- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.681
Evet okul görevlileri de öyle iş kurla sadece 2 dönem çalışıyorlar.Kuzum 9aylik iskur bu surekli degil keske kadro ciksa ama hersene boyle kurumlara akim var 6 9ay .
hamile bir kuaföre denk geldik gözümü kördü neydi anlamdımNiye kız diloşumne yaptılar sana
Baktım canım nette 20 ila 30 arası fiyat ama eczaneden görerek almak daha iyi sanki yarın bı bakiyim saolBen hep kozmetik firmalarından toplu alıyordum canım o zaman 23 25 arası birşeydi fiyatı internette ve eczanelerde de vardır mutlaka
Ne demek canımmBaktım canım nette 20 ila 30 arası fiyat ama eczaneden görerek almak daha iyi sanki yarın bı bakiyim saolemla krem çok pahalı
Ahahah kuaförde kopardılar benim minnak kukusumuuu diye açıklama yapardın kocana dilosum ajsajssnkhamile bir kuaföre denk geldik gözümü kördü neydi anlamdım
kadin kutumu koparacakti
deidm napion sennn
körmüsün kolaracaksin agdayi yapıştırdı cekemiyor bana çin işkencesi yapti
burnundan fitil fitil getirdim
bana diyor ki niye kızdın bir de açmış bön bön bakıyor ne var ilk kez mi şey gördün minicik ufacık kıl var zaten
2 DKK isim var
koparacaktin dedim
manyak kadın ya bir kutuş kolay mı geliyor yetiştiriyor
Ayy kötü olmuş diloşumhamile bir kuaföre denk geldik gözümü kördü neydi anlamdım
kadin kutumu koparacakti
deidm napion sennn
bana diyor ki niye kızdın bir de açmış bön bön bakıyor ne var ilk kez mi şey gördün minicik ufacık kıl var zaten
2 DKK isim var
koparacaktin dedim
Yaaa nasıl şans beGeyşamın yarın izni yanmış
Moralim çok bozuldu. Ben gidiyorum elveda
Ahh cicimmGeyşamın yarın izni yanmış
Burda kar var buz var soguk var. Ama tatil yokVayyyyyyyyyyy keşşşşşşşşşşşke benim olsa
Ama nerde kespırım karı havada gördük yere düşmeden eridi gitti zaar
Son 3 senedir kar tatili görmüyorum. Sinirlerim bozuk
Yat dinlen yarın oh kalkma derdi yok
Kurtardim rezil ettim hayir işin diyer yani dshs bekarım evli değilimAyy kötü olmuş diloşumneyse kurtarabilmişsin şükür
okula noldu canım sıkma canını lütfen cici bebeyi düşün geyşanla düzelme olmasına sevindimMinik kuşlarımm ben geldim
1 gün girmedim yine neler kaynatmışsınızOkunamayacak kadar fazlaydı sayfalar hoplaya zıplaya geldim ama pozisyon seçme zarı gibi siyah iç çamaşırı gibi çarşaf adetleri gibi konuşmalara hasıl oldum
Sizi gidi azgınlar, hani komşusu açken tok yatan bizden değildi. Hiç kocalarınızla aşnafişne yaparken Cici oruçlu deyip utanmıyor musunuz yaptığınızdaGerçekten insanlık ölmüş
Bu arada bakmayın güldüğüme berbat bir gün geçirdim. Okulda bir sürü sıkıntı ile uğraştım. Tansiyonum da yüksek
Geyşamla da daha iyi gibiyiz. Şu birkaç gündür sorun ettiğim davranışları sergilemiyor pek ilgili ama önemli olan bu halini sürdürmesi. Onu da zamanla göreceğim
Sizler nasılsınız çukulatalarım?
Yeni üyeler mi var yoksa nick değişikliği mi?
@MigiMadid @_Hiram_
________
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
Yaaaa ne güldüm kızAllah kahretmesin içerik kraliçesi ödülünü bana getiren kk'daki 10.000. Msjıma bakın
Lanet olsun ben 10.000. Msjımı toplu etiketle hepinize aşkımı ilan ederek yapacaktım hiç böyle bir msjla ödül almayı hayal etmemiştim
Eki Görüntüle 2589390
Eki Görüntüle 2589396
Gurur duymuyorum
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Zipzip-
@asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Geyşamın yarın izni yanmış
Aboovvv valla o zaman ucuz atlatmışsınKurtardim rezil ettim hayir işin diyer yani dshs bekarım evli değilim
Elimde malzeme olmadan kuruyup gidecektim
Hhehee bı kuaför de fon cekeyim derken boynumu kırıyorduhamile bir kuaföre denk geldik gözümü kördü neydi anlamdım
kadin kutumu koparacakti
deidm napion sennn
2 DKK isim var
koparacaktin dedim
Nasıl becerdi acabaHhehee bı kuaför de fon cekeyim derken boynumu kırıyordu
Şu an bak bak ehliyeti kasaptan mi aldjn derler yaa bu da o hesapHhehee bı kuaför de fon cekeyim derken boynumu kırıyordu
Öyle asiliuNasıl becerdi acaba
Aynen dilosum yaa. Bir daha da herhalde fon cektirmedim bak şimdi farkettim ahahah 5 yıl olmuşturŞu an bak bak ehliyeti kasaptan mi aldjn derler yaa bu da o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?