Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye kız diloşum ne yaptılar sana
hamile bir kuaföre denk geldik gözümü kördü neydi anlamdım
kadin kutumu koparacakti
deidm napion sennn
körmüsün kolaracaksin agdayi yapıştırdı cekemiyor bana çin işkencesi yapti
burnundan fitil fitil getirdim
bana diyor ki niye kızdın bir de açmış bön bön bakıyor ne var ilk kez mi şey gördün minicik ufacık kıl var zaten
2 DKK isim var
koparacaktin dedim
manyak kadın ya bir kutuş kolay mı geliyor yetiştiriyor

Ben hep kozmetik firmalarından toplu alıyordum canım o zaman 23 25 arası birşeydi fiyatı internette ve eczanelerde de vardır mutlaka
Baktım canım nette 20 ila 30 arası fiyat ama eczaneden görerek almak daha iyi sanki yarın bı bakiyim saol emla krem çok pahalı

Ahahah kuaförde kopardılar benim minnak kukusumuuu diye açıklama yapardın kocana dilosum ajsajssnk

Ayy kötü olmuş diloşum neyse kurtarabilmişsin şükür

Burda kar var buz var soguk var. Ama tatil yok 1 haftadir ha tatil edecekler ha ediyorlar diye beklerken sonunda mujdeyi bugun aldik. K.cim donuyor sabah okula gidicem diye. Yuzum cizildi soguktan.

okula noldu canım sıkma canını lütfen cici bebeyi düşün geyşanla düzelme olmasına sevindim bende iyiyim şükür canım komşuma gittik gündüz akşama annemler vardı yemekte yenice gittiler bende uzandım TV izliyorum
Yaaaa ne güldüm kız

Kurtardim rezil ettim hayir işin diyer yani dshs bekarım evli değilim
Elimde malzeme olmadan kuruyup gidecektim
Aboovvv valla o zaman ucuz atlatmışsın ben de ilk ağdamı ustama yaptım yapıştırdım ama çekemedim kadın çek diyo ben ağlıyorum canı acıyor diğer saçlarını tarayamazdım müşterilerin acır diye

Hhehee bı kuaför de fon cekeyim derken boynumu kırıyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…