Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göbeğine çilek receli sürer yerim bakkk
Göbekten zeytin yiyen sertaç ortaç halt yesin diloşumun yanında
Ben hiçbir zaman aşağıyı görüp de epilasyon yapamadım zaten daima kuaföre muhtacım
Balım benim 18 lerde 19 larda kaliyodu hiç inmiyodu
Offf.. Düşünce kaça düşüyordu? Normal tansiyonun kaç yani?
Ben kuaförüm cicim 14 kaşımdan beridir bu işlen uğraşıyorum salonum vardı ama kapatmıştım 1 2 haftaya kadar gidip bakım tamirat temizlik işlerini görüp tekrar binecem ekmek tekneme
Ooo süper perim
Hep kuaför arkadaşım olsun isterdim
Ağda yaparken utanıyor musunuz hadi itiraf et

Benim randevu 17 sinde senin doğum 20 sinde
Ben bebemi göreceğim sen bebene kavuşacaksın
Rabbim hepimize o kavuşma gününü sağlıkla nasip etsin oyyyy
İnşaallah cicim, amin, zaman çok çabuk geçiyor,

Kocacuğuma da aynı böyle yürüyom ciciii
Ben seni bildirimlerde görünce kedi gibi sürtünerek geliyor seksi şempazem diyorum
Ben artık kocamla bacanak olduğum için su aygırı gibi yürüyorum kocama kedi gibi deği

Bir insanın her şeyi mi sexi olur anacım
Benim gelişe bak; yok işte selam çukulatalarım, yok işte merhaba üzümlü keklerim, efendime söyleyeyim, yok ben geldim patatesli böreklerim... Gelişimde aşerme var. Ama K Kendinisevenbirii öyle mi o gelirken insanın içi gıcıklanır

Tam aksine ağda beni rahatlatıyor yapıştır yapıştır çek cicim en sevdiğim yanı mesleğimin

Tam aksine ağda beni rahatlatıyor yapıştır yapıştır çek cicim en sevdiğim yanı mesleğimin
Ağdaya gelenlerin kukuşlarını inceliyor musunuz yaparken peki sonra dedikodusu dönüyor mu saklama bizden Perim

Seninkiler de çok güzel, uzun uzun yazdığın etiketli mesajlarını. Zevkle okuyorum

Hay o murphy'e... Hiç villalı zengin evlerine gitmez ağzına ettiminim Murphy'si hep bizim gariban evlerde
Telefonunu koru aman
En dandiği olmuş 1.500

Ben seni bildirimlerde görünce kedi gibi sürtünerek geliyor seksi şempazem diyorum
Ben artık kocamla bacanak olduğum için su aygırı gibi yürüyorum kocama kedi gibi deği
Beni gaza getirin tabi siz böyle sonra adam bana söylensin motorun soğusun diye

Ask yaniii uzun uzun bakismak sarilip koklamak da ask cici niye eeeeyleee diyosuuuun

Ben hamileyken bile kendim yaptim ama yillardir yaptfm icin pratigm o yuzden saniRim bide karnimin asiri buyumemesi avantajim ... insallah memnjn kalirsin kuaforler sknti sacimi biraz kestirmeyi dusundumde vazgectm yegenime kestirecegim sanirim o bile istedgm sekilde cok kisaltmadan kesebilir diye dusunuyorum cok uzadi 2 3 cm dumduz kesim istiyorum nefes alsin daha saglkli olsn diye

Kespırım bende sizinle
Nasılsın kuzum?

Gebelik birtek benim kıl dengemi mi bozdu yani

Oyyy maşallah subhanallah
Demek haftaya doğum var mehlikam inanamıyorum nasıl bir his
Mutluyum cicim. 1 haftadir buz gibi buralar. Eksi 30 oluyor sabah. Don oluyor dusun. Sonunda yarin tatil ettiler okulu. Anca ayiktilar heralde

Benim göbek çok büyür mü acaba Çayım bende kestirmek istiyorum yok bebeğin ömrü kısalırmış bilmem ne diyorlar. Kuaföre gittim kuaför kesmedi. Ayar oldum ya

Ağdaya gelenlerin kukuşlarını inceliyor musunuz yaparken peki sonra dedikodusu dönüyor mu saklama bizden Perim
Yok cicim özel bölge yapmıyorum son 3 senedir, haram olduğunu öğrendiğim gün çıkarttım paketimden daha öncesinde de elim pek hızlıdır (öveyim azıcık kendimi) 2 dk da yapıp çıkarım öyle inceleyip bakma olayı dönmüyor ama ne dedikodular ne olaylar olup bitiyor, mesela kadının biri ağdaya geldiğinde ben başlar başlamaz kocasını arardı sayıp söverdi adamcağız da sen yine kuaföre mi gittin der susardı meğersem kadın strese girince eşine hücum edermiş

Mutluyum cicim. 1 haftadir buz gibi buralar. Eksi 30 oluyor sabah. Don oluyor dusun. Sonunda yarin tatil ettiler okulu. Anca ayiktilar heralde
Vayyyyyyyyyyy keşşşşşşşşşşşke benim olsa
Ama nerde kespırım karı havada gördük yere düşmeden eridi gitti zaar
Son 3 senedir kar tatili görmüyorum. Sinirlerim bozuk
Yat dinlen yarın oh kalkma derdi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…