Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14-15 lerdeydi..
18 de oldu..
yine de çıkıyor. hamile de degilim..
bende hipertansiyon var.
kontrol altında tutulması lazım canım benim . ilaçların vardır illa ki ihmal etme.
benim annem de genç yaşta hipertansiyon hastası olmuş .
hala devam . atakları oluyor .
abimde aynı şekilde. bir kez beyin kanaması ve felç geçirdi hatta. ama şükür toparladı . düzeldi.
çok önemli .

hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz doktordan .

yemegi agir yediğimde çikiyor mesela pilav makarna hamurişi tatlı yediğimde kesin tansiyonum çikiyor bunu bana yasak olduğu bile bile yiyorum.. yememem lazim.
bende evlenmeden öncede de vardi bilmiyordum.
nişanlıyken gelinlik bakmaya gittiğimde ben baygınlık geçirmişim.

oy oy maşallah . kaç yaşında 50 kg olan .
benim 8. sınıfa giden oğlum da 50 kilo oldu gibi . 49 küsürlerde.
aslında sağlıklı besleniyor da hızlı mı kilo alıyor acaba. ailede kilo durumu nasıl . genelde beslenme düzeni ile ilgili de olabilir . evde daha çok sebze pişirmeye çalış canım. havuç soy , salatalık soy aralarda onları yesin . sen daha iyi bilirsin tabi . bu 3. bebek sanıyorum senin de.

o zaman yasak olan şeyleri evde pişirmemen gerekiyor migi cim . yasaklı şeyleri eve koyma . pişirme. bi süre sonra alışırsın yememeye . eşine pişirsen bile yemezsin .
ben hiç sevmiyorum pilav makarna vs . gebelik şekerinden dolayı yasaklıydı hamileliklerde ve alışkanlık oldu . yemiyorum . sevmiyorum .aradığım bi tat değil

evet yememem lazim benim bunlari..
hiç yemiyorum artık

ahh ahh tam 48 saattir 1 yudum su 1 lokma bir şey yiyemedim çok kötü bi durum valla ağzımın içi leş gibi öff
gerçekten 10. hafta doluyor ama inşallah 3. ayda bıçak gibi kesiliyor dedikleri bende de olur

ahh ahh tam 48 saattir 1 yudum su 1 lokma bir şey yiyemedim çok kötü bi durum valla ağzımın içi leş gibi öff
gerçekten 10. hafta doluyor ama inşallah 3. ayda bıçak gibi kesiliyor dedikleri bende de olur
2 hafta kalmiş. sabret:)
geçecek o günler.. bunlar çok tatlı şeyler

kuzum dün eve gittim ilaç son 1 tane kalmış içtim sonra 10 dk sonra gidip onuda çıkardım valla çok fenayım mide hastalığı gibi oldu bende
ahh balım yaa her hamilelik farklı oluyo işte keşke hiç bir hamile böyle sorunlar yaşamasa ağrısız sızısız doğum yapsa her bünye farklı işte benim de hiç ne bulantım ne aşermem oldu çok rahattım ama tansiyon lanet tansiyon bi başağrısı yapardıki sorma bebek için de riskliydi tabii yinede bunada şükür büşüm geçiçek inşallah böyle gitmicek

ay canım yaa. kıyamam . çubuk kraker de yiyemiyor musun . 1 -2 tane yesen . bastırmıyor mu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…