Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım ben de kullanıyorum adı değişiyor piyasada çok var ağda öncesi krem ve spreyler ben hep sprey kullandım 10 sn sonra başlıyordum ağdaya hiç bişey hissetmiyorlardı kimisi de kullandırmak istemiyor onları

Kız o spreyleri adini diyiver nooollluuurrr

Kukuşunu açmadan imkansız ağda yapması cicimm ama hissedersin ağdayı sürdükten sonra hemen çekmiyorsa yada çektikten sonra hala ağda sürmüyorsa bakıyordur cicimm
Aman yarabbi
Ağdaya biber gazımla gitmeye karar verdim şuan

çok haklısın cicim
Ayy gelmesin lütfen sübhaneke dinimiz amiin
Bilgisayarım kardeşimdeydi getirmişti üzerine çay döküldü klavyesi filan değişecek bide telefona hiiiçç aman
Kardeşini katlettin mi çünkü etmediysen etmelisin, ben olsam ederdim hunharca

Şuan ilk defa duyuyorum öyle ağda yapıldığını pamuğum

Ben size bir ağda hikayesi anlatırım ama yok anlatmam
anilarim depreşmesin
özellikle büyük yazı ilen yazdım
Üşenmeden büyük yazı ayarladığına göre anlatılmaya değer bir hikayedir
Anlat çatlarım

Aman diyim cicim ağdada sıkarsın falan kukuşuna gelir
Şuan koptum
Benim narin ve bebeksi kukuşum biber gazlanmasın çünkü bunu hiç hak etmez hak ettiklerini alamıyor zaten 4 aydır, neyse kederlenmiyim

Cicim epilator aletine dayanamıyorum ağdayi da krem sürüp uyusturup öyle yapıyorum hiç hissetmiyosun valla
Bebeden sonra deniyim seksü şempazem
Hamileyken sürmem kimyasal ama sonra işime yarayacak

Ahh saol canimcim pahalı bişi değildir inşallah bı netten bakiyim hemen,nerden alabilirim ben bu ürünü?
Ben hep kozmetik firmalarından toplu alıyordum canım o zaman 23 25 arası birşeydi fiyatı internette ve eczanelerde de vardır mutlaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…