Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sütlaç bit bakıma sağlıklı da, oğlumun süte alerjisi olmasa ben de yaparım, bu ara aklıma da geldi kaç kere,bir de oğlum seviyor sütlacı,
Doğum izninde eşim oğlumu çapaya götürecek, ünv hastanesi, bir incelesinler, ordaki drun dediğine uyacaz artık, yedirin derse diyeti keseriz,
Eşime dedim kızımı da diyetisyene götür diye

Canm beni uyku bastirdi ben yatiyorum yarn gunduz konusuruz insallah evdesn naslsa kahve iceriz birlikte haydi iyigeceler Allah a emanet ol
İyi geceler canım, ben de yatayım artık, kusura bakmayın hep beni konuştuk, biraz da sizi konuşalım inşaallah

Canım Allah kimseyi korktuğuna ugratmasin,hayırla sag sağlim ailesine eşlerine kavuşsun her biri dilerim

işte ben de nasilsa 10 var islerim bitti dedim o gün doğuma gittim o yüzden diyorum az isim kaldi deme kuzu bol bol dinlen:)

Eşimi ise yolladım samdanim,lapa lapa kar yağıyor geri yatiyim iki saat en iyisi dedim, uyumadan kkya bakıyordum :)

uykun kaçmadan git yat fıstığım ya aramızda servise binip ise gidenler var bol bol uyu benim yerime de hemi

allah seni güldürsün emi

Canım Allah kimseyi korktuğuna ugratmasin,hayırla sag sağlim ailesine eşlerine kavuşsun her biri dilerim
kız yeni yapılan binalarda müteahhitl hatasi var bilmiyorum bi dandik şey çikiyor.
eski binalarin daha sağlam olduğu düşünmeye başlıyorum.müteahhitlerde sağlam inşaat mühendisi ve mimar olmasi lazim. bunu kesin müteahhite dava aç.. Sizin suçunuz degil.

Olmadı cicim o geçti çok şükür kum döktüğümdenmiş ama bulantılar beni mahvetti eve geldiğimden beri fena haldeyim
ayy canim benim ya.. mide bulantilari ilk 3 ayda olur. bak az kaldi.. :) 4 aydan sonra herşeyi yersin :)
yinede dikkat etmen lazim.
ben hamileliğim boyunca kaynanamda yedim yemegi tabi şeker tuz un yasaktı. yemegi tuzsuz yapardi bana:)
daha neler:)
önüne tatlı baklava koyuyorlardi ;
la ben niye yemiyom önüne koymayin ben gidince yersin dedim.
sonra bi daha koymadi ben gidince yemiş
eee bende can'ım
ah ah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…