- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #71.881
Bunu bana doktorum söylemişti azıcık araştır zaten nette de yazıyorbak bunu yeni öğrendim patilimm
benimde yumurtlama gününde tutmuş olma ihtimali yüksek tüm oklar o günü gösteriyor eşimin doğum günübakalım ne çıkacak kız mı erkek mi
günaydın çaydaşım iyim çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız ☺
Bir hanımefendi cevap vermiş azgın kadının kızı olurmuşabi benim 3 5 kızım olur belki @Brunello Cicinelline diyorsun bu konuya
ponçiğim valla ben hiçç yöntemle möntemle uğraşmam yaa ilkindede uğraşmadım öyle kız oluverdi 2. dede uğraşmam sanırsam ne çıkarsa bahtımaBunu bana doktorum söylemişti azıcık araştır zaten nette de yazıyor
erkek olsuncular bu yöntemi dener
2. de yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama gününde ve sonrasında deneponçiğim valla ben hiçç yöntemle möntemle uğraşmam yaa ilkindede uğraşmadım öyle kız oluverdi 2. dede uğraşmam sanırsam ne çıkarsa bahtıma
Günaydınnn şükür kalkıp spora girişeceğim birazdan sen den naberGünaydın kızlar nasılsınız ☺
MaşAllah sanaGünaydınnn şükür kalkıp spora girişeceğim birazdan sen den naber
Çok şükür iyim tatlımgünaydın çaydaşım iyim çok şükür sen nasılsın
Hahahahahahahaha hadi aslanım hadi yiğidim sal gelsin hahahahaPardon laaakromozomu biz salmıyozzzz
kocalara söyleyinnnn salsınlarrr
Yandı senin devrelerPardon laaakromozomu biz salmıyozzzz
Bende kahve faslımı uzattım 1 saattir sizinleyim :) ama hareket berekettirMaşAllah sana☺ben iş yapmaya üşendiğim için çay faslını uzatıyorum
Çok şükür iyim tatlım☺bebiş yapmaya mı karar verdin kız
Bir an kaptırdım kendimiiiHahahahahahahaha hadi aslanım hadi yiğidim sal gelsin hahahaha
bişi diyimmii ponçiğim valla ben gelişigüzel şaaparım yani ne yumurtlama günümü hesaplarım ne hesaplamaya uğraşırım ama erkeği tuttururum herkes bana dua ediyo 2. çocuğun erkek olcak bak diyolar daha ortada fol yok yumurta yok ama tutturdu herkes bi erkek diye ismide hazır2. de yumurtlama gününden 1 gün önce yumurtlama gününde ve sonrasında deneyani 3 gün
kesin erkek
dedi dersinerkek olmaz sa gel 1 milyon milyar dolar pound vereceğim
çaydaşım karar hep var beyimde o çok istiyoda ben tutuyorum yoksa şimdiye olmuştu 2.MaşAllah sana☺ben iş yapmaya üşendiğim için çay faslını uzatıyorum
Çok şükür iyim tatlım☺bebiş yapmaya mı karar verdin kız
Peki kızın tam kıza mı benziyor :dbişi diyimmii ponçiğim valla ben gelişigüzel şaaparım yani ne yumurtlama günümü hesaplarım ne hesaplamaya uğraşırım ama erkeği tuttururum herkes bana dua ediyo 2. çocuğun erkek olcak bak diyolar daha ortada fol yok yumurta yok ama tutturdu herkes bi erkek diye ismide hazırama kendisi yok daha
Salın şu y kromozomlarınısalınnn gitsinnnn yumurtlama gününde salınnnn
salıyor muyuzz hocammm
formundasın yine ponçiğim kopardın beni yinePardon laaakromozomu biz salmıyozzzz
benim kız bildiğin erkek fatma ponçiğim görsen kızla alakası yok daha 3-4 aylık giydirmişim pembeleri kafasında papatyalı bandanası sevmek için yanımıza gelenler yüzüme bakarak erkek mi diye soruyolardı sen düşünPeki kızın tam kıza mı benziyor :d
Yoksa az buçuk böyle bir erkeksilik var mı
Hani derler ya bunun arkası erkek ya da bunun arkası kızordan totem yapabilirsin imzoşum
Bu arada cesaretine hayran kaldım yiğidimmmerkeği tutturum falannn
Demek benim şehzademeeee hasımm çıkaracaksnnn hmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?