- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.761
Sütlaç bit bakıma sağlıklı da, oğlumun süte alerjisi olmasa ben de yaparım, bu ara aklıma da geldi kaç kere,bir de oğlum seviyor sütlacı,Aynen cnm ben 3 5 gun bisey yapmasam esim kendi ister cnm aksama bi biskuvi pastasi yaparmisin der en kotu ihtimal ki sade onun ustune de atamam ben de seviyorum yapmayi da seviyorum . Tabi kizimda bizim sebebmzle seviyor benden sutlac ister o da siklikla mesel a Allah im diyorum tiksindir beni sunlardan yapiyim onlar yesn ben yemeyeym ama malesef .
İyi geceler canım, ben de yatayım artık, kusura bakmayın hep beni konuştuk, biraz da sizi konuşalım inşaallahCanm beni uyku bastirdi ben yatiyorum yarn gunduz konusuruz insallah evdesn naslsa kahve iceriz birliktehaydi iyigeceler Allah a emanet ol
Olmadı cicim o geçti çok şükür kum döktüğümdenmiş ama bulantılar beni mahvetti eve geldiğimden beri fena haldeyimKıyamam sanabir daha lekelenme olmadı di mi?
Oyle seymi olur canim ask olsun...İyi geceler canım, ben de yatayım artık, kusura bakmayın hep beni konuştuk, biraz da sizi konuşalım inşaallah
Canım Allah kimseyi korktuğuna ugratmasin,hayırla sag sağlim ailesine eşlerine kavuşsun her biri dilerimKertenkelelerim hepinizden dua istiyorum. Aranizda hamileler var onlarin duasi kabul olur insallah. Esimin kardesi uzman. Idlipe cektiler bugun. Aklimiz hep onda. Dua edin o da silah arkadaslari da sag salim donsunler. Yuregimiz agzimizda bekliyoruz ondan gelecek telefonu. Lutfen dua edin. Hicbirinin ayagina tas degmesinburunlari kanamadan donsunler insallah oralardan
Sabahları geç kalkıyorum bolca da uyuyorum, işler de bitti sayılır, ufak tefek şeyler kaldı, bir hafta rahatım artık
Çok iyi anlıyorum canım, kardeşim doğuda Cizre'de Nusaybin'de görev yaptığında ,Afrin'de 3 ay görev yaptığında falan aynı duyguları yaşadık,
Rabbim sağ salim, tellerine zarar gelmeden dönmelerini nasip eylesin
Eşimi ise yolladım samdanim,lapa lapa kar yağıyor geri yatiyim iki saat en iyisi dedim, uyumadan kkya bakıyordum :)günaydın canım:) erkencisin:)
Eşimi ise yolladım samdanim,lapa lapa kar yağıyor geri yatiyim iki saat en iyisi dedim, uyumadan kkya bakıyordum :)
Nabion akrep anasıgünaydın kız anası
Nabion akrep anası
Kardesmn alarm sesine uyandım uyucam insminnak akrosumu evde hayın yay babasına biraktim ise gidiyom bebisim:)
sen niye erken kalktin bebeler okula mi gitti:)
14-15 lerdeydi..Ciddi misin kuzum
Kaçlardaydı tansiyonun genelde?
allah seni güldürsün emiDengesiz mi demek istedin
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dengesizimmmmm napacannnnnnn
sevmeyecen miiiiiiiikonuşmayacan mıııııııııııı napacannnnnnnnnnnn
İkizler lanetttttt bir burççççç napacannnnnnnnnnhiçbirşey yapamazsnnnnnn kopamazsınnn bendennnnn
kız yeni yapılan binalarda müteahhitl hatasi var bilmiyorum bi dandik şey çikiyor.Canım Allah kimseyi korktuğuna ugratmasin,hayırla sag sağlim ailesine eşlerine kavuşsun her biri dilerim❤
ayy canim benim ya.. mide bulantilari ilk 3 ayda olur. bak az kaldi.. :) 4 aydan sonra herşeyi yersin :)Olmadı cicim o geçti çok şükür kum döktüğümdenmiş ama bulantılar beni mahvetti eve geldiğimden beri fena haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?