- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.841
rossum biliyor musun ben normalde azıcık yemeği geciktiriyim başım ağrır migrenim tutar kan şekerim düşer şimdi 2 gündür bişey yemiyorum bunların hiçbiri yok sanki oruç gibi bi değişik vallaSen merak etme o senin depolardan besleniyor da suyunu da alıyor
Hiç korkma :)
Sen sadece halsiz kaliyorsun o kdr cnmm
sanada günaydın boncukumGüüünaydııınnn
Evet kuzum hatrliyirm sende zor süreçlerden geçtin yiprandinbide aldımmı 3 aylık almam gerekiyor bir kutuda 680 tl 3 adet 2.040 tl yapıyo aboovv
ama raporumuz var 1 yıllık çok şükür oda nisanda bitiyo zaten nisanda kontrolumüz var bakalım doktor nediycek ilacı bıraktırıcakmı yoksa tekrar rapormu çıkarttırıcak devammı ettiricek görücez ogün bakalım1 yıl oluyo nisanda bu ilacı kullanalı zaten doktorumuzda 1 yıl boyunca kullanmak lazım ancak ozaman etkisi başlar demişti.
Ah ahh ben kocamdan bile tiksindim yanımda yatrmiyordumrossum biliyor musun ben normalde azıcık yemeği geciktiriyim başım ağrır migrenim tutar kan şekerim düşer şimdi 2 gündür bişey yemiyorum bunların hiçbiri yok sanki oruç gibi bi değişik valla
gülomm valla ogünler aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum ve şimdi nekadar şükretsem az çok şükür geride kaldı o günler şuan öyle huzurluyum ki şu kk da doktor bulamıyorum diye ağladığımı biliyorum çalmadığım doktor kapısı kalmadı benim ama şimdi çok şükür bin şükürr atlattık hani yüzdük yüzdük de kuyruğuna geldikEvet kuzum hatrliyirm sende zor süreçlerden geçtin yiprandin
İns fayda etmiştir de ilaca da gerek kalmaz artık
Duzelmistir
artık nası tahrik ediciyse bitürlü kabul etmedi kkİmzoşum zorlamayalim bakkkaza çıkmasın
Aynen hatrliyirm valla dün gbi :)gülomm valla ogünler aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum ve şimdi nekadar şükretsem az çok şükür geride kaldı o günler şuan öyle huzurluyum ki şu kk da doktor bulamıyorum diye ağladığımı biliyorum çalmadığım doktor kapısı kalmadı benim ama şimdi çok şükür bin şükürr atlattık hani yüzdük yüzdük de kuyruğuna geldik
kuzum benim yaa valla ben 2. çocuk için düşünür oldum eğer evde geçireceksem olur ama çalışıyor olursam nooAh ahh ben kocamdan bile tiksindim yanımda yatrmiyordum
İlki çok ağır geçmişti
Günde 8-9 olurdu kustugum o zamanlar prillam bile yok nerddeeeee
Ekşi suyu içiyordum.midemi bir tek o rahatlatiyordu
Valla insanın canı da bişey istemiyor ki
inşallah açtığım konuya çok şükür bu hastalıktan kurtulduk diye son msjımı atarım gülom anbean paylaşıyorum orda gelişen süreçleri onun için üye olmuştum zaten bu kk ya ama sizinle tanıştım üstüne ayrı bi güzel olduAynen hatrliyirm valla dün gbi :)
Evde daha zor inan habire hasta midundasinkuzum benim yaa valla ben 2. çocuk için düşünür oldum eğer evde geçireceksem olur ama çalışıyor olursam noo
Anaaa hiç konuyu gormedm beninşallah açtığım konuya çok şükür bu hastalıktan kurtulduk diye son msjımı atarım gülom anbean paylaşıyorum orda gelişen süreçleri onun için üye olmuştum zaten bu kk ya ama sizinle tanıştım üstüne ayrı bi güzel olduiyiki varsınız valla
yok yok rossum çalışırkende fena beni müdür çağırıyor bi dosya için gidiyorum o anlatıyor ama benim aklım midemde geliyor çünkü langırt diye kusacam diye ödüm patlıyor ses kaydı aldım çoğu şeyi kusup geldikten sonra dinleyip he bunu istemiş deyip yaptım, valla çalışırken çok kötüEvde daha zor inan habire hasta midundasin
Kafan heo ne zaman kuscm geliyor mu ay galiba gekiir offf kusuyorm modunda oluyor
Çalışırken en azından fazla aklına gelmz :)
ilk açtığım konum o gülom marjinal keratit diyeAnaaa hiç konuyu gormedm ben
Sende iyiki varsn nurosum :)
Ara da sırada başka markalara da kaymak gerekiyormuş dimi ponciğimKızlar size efsaanneeee bir şey söylücemmm
Ben makyajı cok seviyorum malumNormal de Loreal Parıs kullanıyorum, indirimden yakalarsam 75-80 tl yakalayamazsam 120-130 tl civarı para veriyordum
Dün gene gittim fondoten alacağım orada ki bayan dedi Gabrini kullandınız mı?
hayır dedim, alerji gösterebilir ya da vs hiç kullanmadığım için bilemiyorum yıllrdır aynı ürünü kullanıyorum dedm.
Kadın da 1 kez deneyin fiyatı da uygun dedi 21 TL indirim de ..
dedim
Neyse dedim kızamık falan olmayayım suratım mahvolmasınyok abla asla, ben kullanıyorum inan ki memnun kalacaksın dedi. Neyse görümcem de yanımda idi cebren ve hile ile beni kandırdılar aldım.
Bugün kullandım, gerçekten efsanee bir ürün. Hakikaten çok begendim zaten Porselen olarak geçiyor. gerçekten suratım öyle pürüzsüzz oldu kii şiddetle tavsiye ediyorum hem fiyat inanılmaz iyi hemde mükemmel normalde benim cildim çok hassas hemen kaşınırım kızarırım. Ama ne kaşıntı ne kızarma hiç bir şey yok.
Yıllardır boşuna o kadar para vermişimm
hayırlı olsun ponçiğim iyi günlerde kullanKızlar size efsaanneeee bir şey söylücemmm
Ben makyajı cok seviyorum malumNormal de Loreal Parıs kullanıyorum, indirimden yakalarsam 75-80 tl yakalayamazsam 120-130 tl civarı para veriyordum
Dün gene gittim fondoten alacağım orada ki bayan dedi Gabrini kullandınız mı?
hayır dedim, alerji gösterebilir ya da vs hiç kullanmadığım için bilemiyorum yıllrdır aynı ürünü kullanıyorum dedm.
Kadın da 1 kez deneyin fiyatı da uygun dedi 21 TL indirim de ..
dedim
Neyse dedim kızamık falan olmayayım suratım mahvolmasınyok abla asla, ben kullanıyorum inan ki memnun kalacaksın dedi. Neyse görümcem de yanımda idi cebren ve hile ile beni kandırdılar aldım.
Bugün kullandım, gerçekten efsanee bir ürün. Hakikaten çok begendim zaten Porselen olarak geçiyor. gerçekten suratım öyle pürüzsüzz oldu kii şiddetle tavsiye ediyorum hem fiyat inanılmaz iyi hemde mükemmel normalde benim cildim çok hassas hemen kaşınırım kızarırım. Ama ne kaşıntı ne kızarma hiç bir şey yok.
Yıllardır boşuna o kadar para vermişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?