- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.701
Ya ben inanmiyorum o tarz seylere canim ne alakasi var ben hamileyken kestirmistim bi kereBenim göbek çok büyür mü acabaÇayım bende kestirmek istiyorum yok bebeğin ömrü kısalırmış bilmem ne diyorlar. Kuaföre gittim kuaför kesmedi. Ayar oldum ya
Aminn Rabbimiz onlardan razı olsun onları korusun ailelerine sevenlerine bağışlasınKertenkelelerim hepinizden dua istiyorum. Aranizda hamileler var onlarin duasi kabul olur insallah. Esimin kardesi uzman. Idlipe cektiler bugun. Aklimiz hep onda. Dua edin o da silah arkadaslari da sag salim donsunler. Yuregimiz agzimizda bekliyoruz ondan gelecek telefonu. Lutfen dua edin. Hicbirinin ayagina tas degmesinburunlari kanamadan donsunler insallah oralardan
Kimseye güven kalmadı nihalim nihalimAynen dilosum yaa. Bir daha da herhalde fon cektirmedim bak şimdi farkettim ahahah 5 yıl olmuştur
Ben kestirdim rahatladımcicim. Sonuçta tırnak da kesiyoruz . Onun gibi bir şey diye düşündüm . Ailenin akıl kupuyumBenim göbek çok büyür mü acabaÇayım bende kestirmek istiyorum yok bebeğin ömrü kısalırmış bilmem ne diyorlar. Kuaföre gittim kuaför kesmedi. Ayar oldum ya
Evet bir daha da gitmedim gitmem de deli miydi neydiKimseye güven kalmadı nihalim nihalim
Amin kuzum. Daha 2 ay once nikahlandi. Dugununu bile yapamadik. Sag salim donsun diye dua ediyoruz. Elimizden bisey gelmiyor. Esi de cok uzgun.Aminn Rabbimiz onlardan razı olsun onları korusun ailelerine sevenlerine bağışlasın
Rabbim onlardan Allah razı olsunAmin kuzum. Daha 2 ay once nikahlandi. Dugununu bile yapamadik. Sag salim donsun diye dua ediyoruz. Elimizden bisey gelmiyor. Esi de cok uzgun.
Benim esim zaten hayattan koptu. Bugun aradi helallik istedi hepimizden. Icim eridi. Daha 21 yasinda
Amin dilosum. Bol bol dua edin. Akliniza geldikce edin hepsine.Rabbim onlardan Allah razı olsun
Allah'ım onları korusun ailesine çoluk çocuklarina. Bağışlasın
Allah korumuşÖyle asiliuyordu ki saçımı kafam geriye gitmesin diye sıktım kendimi hatta arkada annem vardı o da farketmiş. Resmen kirilacakti
Dün haberlerde gördüm dua edin bize diyorlardı ağlayacaktım.. hepsi kınalı kuzu ana kuzusuAmin kuzum. Daha 2 ay once nikahlandi. Dugununu bile yapamadik. Sag salim donsun diye dua ediyoruz. Elimizden bisey gelmiyor. Esi de cok uzgun.
Benim esim zaten hayattan koptu. Bugun aradi helallik istedi hepimizden. Icim eridi. Daha 21 yasinda
Amin canım ay keşke sana gelebilseydikAllah korumuşne diyim Allah kousun işini zorlayan meslektaşlarımın azizliğinden sizleri
Rabbim yar ve yardımcıları olsun Allah'ım ayaklarına taş değdirmesin inşallahKertenkelelerim hepinizden dua istiyorum. Aranizda hamileler var onlarin duasi kabul olur insallah. Esimin kardesi uzman. Idlipe cektiler bugun. Aklimiz hep onda. Dua edin o da silah arkadaslari da sag salim donsunler. Yuregimiz agzimizda bekliyoruz ondan gelecek telefonu. Lutfen dua edin. Hicbirinin ayagina tas degmesinburunlari kanamadan donsunler insallah oralardan
Kahramanmaraş Göksunda benim salonum ama orayı satıp Kayseri'den biryerlere bakıcazAmin canım ay keşke sana gelebilseydik
Ben Konya'dayim baya da uzakmisizKahramanmaraş Göksunda benim salonum ama orayı satıp Kayseri'den biryerlere bakıcaz
Bi gün Konya'ya dükkan açarsam haber veririm o zamanBen Konya'dayim baya da uzakmisiz
Belli olmaz bakarsın kuaförler zinciri kurarsınBi gün Konya'ya dükkan açarsam haber veririm o zaman
Sabahları geç kalkıyorum bolca da uyuyorum, işler de bitti sayılır, ufak tefek şeyler kaldı, bir hafta rahatım artıkyavrum doğum sonrası da lazım enerjiyatsana biraz daha ne dıbıldıyon sen ya
Çok iyi anlıyorum canım, kardeşim doğuda Cizre'de Nusaybin'de görev yaptığında ,Afrin'de 3 ay görev yaptığında falan aynı duyguları yaşadık,Kertenkelelerim hepinizden dua istiyorum. Aranizda hamileler var onlarin duasi kabul olur insallah. Esimin kardesi uzman. Idlipe cektiler bugun. Aklimiz hep onda. Dua edin o da silah arkadaslari da sag salim donsunler. Yuregimiz agzimizda bekliyoruz ondan gelecek telefonu. Lutfen dua edin. Hicbirinin ayagina tas degmesinburunlari kanamadan donsunler insallah oralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?