Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ara da sırada başka markalara da kaymak gerekiyormuş dimi ponciğim
Bende kullanıyorum çok güzel
Ama L'Oreal bir tane
Fondoten altı makyaj bazı kullanmakta çok önemlii işte gözenekleri kapatıyor falan..
Loreal zaten 1 tane ama bu da çok iyi diloşum şimdi gabrininin hakkını yiyemem yukarda Allah var

Fondoten altı makyaj bazı kullanmakta çok önemlii işte gözenekleri kapatıyor falan..
Loreal zaten 1 tane ama bu da çok iyi diloşum şimdi gabrininin hakkını yiyemem yukarda Allah var
Ben sana bir tane marka atayım bunu kullan bir daha fondöten almazsın yüzünde en ufak leke vs birşey varsa kapatıyor kapatmayı da geçtim leke tedavi edici özelliği var bizimkiler lazerle dünya para döktüler olmadi bunu bir kullandilar hayatları değişti hatta bunu kullan bir süre sonra yüzünde ki rengin bebeksi bir renge dönüştüğünü pürüzsüz bir kıvam aldığı göreceksin reklamı da yaptım tamamdır

Ne o diloşum Farması-Avoncular gibi oldun suan

patilimm hemen alayım çok kullanan biri değilim ama özel günlerde güzel olar pürüzsüz

patilimm hemen alayım çok kullanan biri değilim ama özel günlerde güzel olar pürüzsüz
Kız all büşommmm kendi sitesinde 19.90 koş kaçırmaaaa
etrafımda ki herkeşlere söylüyorum vallahi bayıldımmmm
Ama fondotenleri kesinlikle makyaj bazı ile kullan, önce altına baz sür sonra fondoten çok minnoş oluyorrrr

Dün akşam sürdüm eşim dedi yüzün ne güzell kızzzz
dedim fondoten var suratım da yeni aldım, hmmmm güzel durmuşş dedi sağol dedim
Sabah neyse uyandık hazırlanıyoruz gene sürdüm ben fondoteni, eşim benim fondöten diyemez
Föntöten der Günaydın Föntöten Reissss diyooo eywallah broooo dedim

Ne o diloşum Farması-Avoncular gibi oldun suan
Eki Görüntüle 2589656 kullan bak hayatın değişsin
Kötü olsa asla önerirmiyim. Baktım seviyorsun makyaj ürünlerini bunu neden denemeyesin ki tatlım
Fondöten hem güneş koruyucu hem yüz lekelerini iyileştiriyor bizim sülale bundan başka kullanmıyor ben hariç elime ne geçerse sürerim ama bende kullanıyorum aydınlık veriyor yüzüme

Birazz araştırammm büşümmm aklımdaaaa

Ozman bizim erkek
Yaaa bence o öyle değil yaaa mesela biz normalde gebelikten önce hafta da 3 gün 4 gün ilişki yaşıyordukk yani 3 yıldır hep böylee.. ama erkek oldu
Ben şöyle biliyorum, kız yani x kromozom daha uzun ömürlü mesela yumurtlama gününden 3 gün önce de dölleyebilir.
Ama y kromozom yani erkek, kısa ömürlü 1 gün sonra kayboluyor. 1 gün içinde yumurtanın çatlayıp döllenmesi gereklii

yani bana doktorum böyle söylemişti
Bizim pipili ya yumurtlama günümde tuttu, ya da 1 gün sonrasındaa başka seçenek yok çünki

doğum günüm geliyor o gün full makyaj severingg
gratiste var mı kuzum sen nerden aldın

bak bunu yeni öğrendim patilimm
benimde yumurtlama gününde tutmuş olma ihtimali yüksek tüm oklar o günü gösteriyor eşimin doğum günü bakalım ne çıkacak kız mı erkek mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…