Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çalışıyosun bide tabii zorlanıyosun baya ah kuzum benim yaa içim ezildi inan bian evvel rahatlarsın inşallah gün içersinde bi eczaneye gidip alamazmısın ilaçtan yine
kuzum aldık aldık o sorun değil ki içtiğimi yediğimi kusuyorum valla artık ağlanacak halime gülüyorum napıyım şu günü atlatıyım evde daha kolay oluyor kussam bile
aynen o ilaç kuzum geceden 2 tablet al bundan sonra dedi doktorum
araştırdım biraz gerçektende 2 tane birden alınıyormuş bundan sonra hep öyle içerim valla

Yani bilmiyirm bize pahalı gelmişti sağlık ocağındaki doktora yazdırıp indirimli almıştık
bende kızıma gözleri için ilaç alıyorum 1 aylık ilaç bir kutusu 680 tl rapor çıkarttırıp ki ogün canım çıkmıştı rapor çıkartıcam diye kaç doktor kapısı gezdim hatırlamıyorum yani sonunda çıkarttık ve o rapos sayesinde kutusunu 3 tl gibi bi rakamla alıyorum ve sağlık ocağıda yazamıyor randevu alıp uzman bi göz doktoruna gidip öyle yazdırıyorum gülomm

aay büşümm yaa bunada şükürr kuzumm inan daha kötüleri var sağ salim dünyaya gelsinde çekilen her çile kutsaldır bu yolda

Zaten o iki tablet içiliyor bir tanesi beni kesmiyordu hatta iki tane olunca çocuğa zarar verir falan diye de düşünüyordum ama anında kesmişti benmkini

aay büşümm yaa bunada şükürr kuzumm inan daha kötüleri var sağ salim dünyaya gelsinde çekilen her çile kutsaldır bu yolda
aynen kuzum öyle diyorum Allahım asla isyan etmiyorum evde midem dışına çıksın yeterki iş yerinde biraz hafiflesin diye dua ediyorum
Zaten o iki tablet içiliyor bir tanesi beni kesmiyordu hatta iki tane olunca çocuğa zarar verir falan diye de düşünüyordum ama anında kesmişti benmkini
bende öyle düşünüyordum rossum ama araştırdım bitkiselmiş tmaamen sanırım gebelik için özel üretilmiş zaten artık içecem valla napıyım böyle daha zararlı çocuğa 1 yudum su gitmedi 2 gündür

Valla çok.sknti imzosum Yaaa cidden 680 neeerdeee 3 TL nerdeeee

oy kuzum yaa

Sen merak etme o senin depolardan besleniyor da suyunu da alıyor
Hiç korkma :)
Sen sadece halsiz kaliyorsun o kdr cnmm

Valla çok.sknti imzosum Yaaa cidden 680 neeerdeee 3 TL nerdeeee
bide aldımmı 3 aylık almam gerekiyor bir kutuda 680 tl 3 adet 2.040 tl yapıyo aboovv
ama raporumuz var 1 yıllık çok şükür oda nisanda bitiyo zaten nisanda kontrolumüz var bakalım doktor nediycek ilacı bıraktırıcakmı yoksa tekrar rapormu çıkarttırıcak devammı ettiricek görücez ogün bakalım 1 yıl oluyo nisanda bu ilacı kullanalı zaten doktorumuzda 1 yıl boyunca kullanmak lazım ancak ozaman etkisi başlar demişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…