- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.801
Ahhh busum inan seni o kdr iyi anlıyorum kiiikuzum dün eve gittim ilaç son 1 tane kalmış içtim sonra 10 dk sonra gidip onuda çıkardım valla çok fenayım mide hastalığı gibi oldu bende
Tamam.siradaki yatisim sana gelsinah aahhhh yat uyu benim yerime de beybi
Eki Görüntüle 2589631sabah şekeri gibisin diloşum
Busram geçmiş olsun canım benim ❤kuzum dün eve gittim ilaç son 1 tane kalmış içtim sonra 10 dk sonra gidip onuda çıkardım valla çok fenayım mide hastalığı gibi oldu bende
ahh balım yaa her hamilelik farklı oluyo işte keşke hiç bir hamile böyle sorunlar yaşamasa ağrısız sızısız doğum yapsaher bünye farklı işte benim de hiç ne bulantım ne aşermem oldu çok rahattım ama tansiyon lanet tansiyon bi başağrısı yapardıki sorma bebek için de riskliydi tabii yinede bunada şükür büşüm geçiçek inşallah böyle gitmicek
ay canım yaa. kıyamam . çubuk kraker de yiyemiyor musun . 1 -2 tane yesen . bastırmıyor mu.
Ahhh busum inan seni o kdr iyi anlıyorum kiii
Gerçekten
Çok zor kim.ne derse desin asla geçemeyecek bişey bu tarifsiz
Kime ne iyi geleceği de belki değil
Busram geçmiş olsun canım benim ❤
Geçicek bunlarda geçicek güzelim
yirinn baaahhh
çalışıyosun bide tabii zorlanıyosun baya ah kuzum benim yaa içim ezildi inan bian evvel rahatlarsın inşallah gün içersinde bi eczaneye gidip alamazmısın ilaçtan yinenormalde ilacı içtiğimde çubuk kraker ekşi elma ayva vs. yiyebiliyordum ama 1 gün içmeyince bu kadar beter edeceğini hiç düşünmemiştim kızlar, vallahi eve gider gitmez içtim onu bile tutamadı midem bi garip oldum, inşallah 3. ayımda benimde geçer valla, şükrediyorum tabi ama iş yerimde çok zzor oluyor inanın 2 evrak yapıp tuvalete koşuyorum, yarında dahil sonra ki haftada izinliyim yaklaşık 10 gün inşallah geri dönüşüme düzelir
Prilam ilaç çok iyi geliyor ondan kullanıyorsun galiba diminormalde ilacı içtiğimde çubuk kraker ekşi elma ayva vs. yiyebiliyordum ama 1 gün içmeyince bu kadar beter edeceğini hiç düşünmemiştim kızlar, vallahi eve gider gitmez içtim onu bile tutamadı midem bi garip oldum, inşallah 3. ayımda benimde geçer valla, şükrediyorum tabi ama iş yerimde çok zzor oluyor inanın 2 evrak yapıp tuvalete koşuyorum, yarında dahil sonra ki haftada izinliyim yaklaşık 10 gün inşallah geri dönüşüme düzelir
Anasının nikahı kdr parasıçalışıyosun bide tabii zorlanıyosun baya ah kuzum benim yaa içim ezildi inan bian evvel rahatlarsın inşallah gün içersinde bi eczaneye gidip alamazmısın ilaçtan yine
ooff hadi yaaAnasının nikahı kdr parası
Canım kooperatif bizim ki iki yılda garantili bina hem,dünde bina yönetimi adam gönderdi belki 10 kişi sıralı şekilde geldi bakltılar,su kaynatıp döktüler tuzladilar falan ama boru baştan aşağı buzu cozulunce anca aşağı akar gider siz çatı katisiniz,en yakın sizin daire olduğundan çıkacak yer bulamayan kar suları sizin balkona vuruyor diyorlarkız yeni yapılan binalarda müteahhitl hatasi var bilmiyorum bi dandik şey çikiyor.
eski binalarin daha sağlam olduğu düşünmeye başlıyorum.müteahhitlerde sağlam inşaat mühendisi ve mimar olmasi lazim. bunu kesin müteahhite dava aç.. Sizin suçunuz degil.
Yani bilmiyirm bize pahalı gelmişti sağlık ocağındaki doktora yazdırıp indirimli almıştıkooff hadi yaa
Kk kabul etmiyorsa imzoşum bırak atma
Spora gideceğğm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?