- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.821
kuzum aldık aldık o sorun değil ki içtiğimi yediğimi kusuyorumçalışıyosun bide tabii zorlanıyosun baya ah kuzum benim yaa içim ezildi inan bian evvel rahatlarsın inşallah gün içersinde bi eczaneye gidip alamazmısın ilaçtan yine
aynen o ilaç kuzum geceden 2 tablet al bundan sonra dedi doktorumPrilam ilaç çok iyi geliyor ondan kullanıyorsun galiba dimi
Bana çok iyi gelmişti
Sırf kusmamak için karnımı asla aç birakmiyordum ben aç kalınca daha çok kusuyor midesi bulanıyor insanın
Ne ayva ne çubuk kraker kesmiyordu asla
İçim çağır cayir yanıyordu su bile icemiyordum cidden su içmek çok büyük nimetmis
İns az kalmış iki hafta sonra kendine gelirsin cnmm
bende kızıma gözleri için ilaç alıyorum 1 aylık ilaç bir kutusu 680 tl rapor çıkarttırıp ki ogün canım çıkmıştı rapor çıkartıcam diye kaç doktor kapısı gezdim hatırlamıyorum yani sonunda çıkarttık ve o rapos sayesinde kutusunu 3 tl gibi bi rakamla alıyorum ve sağlık ocağıda yazamıyor randevu alıp uzman bi göz doktoruna gidip öyle yazdırıyorum gülommYani bilmiyirm bize pahalı gelmişti sağlık ocağındaki doktora yazdırıp indirimli almıştık
aay büşümm yaa bunada şükürr kuzumm inan daha kötüleri var sağ salim dünyaya gelsinde çekilen her çile kutsaldır bu yoldakuzum aldık aldık o sorun değil ki içtiğimi yediğimi kusuyorumvalla artık ağlanacak halime gülüyorum napıyım şu günü atlatıyım evde daha kolay oluyor kussam bile
aynen o ilaç kuzum geceden 2 tablet al bundan sonra dedi doktorum
araştırdım biraz gerçektende 2 tane birden alınıyormuş bundan sonra hep öyle içerim valla
Zaten o iki tablet içiliyor bir tanesi beni kesmiyordu hatta iki tane olunca çocuğa zarar verir falan diye de düşünüyordum ama anında kesmişti benmkinikuzum aldık aldık o sorun değil ki içtiğimi yediğimi kusuyorumvalla artık ağlanacak halime gülüyorum napıyım şu günü atlatıyım evde daha kolay oluyor kussam bile
aynen o ilaç kuzum geceden 2 tablet al bundan sonra dedi doktorum
araştırdım biraz gerçektende 2 tane birden alınıyormuş bundan sonra hep öyle içerim valla
Bugün ayrı gayrı yataklardayiz o daha gelmemiştir hemakrosta yaninda mi
özelden deniyim bakıyım kabul etcekmiKk kabul etmiyorsa imzoşum bırak atma
Merak da ettim bakkkmm
aynen kuzum öyle diyorum Allahım asla isyan etmiyorum evde midem dışına çıksın yeterki iş yerinde biraz hafiflesin diye dua ediyorumaay büşümm yaa bunada şükürr kuzumm inan daha kötüleri var sağ salim dünyaya gelsinde çekilen her çile kutsaldır bu yolda
bende öyle düşünüyordum rossum ama araştırdım bitkiselmiş tmaamen sanırım gebelik için özel üretilmiş zaten artık içecem valla napıyım böyle daha zararlı çocuğa 1 yudum su gitmedi 2 gündürZaten o iki tablet içiliyor bir tanesi beni kesmiyordu hatta iki tane olunca çocuğa zarar verir falan diye de düşünüyordum ama anında kesmişti benmkini
Valla çok.sknti imzosum Yaaa cidden 680 neeerdeee 3 TL nerdeeeebende kızıma gözleri için ilaç alıyorum 1 aylık ilaç bir kutusu 680 tl rapor çıkarttırıp ki ogün canım çıkmıştı rapor çıkartıcam diye kaç doktor kapısı gezdim hatırlamıyorum yani sonunda çıkarttık ve o rapos sayesinde kutusunu 3 tl gibi bi rakamla alıyorum ve sağlık ocağıda yazamıyor randevu alıp uzman bi göz doktoruna gidip öyle yazdırıyorum gülomm
oy kuzum yaaaynen kuzum öyle diyorum Allahım asla isyan etmiyorum evde midem dışına çıksın yeterki iş yerinde biraz hafiflesin diye dua ediyorum
bende öyle düşünüyordum rossum ama araştırdım bitkiselmiş tmaamen sanırım gebelik için özel üretilmiş zaten artık içecem valla napıyım böyle daha zararlı çocuğa 1 yudum su gitmedi 2 gündür
Daha dün yapmadın mi sen temizlikİvet müzik açıp temizlik yapicam
Sen merak etme o senin depolardan besleniyor da suyunu da alıyoraynen kuzum öyle diyorum Allahım asla isyan etmiyorum evde midem dışına çıksın yeterki iş yerinde biraz hafiflesin diye dua ediyorum
bende öyle düşünüyordum rossum ama araştırdım bitkiselmiş tmaamen sanırım gebelik için özel üretilmiş zaten artık içecem valla napıyım böyle daha zararlı çocuğa 1 yudum su gitmedi 2 gündür
Elimi bir çöpe deydiysem ne olayımDaha dün yapmadın mi sen temizlik
O da guzelmissssssElimi bir çöpe deydiysem ne olayım
Saatlerce telefonda takıldım
bide aldımmı 3 aylık almam gerekiyor bir kutuda 680 tl 3 adet 2.040 tl yapıyo aboovvValla çok.sknti imzosum Yaaa cidden 680 neeerdeee 3 TL nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?