- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.861
Fondoten altı makyaj bazı kullanmakta çok önemlii işte gözenekleri kapatıyor falan..Ara da sırada başka markalara da kaymak gerekiyormuş dimi ponciğim
Bende kullanıyorum çok güzel
Ama L'Oreal bir tane
Günaydınnnnabersiniz kızlar yine kahvem ile cam kuşu oldum. ❤  biraz önce birşey okudum çok şaşırdım bilmediğimden elbette sık ilişki kız çocuğu getirir diyorlar doğrumu ? B Brunello Cicinelli aklıma gelen ilk sensin
Aaaaadoğru olabilirr canımm
Ben sana bir tane marka atayım bunu kullan bir daha fondöten almazsın yüzünde en ufak leke vs birşey varsa kapatıyor kapatmayı da geçtim leke tedavi edici özelliği var bizimkiler lazerle dünya para döktüler olmadi bunu bir kullandilar hayatları değişti hatta bunu kullan bir süre sonra yüzünde ki rengin bebeksi bir renge dönüştüğünü pürüzsüz bir kıvam aldığı göreceksin reklamı da yaptım tamamdırFondoten altı makyaj bazı kullanmakta çok önemlii işte gözenekleri kapatıyor falan..
Loreal zaten 1 taneama bu da çok iyi diloşum şimdi gabrininin hakkını yiyemem yukarda Allah var
Ne o diloşumBen sana bir tane marka atayım bunu kullan bir daha fondöten almazsın yüzünde en ufak leke vs birşey varsa kapatıyor kapatmayı da geçtim leke tedavi edici özelliği var bizimkiler lazerle dünya para döktüler olmadi bunu bir kullandilar hayatları değişti hatta bunu kullan bir süre sonra yüzünde ki rengin bebeksi bir renge dönüştüğünü pürüzsüz bir kıvam aldığı göreceksin reklamı da yaptım tamamdır
patilimm hemen alayım çok kullanan biri değilim ama özel günlerde güzel olar pürüzsüzKızlar size efsaanneeee bir şey söylücemmm
Ben makyajı cok seviyorum malumNormal de Loreal Parıs kullanıyorum, indirimden yakalarsam 75-80 tl yakalayamazsam 120-130 tl civarı para veriyordum
Dün gene gittim fondoten alacağım orada ki bayan dedi Gabrini kullandınız mı?
hayır dedim, alerji gösterebilir ya da vs hiç kullanmadığım için bilemiyorum yıllrdır aynı ürünü kullanıyorum dedm.
Kadın da 1 kez deneyin fiyatı da uygun dedi 21 TL indirim de ..
dedim
Neyse dedim kızamık falan olmayayım suratım mahvolmasınyok abla asla, ben kullanıyorum inan ki memnun kalacaksın dedi. Neyse görümcem de yanımda idi cebren ve hile ile beni kandırdılar aldım.
Bugün kullandım, gerçekten efsanee bir ürün. Hakikaten çok begendim zaten Porselen olarak geçiyor. gerçekten suratım öyle pürüzsüzz oldu kii şiddetle tavsiye ediyorum hem fiyat inanılmaz iyi hemde mükemmel normalde benim cildim çok hassas hemen kaşınırım kızarırım. Ama ne kaşıntı ne kızarma hiç bir şey yok.
Yıllardır boşuna o kadar para vermişimm
Kız all büşommmm kendi sitesinde 19.90patilimm hemen alayım çok kullanan biri değilim ama özel günlerde güzel olar pürüzsüz
Eki Görüntüle 2589656 kullan bak hayatın değişsinNe o diloşumFarması-Avoncular gibi oldun suan
Birazz araştırammm büşümmm aklımdaaaaEki Görüntüle 2589656 kullan bak hayatın değişsin
Kötü olsa asla önerirmiyim. Baktım seviyorsun makyaj ürünlerini bunu neden denemeyesin ki tatlım
Fondöten hem güneş koruyucu hem yüz lekelerini iyileştiriyor bizim sülale bundan başka kullanmıyor ben hariç elime ne geçerse sürerimama bende kullanıyorum aydınlık veriyor yüzüme
BüşünnnnnBirazz araştırammm büşümmm aklımdaaaa
Ay pardonBüşünnnnnDilos ben memnun oldum
Ozman bizim erkekGünaydınnnnabersiniz kızlar yine kahvem ile cam kuşu oldum. ❤  biraz önce birşey okudum çok şaşırdım bilmediğimden elbette sık ilişki kız çocuğu getirir diyorlar doğrumu ? B Brunello Cicinelli aklıma gelen ilk sensin
Yaaa bence o öyle değil yaaaOzman bizim erkek
Kız all büşommmm kendi sitesinde 19.90koş kaçırmaaaa
etrafımda ki herkeşlere söylüyorumvallahi bayıldımmmm
Ama fondotenleri kesinlikle makyaj bazı ile kullan, önce altına baz sür sonra fondotençok minnoş oluyorrrr
doğum günüm geliyor o gün full makyaj severinggDün akşam sürdüm eşim dedi yüzün ne güzell kızzzz
dedim fondoten var suratım da yeni aldım, hmmmm güzel durmuşş dedi sağol dedim
Sabah neyse uyandık hazırlanıyoruz gene sürdüm ben fondoteni, eşim benim fondöten diyemez
Föntöten derGünaydın Föntöten Reissss diyooo eywallah broooo dedim
bak bunu yeni öğrendim patilimmYaaa bence o öyle değil yaaamesela biz normalde gebelikten önce hafta da 3 gün 4 gün ilişki yaşıyordukk yani 3 yıldır hep böylee.. ama erkek oldu
Ben şöyle biliyorum, kız yani x kromozom daha uzun ömürlü mesela yumurtlama gününden 3 gün önce de dölleyebilir.
Ama y kromozom yani erkek, kısa ömürlü 1 gün sonra kayboluyor. 1 gün içinde yumurtanın çatlayıp döllenmesi gereklii
yani bana doktorum böyle söylemişti
Bizim pipili ya yumurtlama günümde tuttu, ya da 1 gün sonrasındaa başka seçenek yok çünki
Bir hanımefendi cevap vermiş azgın kadının kızı olurmuşOzman bizim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?