Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kertenkelelerim hepinizden dua istiyorum. Aranizda hamileler var onlarin duasi kabul olur insallah. Esimin kardesi uzman. Idlipe cektiler bugun. Aklimiz hep onda. Dua edin o da silah arkadaslari da sag salim donsunler. Yuregimiz agzimizda bekliyoruz ondan gelecek telefonu. Lutfen dua edin. Hicbirinin ayagina tas degmesin burunlari kanamadan donsunler insallah oralardan

Benim göbek çok büyür mü acaba Çayım bende kestirmek istiyorum yok bebeğin ömrü kısalırmış bilmem ne diyorlar. Kuaföre gittim kuaför kesmedi. Ayar oldum ya
Ya ben inanmiyorum o tarz seylere canim ne alakasi var ben hamileyken kestirmistim bi kere

Aminn Rabbimiz onlardan razı olsun onları korusun ailelerine sevenlerine bağışlasın

Benim göbek çok büyür mü acaba Çayım bende kestirmek istiyorum yok bebeğin ömrü kısalırmış bilmem ne diyorlar. Kuaföre gittim kuaför kesmedi. Ayar oldum ya
Ben kestirdim rahatladımcicim. Sonuçta tırnak da kesiyoruz . Onun gibi bir şey diye düşündüm . Ailenin akıl kupuyum

Aminn Rabbimiz onlardan razı olsun onları korusun ailelerine sevenlerine bağışlasın
Amin kuzum. Daha 2 ay once nikahlandi. Dugununu bile yapamadik. Sag salim donsun diye dua ediyoruz. Elimizden bisey gelmiyor. Esi de cok uzgun.
Benim esim zaten hayattan koptu. Bugun aradi helallik istedi hepimizden. Icim eridi. Daha 21 yasinda

Amin kuzum. Daha 2 ay once nikahlandi. Dugununu bile yapamadik. Sag salim donsun diye dua ediyoruz. Elimizden bisey gelmiyor. Esi de cok uzgun.
Benim esim zaten hayattan koptu. Bugun aradi helallik istedi hepimizden. Icim eridi. Daha 21 yasinda
Rabbim onlardan Allah razı olsun
Allah'ım onları korusun ailesine çoluk çocuklarina. Bağışlasın

Öyle asiliuyordu ki saçımı kafam geriye gitmesin diye sıktım kendimi hatta arkada annem vardı o da farketmiş. Resmen kirilacakti
Allah korumuş ne diyim Allah kousun işini zorlayan meslektaşlarımın azizliğinden sizleri

Q
Dün haberlerde gördüm dua edin bize diyorlardı ağlayacaktım.. hepsi kınalı kuzu ana kuzusu

Rabbim yar ve yardımcıları olsun Allah'ım ayaklarına taş değdirmesin inşallah

yavrum doğum sonrası da lazım enerji yatsana biraz daha ne dıbıldıyon sen ya
Sabahları geç kalkıyorum bolca da uyuyorum, işler de bitti sayılır, ufak tefek şeyler kaldı, bir hafta rahatım artık
Çok iyi anlıyorum canım, kardeşim doğuda Cizre'de Nusaybin'de görev yaptığında ,Afrin'de 3 ay görev yaptığında falan aynı duyguları yaşadık,
Rabbim sağ salim, tellerine zarar gelmeden dönmelerini nasip eylesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…