- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.641
Yaaaa lafa bak yaaa öldürecek bu kadın beniAğdaya gelenlerin kukuşlarını inceliyor musunuz yaparken pekisonra dedikodusu dönüyor mu saklama bizden Perim
Kuzum nasilsin hamilelik nasil prensesim.Allah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Lanet olsun ben 10.000. Msjımı toplu etiketle hepinize aşkımı ilan ederek yapacaktım hiç böyle bir msjla ödül almayı hayal etmemiştim
Eki Görüntüle 2589390
Eki Görüntüle 2589396
Gurur duymuyorum
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
T Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Zipzip-
@asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Kendi kendine yapamayanlar kıllarıyla mutlu mu gezsin perim ne yapacağız bizlerYok cicimözel bölge yapmıyorum son 3 senedir, haram olduğunu öğrendiğim gün çıkarttım paketimden daha öncesinde de elim pek hızlıdır (öveyim azıcık kendimi ) 2 dk da yapıp çıkarım öyle inceleyip bakma olayı dönmüyor ama ne dedikodular ne olaylar olup bitiyor, mesela kadının biri ağdaya geldiğinde ben başlar başlamaz kocasını arardı sayıp söverdi adamcağız da sen yine kuaföre mi gittin der susardı meğersem kadın strese girince eşine hücum edermiş
O boya kokuları ağda kokuları burnumda tütüyorYaaaa lafa bak yaaa öldürecek bu kadın beni
Ama bunu bilmek zorundayım diloşum hazır bir kuaför bulmuşumYaaaa lafa bak yaaa öldürecek bu kadın beni
Elemen var yanımda cicim ona yaptırıyorduKendi kendine yapamayanlar kıllarıyla mutlu mu gezsin perim ne yapacağız bizler
Kuaför dedikoduları bambaşka ya. Özellikle ağda yapan kuaförün çenesi aşırı düşürüyor
Hoşgeldin kuzucukKuzum nasilsin hamilelik nasil prensesim.
Kukuşlarınız emin ellerde cicimAma bunu bilmek zorundayım diloşum hazır bir kuaför bulmuşumbugün bu topikte herşey ortaya çıkacak kukuşlarımızı kimlere emanet ediyoruz öğreneceğiz
O boya kokuları ağda kokuları burnumda tütüyorcanım fön makinem benimm
Bugün herkez döküldü iyicene dökülelim ben yeterince döktüm saçtimAma bunu bilmek zorundayım diloşum hazır bir kuaför bulmuşumbugün bu topikte herşey ortaya çıkacak kukuşlarımızı kimlere emanet ediyoruz öğreneceğiz
Bende cuma gideceğim ağdayaElemen var yanımda cicim ona yaptırıyordu
Şuna masallab okadar oldu heeee bende yorgun bitkin oluyom son zamanlar.Hoşgeldin kuzucukİyiyiz çok şükür 16 yı bitirdik sen nasılsın nasıl gidiyor?
Evet vallahi billahiYemin etBak duygulanırım mehlikam
Ne dökeyim istersin diloşum
Bugün herkez döküldü iyicene dökülelim ben yeterince döktüm saçtim
Sıra sizde fıstığım ben de okuyamm
Oldu kuzum çok şükürŞuna masallab okadar oldu heeee bende yorgun bitkin oluyom son zamanlar.
Bende cuma gideceğim ağdayabir kuaför olarak tavsiyen var mı kukuşunu aç dese de açma bakarlar, 5 sn den uzun bakıyorsa inceliyordur gibi ona göre önlem alayım
4 ay kaldi bitmesine aynen yoğun geciyor evde de is guc yat burdada olamiyorm.Oldu kuzum çok şükür
Sen hayırdır, çalışmaktan mı? Devam mı işe?
çok haklısın cicimHay o murphy'e... Hiç villalı zengin evlerine gitmez ağzına ettiminim Murphy'si hep bizim gariban evlerde
Telefonunu koru aman
En dandiği olmuş 1.500
Periciğiimm cağnim bu kuaförler ağda yapmadan bikini bolgesinde çok çok çok canı yanan müşterileri için uyuşturucu krem fln sürüyorlar mi?Kukuşunu açmadan imkansız ağda yapması cicimmama hissedersin ağdayı sürdükten sonra hemen çekmiyorsa yada çektikten sonra hala ağda sürmüyorsa bakıyordur cicimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?