- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.781
ben de koç burcuyum . güzel burç.bu da heyecanlı bir koç burcunun anısıdırhayırlı olsun canım benim
kontrol altında tutulması lazım canım benim . ilaçların vardır illa ki ihmal etme.14-15 lerdeydi..
18 de oldu..
yine de çıkıyor. hamile de degilim..
bende hipertansiyon var.
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz doktordan .Sütlaç bit bakıma sağlıklı da, oğlumun süte alerjisi olmasa ben de yaparım, bu ara aklıma da geldi kaç kere,bir de oğlum seviyor sütlacı,
Doğum izninde eşim oğlumu çapaya götürecek, ünv hastanesi, bir incelesinler, ordaki drun dediğine uyacaz artık, yedirin derse diyeti keseriz,
Eşime dedim kızımı da diyetisyene götür diye
yemegi agir yediğimde çikiyor mesela pilav makarna hamurişi tatlı yediğimde kesin tansiyonum çikiyor bunu bana yasak olduğu bile bile yiyorum.. yememem lazim.kontrol altında tutulması lazım canım benim . ilaçların vardır illa ki ihmal etme.
benim annem de genç yaşta hipertansiyon hastası olmuş .
hala devam . atakları oluyor .
abimde aynı şekilde. bir kez beyin kanaması ve felç geçirdi hatta. ama şükür toparladı . düzeldi.
çok önemli .
oy oy maşallah . kaç yaşında 50 kg olan .Harçlık vermiyoruz ikisine de, beslenme hazırlıyorum, ilkokulda zaten harçlığı yasaklamisti öğretmeni tüm öğrencilere, o alışkanlık devam etti,
Sabah yumurta haşlıyorum yiyip okula gidiyor, okul için de tost,sandevuc veya börek varsa börek gibi seyler koyuyorum, bir de meyve, eve gelince acikmış oluyor,tereyağında iki yumurta kırıyor kendisi, yiyor, bugün sütun kaymağı vardı ekmekle onu yedi mesela, akşam da yemek yedi bizle
o zaman yasak olan şeyleri evde pişirmemen gerekiyor migi cim . yasaklı şeyleri eve koyma . pişirme. bi süre sonra alışırsın yememeye . eşine pişirsen bile yemezsin .yemegi agir yediğimde çikiyor mesela pilav makarna hamurişi tatlı yediğimde kesin tansiyonum çikiyor bunu bana yasak olduğu bile bile yiyorum.. yememem lazim.
kaynanam da da var..
bende evlenmeden öncede de vardi bilmiyordum.
nişanlıyken gelinlik bakmaya gittiğimde ben baygınlık geçirmişim.
evet yememem lazim benim bunlari..o zaman yasak olan şeyleri evde pişirmemen gerekiyor migi cim . yasaklı şeyleri eve koyma . pişirme. bi süre sonra alışırsın yememeye . eşine pişirsen bile yemezsin .
ben hiç sevmiyorum pilav makarna vs . gebelik şekerinden dolayı yasaklıydı hamileliklerde ve alışkanlık oldu . yemiyorum . sevmiyorum .aradığım bi tat değil
ahh ahh tam 48 saattir 1 yudum su 1 lokma bir şey yiyemedim çok kötü bi durum valla ağzımın içi leş gibi öffayy canim benim ya.. mide bulantilari ilk 3 ayda olur. bak az kaldi.. :) 4 aydan sonra herşeyi yersin :)
yinede dikkat etmen lazim.
ben hamileliğim boyunca kaynanamda yedim yemegi tabi şeker tuz un yasaktı. yemegi tuzsuz yapardi bana:)
daha neler:)
önüne tatlı baklava koyuyorlardi ;
la ben niye yemiyom önüne koymayin ben gidince yersin dedim.
sonra bi daha koymadi ben gidince yemiş
eee bende can'ım
ah ah
ilaç hemen etki etmiyomu büşümahh ahh tam 48 saattir 1 yudum su 1 lokma bir şey yiyemedim çok kötü bi durum valla ağzımın içi leş gibi öff
gerçekten 10. hafta doluyor ama inşallah 3. ayda bıçak gibi kesiliyor dedikleri bende de olur
2 hafta kalmiş. sabret:)ahh ahh tam 48 saattir 1 yudum su 1 lokma bir şey yiyemedim çok kötü bi durum valla ağzımın içi leş gibi öff
gerçekten 10. hafta doluyor ama inşallah 3. ayda bıçak gibi kesiliyor dedikleri bende de olur
kuzum dün eve gittim ilaç son 1 tane kalmış içtim sonra 10 dk sonra gidip onuda çıkardım valla çok fenayım mide hastalığı gibi oldu bendeilaç hemen etki etmiyomu büşüm
inşallah inşallahh2 hafta kalmiş. sabret:)
geçecek o günler.. bunlar çok tatlı şeyler
ahh balım yaa her hamilelik farklı oluyo işte keşke hiç bir hamile böyle sorunlar yaşamasa ağrısız sızısız doğum yapsakuzum dün eve gittim ilaç son 1 tane kalmış içtim sonra 10 dk sonra gidip onuda çıkardım valla çok fenayım mide hastalığı gibi oldu bende
diloşum hoşgelmişsen günaydın
sabah şekeri gibisin diloşumGünaydın ebbek tatlım
ay canım yaa. kıyamam . çubuk kraker de yiyemiyor musun . 1 -2 tane yesen . bastırmıyor mu.ahh ahh tam 48 saattir 1 yudum su 1 lokma bir şey yiyemedim çok kötü bi durum valla ağzımın içi leş gibi öff
Kardesmn alarm sesine uyandım uyucam ins
Sonra da bebeleri okula goturcem
ben de koç burcuyum . güzel burç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?