- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.661
Evet canım ben de kullanıyorum adı değişiyor piyasada çok var ağda öncesi krem ve spreyler ben hep sprey kullandım 10 sn sonra başlıyordum ağdaya hiç bişey hissetmiyorlardıPericiğiimm cağnim bu kuaförler ağda yapmadan bikini bolgesinde çok çok çok canı yanan müşterileri için uyuşturucu krem fln sürüyorlar mi?
Anestol ve emla kremler var bilirsiniz belki anestezi etkisi oluşturuyor resmen surdugun yeri kesişen hissetmezsin,bende onları şurup uyusturup öyle yaparım ağdayi hep başka türlü canım çıkıyor sanıyorum o açıdan
Kız o spreyleri adini diyiver nooollluuurrrEvet canım ben de kullanıyorum adı değişiyor piyasada çok var ağda öncesi krem ve spreyler ben hep sprey kullandım 10 sn sonra başlıyordum ağdaya hiç bişey hissetmiyorlardıkimisi de kullandırmak istemiyor onları
Niye kız diloşumBen size bir ağda hikayesi anlatırım ama yok anlatmam
anilarim depreşmesin
özellikle büyük yazı ilen yazdım
Aman yarabbiKukuşunu açmadan imkansız ağda yapması cicimmama hissedersin ağdayı sürdükten sonra hemen çekmiyorsa yada çektikten sonra hala ağda sürmüyorsa bakıyordur cicimm
REMOVE Pain-LessKız o spreyleri adini diyiver nooollluuurrr
Yazın çalışmayacak mısın?4 ay kaldi bitmesine aynen yoğun geciyor evde de is guc yat burdada olamiyorm.
Kardeşini katlettin mi çünkü etmediysen etmelisin, ben olsam ederdim hunharcaçok haklısın cicim
Ayy gelmesin lütfen sübhaneke dinimiz amiin
Bilgisayarım kardeşimdeydi getirmişti üzerine çay döküldüklavyesi filan değişecek bide telefona hiiiçç aman
Aman diyim cicim ağdada sıkarsın falan kukuşuna gelirAman yarabbi
Ağdaya biber gazımla gitmeye karar verdim şuan
Şuan ilk defa duyuyorum öyle ağda yapıldığını pamuğumPericiğiimm cağnim bu kuaförler ağda yapmadan bikini bolgesinde çok çok çok canı yanan müşterileri için uyuşturucu krem fln sürüyorlar mi?
Anestol ve emla kremler var bilirsiniz belki anestezi etkisi oluşturuyor resmen surdugun yeri kessen hissetmezsin,bende onları sürüp uyusturup öyle yaparım ağdayi hep başka türlü canım çıkıyor sanıyorum o açıdan
Ahh saol canimcim pahalı bişi değildir inşallahREMOVE Pain-Less
Üşenmeden büyük yazı ayarladığına göre anlatılmaya değer bir hikayedirBen size bir ağda hikayesi anlatırım ama yok anlatmam
anilarim depreşmesin
özellikle büyük yazı ilen yazdım
Cicim epilator aletine dayanamıyorum ağdayi da krem sürüp uyusturup öyle yapıyorum hiç hissetmiyosun vallaŞuan ilk defa duyuyorum öyle ağda yapıldığını pamuğum
Kuzum 9aylik iskur bu surekli degil keske kadro ciksa ama hersene boyle kurumlara akim var 6 9ay .Yazın çalışmayacak mısın?
Şuan koptumAman diyim cicim ağdada sıkarsın falan kukuşuna gelir
Bebeden sonra deniyim seksü şempazemCicim epilator aletine dayanamıyorum ağdayi da krem sürüp uyusturup öyle yapıyorum hiç hissetmiyosun valla
Ben hep kozmetik firmalarından toplu alıyordum canım o zaman 23 25 arası birşeydi fiyatı internette ve eczanelerde de vardır mutlakaAhh saol canimcim pahalı bişi değildir inşallahbı netten bakiyim hemen,nerden alabilirim ben bu ürünü?
Ben döktümKardeşini katlettin mi çünkü etmediysen etmelisin, ben olsam ederdim hunharca
Oyy kıyamam cicimmŞuan koptum
Benim narin ve bebeksi kukuşum biber gazlanmasın çünkü bunu hiç hak etmezhak ettiklerini alamıyor zaten 4 aydır, neyse kederlenmiyim
Ahahskdbaksnjs kizzzBen döktümkendimi intihar edebilir miyiiim
Doğru cicim aman diyim sen şimdi kullanmaBebeden sonra deniyim seksü şempazem
Hamileyken sürmem kimyasal ama sonra işime yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?