
Ben hamileyken bile kendim yaptim ama yillardir yaptfm icin pratigm o yuzden saniRim bide karnimin asiri buyumemesi avantajim ... insallah memnjn kalirsin kuaforler sknti sacimi biraz kestirmeyi dusundumde vazgectm yegenime kestirecegim sanirim o bile istedgm sekilde cok kisaltmadan kesebilir diye dusunuyorum cok uzadi 2 3 cm dumduz kesim istiyorum nefes alsin daha saglkli olsn diye
Yok cicimAğdaya gelenlerin kukuşlarını inceliyor musunuz yaparken pekisonra dedikodusu dönüyor mu saklama bizden Perim
Vayyyyyyyyyyy keşşşşşşşşşşşke benim olsaMutluyum cicim. 1 haftadir buz gibi buralar. Eksi 30 oluyor sabah. Don oluyor dusun.Sonunda yarin tatil ettiler okulu. Anca ayiktilar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?