- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.721
Amiin kuzum amin. Suriyedeydi daha 3 gun oldu ordan aldilar. Idlipe cekmisler simdi deSabahları geç kalkıyorum bolca da uyuyorum, işler de bitti sayılır, ufak tefek şeyler kaldı, bir hafta rahatım artık
Çok iyi anlıyorum canım, kardeşim doğuda Cizre'de Nusaybin'de görev yaptığında ,Afrin'de 3 ay görev yaptığında falan aynı duyguları yaşadık,
Rabbim sağ salim, tellerine zarar gelmeden dönmelerini nasip eylesin
AmiinRabbim yar ve yardımcıları olsun Allah'ım ayaklarına taş değdirmesin inşallah
Gördüm canım, duvarlara varana kadar sildim ne diyeyim, bana temizlik olsun da hamile olduğumu unutuyorumM mehlika nur maasallah sana cnm hamilelgnin son demine gelmis bu halinle bisuru is gordun helalll
Rabbim hepsinin sağsağlim dönmesini nasip etsin inşallahKertenkelelerim hepinizden dua istiyorum. Aranizda hamileler var onlarin duasi kabul olur insallah. Esimin kardesi uzman. Idlipe cektiler bugun. Aklimiz hep onda. Dua edin o da silah arkadaslari da sag salim donsunler. Yuregimiz agzimizda bekliyoruz ondan gelecek telefonu. Lutfen dua edin. Hicbirinin ayagina tas degmesinburunlari kanamadan donsunler insallah oralardan
Amiin canim cok aminRabbim hepsinin sağsağlim dönmesini nasip etsin inşallah
Son ayimda bende de oluyordu mehlikamAma sav kolum elim parmaklarım çok uyuşuyor,soluma yatınca da sağ kolum uyuşuyor anlamadım, bugün dra dedim,hamilelikte olur böyle sıkıntılar, demiri d vitaminini kullanıyor musun dedi kullanıyorum dedim,
Magnezyum yazsak zaten doğumun gelmiş gerek yok, o etki edene kadar doğuma girersin dedi, gündüz bile durduk yere elim uyuşuyor,suan bile uyuşuk
Bugun ceneler dustuu bende baya baya sayfalar okudum 2 gndur yetisemedimAma sav kolum elim parmaklarım çok uyuşuyor,soluma yatınca da sağ kolum uyuşuyor anlamadım, bugün dra dedim,hamilelikte olur böyle sıkıntılar, demiri d vitaminini kullanıyor musun dedi kullanıyorum dedim,
Magnezyum yazsak zaten doğumun gelmiş gerek yok, o etki edene kadar doğuma girersin dedi, gündüz bile durduk yere elim uyuşuyor,suan bile uyuşuk
Aslında bacaklarımda kasılma oluyordu bir ara o zaman yazmıştı almadım geçti diye, sonra kasılma çok seyreldi, sonradan da uyuşma başladı, bir hafta daha idare edecez artıkBugun ceneler dustuu bende baya baya sayfalar okudum 2 gndur yetisemedim
Magnezyumu 7 8 ayda baslatsaydi aslnda cnm bacaklarnda filan olmadimi o uyusuk gbi hisler 1 hafta dha dayan bakalm masabasi calisanisin sende bende oyleydmya hep olmustu tam ayini hatirlamiyorumda 7 8 ay olabilir magnzyum vermsti o da okdr etki etmemsti gerci
Aynen bana da öyle dedi Dr, zaten bir hafta kaldıSon ayimda bende de oluyordu mehlikam
Magnezyum kulllandim ama tam ise yaradi derken zaten dogurdum.
Tek bugün değil önceki gün de 40 sayfa birikmisti okuyamamıştim,Bugun ceneler dustuu bende baya baya sayfalar okudum 2 gndur yetisemedim
Magnezyumu 7 8 ayda baslatsaydi aslnda cnm bacaklarnda filan olmadimi o uyusuk gbi hisler 1 hafta dha dayan bakalm masabasi calisanisin sende bende oyleydmya hep olmustu tam ayini hatirlamiyorumda 7 8 ay olabilir magnzyum vermsti o da okdr etki etmemsti gerci
Bazen hiç kimse yazmıyor,bazen de coşuyor topik, bu ara yeni üyelerde geldi güzel olduBosver okdr sayfa okusan yarisi kadr dha birikir o esnadabaska ne var ne yok
Ya buraya tasinali 6 sene oldu calistgm 3 yilki kisi bilmiyorum ama 3 senedir her kis tam gun olmak kaydiyla elektrik gidiyor burda tek bizim binanin oldugu siradaki evlerde ... yani biseylik var bwlli ama neden hala yapilmiyor idareten yapip geciyolar anlamiyorum inan bezdim bu seneki de 2. Gundu dun olan 15 saat 12 saat ne demek kis gunu cnm inan istanbulun gobegi yani anlamiyorm sikayet kaydi vs olustrdk komsularla ama malesef 100 kere ariyoruz kesikken hepsi kaydoluyor ama icraat yok yapiyorlar da gene mi olmuyor tabi bilemiyoruz net ama her defa ayni sey 400 aboneyi etkileyen kablo arizasi deniyor .
Kış günü kesilmesi kötü hele de bu soğuklarda,Ya buraya tasinali 6 sene oldu calistgm 3 yilki kisi bilmiyorum ama 3 senedir her kis tam gun olmak kaydiyla elektrik gidiyor burda tek bizim binanin oldugu siradaki evlerde ... yani biseylik var bwlli ama neden hala yapilmiyor idareten yapip geciyolar anlamiyorum inan bezdim bu seneki de 2. Gundu dun olan 15 saat 12 saat ne demek kis gunu cnm inan istanbulun gobegi yani anlamiyorm sikayet kaydi vs olustrdk komsularla ama malesef 100 kere ariyoruz kesikken hepsi kaydoluyor ama icraat yok yapiyorlar da gene mi olmuyor tabi bilemiyoruz net ama her defa ayni sey 400 aboneyi etkileyen kablo arizasi deniyor .
Gectik kardesim bizi disari cikardi burger e goturdu filan kafamz dagldi degsklik oldu kizim da mutlu oldu dun gece orda kalmamz filan da degisiklik oldu okey de yani insanin asabi bozulur . Aksam ustu geldim ben kizimla .. evi supurup sildim kizimi bici bci yaptirdim esim geldi yemek cay ve kapanisuyudular bende tek takiliyorm suan sen gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?