Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak bunu yeni öğrendim patilimm
benimde yumurtlama gününde tutmuş olma ihtimali yüksek tüm oklar o günü gösteriyor eşimin doğum günü bakalım ne çıkacak kız mı erkek mi
Bunu bana doktorum söylemişti azıcık araştır zaten nette de yazıyor
erkek olsuncular bu yöntemi dener

Bunu bana doktorum söylemişti azıcık araştır zaten nette de yazıyor
erkek olsuncular bu yöntemi dener
ponçiğim valla ben hiçç yöntemle möntemle uğraşmam yaa ilkindede uğraşmadım öyle kız oluverdi 2. dede uğraşmam sanırsam ne çıkarsa bahtıma

ponçiğim valla ben hiçç yöntemle möntemle uğraşmam yaa ilkindede uğraşmadım öyle kız oluverdi 2. dede uğraşmam sanırsam ne çıkarsa bahtıma
2. de yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama gününde ve sonrasında dene yani 3 gün
kesin erkek
dedi dersin erkek olmaz sa gel 1 milyon milyar dolar pound vereceğim

2. de yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama gününde ve sonrasında dene yani 3 gün
kesin erkek
dedi dersin erkek olmaz sa gel 1 milyon milyar dolar pound vereceğim
bişi diyimmii ponçiğim valla ben gelişigüzel şaaparım yani ne yumurtlama günümü hesaplarım ne hesaplamaya uğraşırım ama erkeği tuttururum herkes bana dua ediyo 2. çocuğun erkek olcak bak diyolar daha ortada fol yok yumurta yok ama tutturdu herkes bi erkek diye ismide hazır ama kendisi yok daha

Peki kızın tam kıza mı benziyor :d
Yoksa az buçuk böyle bir erkeksilik var mı
Hani derler ya bunun arkası erkek ya da bunun arkası kız ordan totem yapabilirsin imzoşum

Bu arada cesaretine hayran kaldım yiğidimmm erkeği tutturum falannn
Demek benim şehzademeeee hasımm çıkaracaksnnn hmmmmmm

benim kız bildiğin erkek fatma ponçiğim görsen kızla alakası yok daha 3-4 aylık giydirmişim pembeleri kafasında papatyalı bandanası sevmek için yanımıza gelenler yüzüme bakarak erkek mi diye soruyolardı sen düşün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…