Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kuzum dün eve gittim ilaç son 1 tane kalmış içtim sonra 10 dk sonra gidip onuda çıkardım valla çok fenayım mide hastalığı gibi oldu bende
Ahhh busum inan seni o kdr iyi anlıyorum kiii
Gerçekten
Çok zor kim.ne derse desin asla geçemeyecek bişey bu tarifsiz
Kime ne iyi geleceği de belki değil

kuzum dün eve gittim ilaç son 1 tane kalmış içtim sonra 10 dk sonra gidip onuda çıkardım valla çok fenayım mide hastalığı gibi oldu bende
Busram geçmiş olsun canım benim ❤
Geçicek bunlarda geçicek güzelim

ay canım yaa. kıyamam . çubuk kraker de yiyemiyor musun . 1 -2 tane yesen . bastırmıyor mu.
Ahhh busum inan seni o kdr iyi anlıyorum kiii
Gerçekten
Çok zor kim.ne derse desin asla geçemeyecek bişey bu tarifsiz
Kime ne iyi geleceği de belki değil
Busram geçmiş olsun canım benim ❤
Geçicek bunlarda geçicek güzelim

normalde ilacı içtiğimde çubuk kraker ekşi elma ayva vs. yiyebiliyordum ama 1 gün içmeyince bu kadar beter edeceğini hiç düşünmemiştim kızlar, vallahi eve gider gitmez içtim onu bile tutamadı midem bi garip oldum, inşallah 3. ayımda benimde geçer valla, şükrediyorum tabi ama iş yerimde çok zzor oluyor inanın 2 evrak yapıp tuvalete koşuyorum, yarında dahil sonra ki haftada izinliyim yaklaşık 10 gün inşallah geri dönüşüme düzelir

çalışıyosun bide tabii zorlanıyosun baya ah kuzum benim yaa içim ezildi inan bian evvel rahatlarsın inşallah gün içersinde bi eczaneye gidip alamazmısın ilaçtan yine

Prilam ilaç çok iyi geliyor ondan kullanıyorsun galiba dimi
Bana çok iyi gelmişti
Sırf kusmamak için karnımı asla aç birakmiyordum ben aç kalınca daha çok kusuyor midesi bulanıyor insanın
Ne ayva ne çubuk kraker kesmiyordu asla

İçim çağır cayir yanıyordu su bile icemiyordum cidden su içmek çok büyük nimetmis

İns az kalmış iki hafta sonra kendine gelirsin cnmm

Canım kooperatif bizim ki iki yılda garantili bina hem,dünde bina yönetimi adam gönderdi belki 10 kişi sıralı şekilde geldi bakltılar,su kaynatıp döktüler tuzladilar falan ama boru baştan aşağı buzu cozulunce anca aşağı akar gider siz çatı katisiniz,en yakın sizin daire olduğundan çıkacak yer bulamayan kar suları sizin balkona vuruyor diyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…